Ζωδια Μαιος 21017

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια Μάιος 2017: Εμπόλεμες Σχέσεις

Απόλυτα ταιριάζει αυτό στον πέμπτο μήνα του 2017, που προμηνύεται να είναι ανάμεικτος από πλευράς επιρροών, καθώς το θετικό κλίμα θα εναλλάσσεται με το πιο δυσχερές.

Η Αφροδίτη έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη διαδρομή της από τις 15 Απριλίου, ενώ ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθόδρομη πορεία του στις 3 Μαΐου. Αυτά σημαίνουν ότι οι σχέσεις θα αρχίσουν πλέον να ξεκαθαρίσουν, η σκέψη θα ξαναβρεί τη λογική της και οι επικοινωνίες θα αποκτήσουν πιο ομαλή ροή.

 

Μία από τις ισχυρές όψεις του φετινού Μαΐου, είναι το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ουρανό. Αναμένεται ως μια αναμορφωτική ώθηση, που θα κεντρίσει ανανεώσεις με μακροπρόθεσμη ισχύ και προόδους που θα στηριχτούν στα παλιά αλλά στιβαρά θεμέλια.

zodia-taro-45

Ο Ερμής θα σχηματίσει επίσης δύο εξαιρετικά αρμονικές, νεωτεριστικές, δυναμικές και εξαιρετικά προωθητικές όψεις. Η πρώτη αφορά ένα τρίγωνο με τον Δία στις 12 Μαΐου, η δεύτερη αφορά ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 31 Μαΐου. Οι λέξεις-κλειδιά για αυτή την περίοδο, είναι η ενέργεια, το θάρρος, η πρωτοβουλία, η δράση, η καινοτομία, η εφευρετικότητα.

zwdia

Στις 11 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, από όπου θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Στις 29 Μαΐου όμως, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Αυτές οι όψεις του πλανήτη του πολέμου θα επιφέρουν αβεβαιότητα και αστάθεια με σχεδόν αγενείς προσεγγίσεις, ενώ ενδέχεται να αναδυθούν θέματα που αφορούν τις πεποιθήσεις, τη μετανάστευση, τις απάτες, τις επιπόλαιες αντιλήψεις, τις κρυφές διαστροφές και άλλα ανάλογα…

Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν οι Άρης – Ποσειδώνας, θα είναι τοξικό από κάθε πλευρά – σωματικά, πνευματικά και ηθικά. Αποπνέει φανατισμό (περιλαμβανομένου του θρησκευτικού) και προμηνύει αύξηση επεισοδίων, που θα έχουν τη βάση τους σε ψέματα, προδοσίες, απάτες, διαφθορά, μόλυνση, αλκοόλ, ναρκωτικά, ψυχολογικά προβλήματα, μηχανορραφίες ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν και θα επιφέρουν αναστάτωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η αντίθεση που θα σχηματίσουν οι Άρης – Κρόνος, θα είναι κατηγορηματικά επικίνδυνη. Ενέχει κινδύνους πολιτικής φύσεως, βία, επιθετικότητα, εξεγέρσεις και επιθέσεις, σοβαρά ατυχήματα, πυρκαγιές, εκρήξεις, φυσικές καταστροφές.

Η θετική πλευρά αυτής της αντίθεσης, θα λειτουργήσει πιο δυναμικά κατά το δεύτερο 15νθήμερο του Μαΐου. Την ίδια περίοδο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, από όπου θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Δία στις 19 Μαΐου, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου.

Επίσης η θεά της ομορφιάς θα συνευρεθεί με τον Ουρανό στις 29 Μαΐου, ενεργοποιώντας ξανά το Τ-τετράγωνο ανάμεσα στους Δία – Ουρανό – Πλούτωνα. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα απειλητική όψη για τις σχέσεις σε κάθε επίπεδο, είτε αφορούν αγάπη ή γάμο ή φιλία, είτε αφορούν συνεταιρισμούς, πολιτικές συμμαχίες, διεθνείς συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, συνέδρια, ακόμη και την ειρήνη…

Εν κατακλείδι, ο Μάιος του 2017 τα έχει όλα: και τα καλά και τα άσχημα. Θα είναι σαν μια πνοή καθαρού αέρα με κίνητρο και δύναμη, αλλά θα εκθέσει και σε κινδύνους. Η συμβουλή του σύμπαντος προς όλους, είναι να επιστρατεύσουν τις ικανότητες και τις ευκαιρίες τους για να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα θετικά αυτού του μήνα, και να μείνουν όσο πιο μακριά μπορούν από τα αρνητικά του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia