Ζωδια Πανσεληνος 16/10 Οι Σχεσεις σε Νεα Εποχη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια Υπερ Σελήνη στον Κριό Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 2016

Αυτή η συγκεκριμένη φάση είναι γνωστή ως Η Πανσέληνος του κυνηγού. Είναι μια Υπερ Σελήνη, μία από τις έξι αυτού του έτους. Η Υπερ Σελήνη συμβαίνει όταν βρίσκεται η Σελήνη στο περίγειο ή μέσα στο 90% του περιγείου (το σημείο στο οποίο είναι πιο κοντά στη γη).

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε πλήρη αντίθεση στον Κριό και τον Ζυγό: τον άξονα των σχέσεων. Οι κυβερνώντες πλανήτες του καθενός είναι ο Άρης και η Αφροδίτη, αντίστοιχα. Η Αφροδίτη, φύλακας της ειρήνης, χορεύει με τον Άρη τον πολεμιστή, γεμάτο εγωισμό.

 

Τώρα είναι που όλα οριστικοποιούνται. Σκεφτείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις – πόσο υγιείς είναι, πως αντικατοπτρίζουν τον Εαυτό, την καλλιέργεια του αμοιβαίου σεβασμού, κλπ. Όλα ήταν δύσκολα!

zodia-taro-45

Αλλά ελπίζω ότι είστε σε καλύτερη θέση, και αν ναι, να είστε υπερήφανοι. Αναδρομές , επισκέψεις σε παλιά ανθυγιεινά αισθήματα και επανασυνδεσεις με ατομα απο το παρελθον , είναι πιθανές. Είναι μόνο μια ηχώ του πως ήταν κάποτε, ένα ξεθωριασμένο ουρλιαχτό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καμία εκδήλωση εδώ δεν είναι ήσυχη ή συνηθισμένη. Αυτή η υπερ Σελήνη υποδηλώνει σύγκρουση με άνδρες. Στο σώμα, είμαστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς της κεφαλής και / ή των μυών.

Το κάρμα μας εξαρτάται από τις δράσεις που έχουν συμβεί κατά τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και ακόμα πιο πίσω, στην εποχή του Κριού την άνοιξη. Το κάρμα μας εξαρτάται από το τι και πόσο καλά έχουμε μάθει. Το κάρμα μας εξαρτάται από το επίπεδο της αγάπης προς τον εαυτό μας.

Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της Υπερ Σελήνης είναι ο συγχρονισμός των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών. Δεν δουλεύουμε μόνο για τις ατομικές σχέσεις, αλλά και για την ολοκλήρωση της ανθρωπότητας στο σύνολό της. Αυτό σημαίνει, επίσης, το σπάσιμο παλαιών συνηθειών, ιδιαίτερα εκείνων που καταστέλλουν και αρνούνται τη δύναμη των γυναικών.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η αναταραχή τελειώνει σιγά σιγά, με έμφαση στο σιγά-σιγά. Έχουμε, στην ιδανική περίπτωση, βρει τους σωστούς συντρόφους για να μας καθοδηγήσουν στις τελευταίες πύλες της κόλασης. Φιλοξενήστε τη ψυχή σας σε ηγέτες που ενσωματώνουν το αρσενικό και σε συμμάχους που χρησιμοποιούν ολόκληρο το μυαλό τους. Βλέπω μια θεϊκή ευκαιρία για πραγματική συζήτηση, όπου ο καθένας ακούει και ακούγεται.

Θα σας πω ένα μυστικό: ο Ζυγός κερδίζει πάντα. Η θεά της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης είναι ένα πανίσχυρο πλάσμα, με άψογο ιστορικό. Από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέτος τον Ιανουάριο πιστεύω ότι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μια αντιστροφή στους ανθρώπους, οι οποίοι κλίνουν πίσω προς τις χάρες της, εντελώς ενδυναμωμένοι.

zwdia shmera

Αυτό οριοθετεί μια νέα εποχή συνεργασίας. Με οτιδήποτε τόσο μεγάλο και σημαντικό, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε ταπεινά και απλά. Τα δώρα του Ζυγού θα γίνουν πιο σαφή με την πάροδο του χρόνου. Προς το παρόν έχουμε μόνο την υποχρέωση να μοιραζόμαστε και να είμαστε στοργικοί.

Το να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε τοξικές σχέσεις τώρα, θα οδηγήσει σε σοβαρή συναισθηματική δουλειά κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σεζόν του Σκορπιού. Αλλά ακόμα κι αν αγνοήσουμε τη διαίσθησή μας, θεωρητικά, οι συγκρούσεις που θα αντιμετωπίσουμε ως αποτέλεσμα θα μας κατευθύνουν δυναμικά εκεί πού πρέπει να πάμε. Ο χρόνος που είχαμε για να φλερτάρουμε με την πραγματικότητα τέλειωσε, όλα έχουν να κάνουν με το θάρρος από εδώ και πέρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Μπορούμε να αποφύγουμε το χάος, αν είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τους ποιους. Κινηθείτε αργά, αλλά μην σκέφτεστε πάρα πολύ, δεν είναι περίπλοκο. Ξέρετε ήδη τι θα επιλέξετε! Η διορατικότητα είναι εκεί, πλήρως διαθέσιμη και λειτουργική.

Όπως ένα νέο αστέρι, όπως μια πεταλούδα ξετυλίγει τα φτερά της, ανοιχτείτε σαν να έχετε μόλις ανακαλύψει το σώμα σας. Η πραγματική μαγεία του Κριού είναι η αναγέννηση, η αρχέγονη φλόγα γλύφει τη σάρκα, καθαρίζει τα οστά, οι μύες στραγγίζουν, καθώς τρικλίζουμε σαν νεογέννητο που πέταξε από τον βράχο, στην ψηλότερη κορυφή. Ξεσηκωθείτε από όλες τις κατευθύνσεις!

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot