Ζωδια Η Ροζ Πανσεληνος 11/04

erwtiki-astrologia

ζωδια Πανσεληνος στον Ζυγο Τρίτη, 11 Απριλίου

Αυτή η φάση ονομάζεται Ροζ Πανσέληνος, διότι, σύμφωνα με το ημερολόγιο του αγρότη, «προαναγγέλλει την εμφάνιση των ροζ βρύων ή τα πρώτα άγρια λουλούδια της άνοιξης. Είναι επίσης γνωστή ως η Σελήνη της Βλάστησης και η Σελήνη των Ψαριών».

Σε αυτήν την Πανσέληνο, ο Ήλιος και η Σελήνη έρχονται σε σύγκρουση, στον Κριό και το Ζυγό: ο ένας εναντίον των πολλών. Η διχοτομία Κριού – Ζυγού είναι ο άξονας της σχέσης. Οι κυβερνώντες πλανήτες του κάθε αστερισμού είναι ο Άρης και η Αφροδίτη, αντίστοιχα. Η Αφροδίτη / Ζυγός, η ειρηνευτική δύναμη χορεύει με τον Άρη / Κριός τον εγωιστή πολεμιστή.

 

Καθώς αυτή η φάση πέφτει στο Ζυγό, σημαίνει συγκρούσεις με τις γυναίκες. Αν και η σύγκρουση μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκεται έξω από εσάς, είναι πραγματικά μια αντανάκλαση μιας εσωτερικής σύγκρουσης. Η Αφροδίτη / Ζυγός ερωτά αν ικανοποιείτε τις ανάγκες σας και αν οι σχέσεις σας στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό.

zodia-taro-45

Σκεφτείτε την υγεία αυτών των σχέσεων και δείτε πώς αυτές είναι, επίσης, μια αντανάκλαση της δικής σας υγείας. Αμέσως απεμπλακείτε από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σας τραβά κάτω – αν δεν το κάνετε, η Σελήνη θα το κάνει για σας και μπορεί να το κάνει με πολύ δύναμη!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Ζυγός προέρχεται από την ελληνική θεά Θέμις, η οποία ήταν μάντης και ιδρυτής του Μαντείου των Δελφών. Η γενναιότητα της δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί, ούτε οι ιδέες της είναι υπό αμφισβήτηση. Στην ελληνική μυθολογία, αγνοώντας τη Θέμιδα προκαλείται η οργή της Νέμεσης, της θεάς της τιμωρίας.

Η άφιξη της Νέμεσης είναι επίσης μια ένδειξη ότι έχει συμβεί ύβρις – το να παρακούσουμε το Ζυγό είναι, επομένως, μια έκθεση αλαζονείας, της πεποίθησης ότι το κατώτερο μυαλό μας μπορεί με κάποιο τρόπο να επισκιάσει τη σοφία των αθάνατων ουράνιων θεοτήτων. Είναι πολύ ενδιαφέρον που όσα θεωρούμε προβληματικά είναι, θεωρητικά, αυτά που μας έχουν σταλεί γιατί δεν έχουμε εισακούσει τη συμβουλή δημιουργών, όπως των Ζυγού / Θέμις.

zwdia

Ακόμα και αν αγνοήσουμε τη διαίσθησή μας, η σύγκρουση θα μας κατευθύνει εκεί που πρέπει να πάμε. Οι αναδρομές στο παρελθόν και σε παλαιές πληγές είναι πιθανά. Ελπίζω να έχετε βρει όλοι όμορφους φίλους για να περπατήσουν δίπλα σας μέσα από αυτές τις πύλες της κόλασης.

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία στο Ζυγό, το οποίο είναι αξιοσημείωτο και σίγουρα δείχνει «καλά πράγματα», αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό για να αντισταθμίσει την άλλη πλευρά του παιχνιδιού: την Πανσέληνο σε αντίθεση με τον Ουρανό. Εδώ είμαστε ανήσυχοι, σε έξαψη, ασταθείς, έτοιμοι να εγκαταλείψουμε τον εαυτό μας σε οτιδήποτε.

Ποθούμε τη διέγερση και τον ενθουσιασμό τόσο πολύ, που γινόμαστε γκρινιάρηδες, πεισματάρηδες, νευρικοί, έχουμε αδυναμία συγκέντρωσης και είναι αδύνατο να ευχαριστηθούμε ακόμα και αν βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Παρά το γεγονός ότι ποθούμε την εγγύτητα (Ζυγός), θα ξεφύγουμε αμέσως, αν προκύψει οικειότητα. Θέλουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα, δύο ασυμβίβαστες καταστάσεις: να τυλιχτούμε σφιχτά στην αγκαλιά του άλλου, και να είμαστε ελεύθεροι, τέλεια και απίστευτα ελεύθεροι. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

zodia-99

Κανένα γεγονός δεν είναι ήρεμο και συνηθισμένο εδώ, αλλά είναι αρκετά ισχυρό. Το κάρμα μας εξαρτάται από το αν έχουμε αποδεχθεί τα μαθήματά μας. Το κάρμα μας εξαρτάται από την αγάπη προς τον εαυτό μας.

Αν δεν είστε στο σωστό μονοπάτι, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή κατεύθυνσης. Όπως ένα νέο αστέρι, όπως μια πεταλούδα που πετάει, ανυψωθείτε σαν να έχετε μόλις ανακαλύψει το σώμα σας. Η πραγματική μαγεία είναι η αναγέννηση, η σάρκα που έχει ακουμπήσει τη φωτιά, το έντονο λευκό βλέμμα, οι μύες εκρήγνυνται καθώς ανεβαίνουμε από τα συντρίμμια στην ψηλότερη κορυφή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot