Ζωδια Σ/Κ 03-04/06 Αυτό που θέλετε, αλλάζει.

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

Ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο  

Μια ψευδαίσθηση τραμπαλίζεται για να θρυμματιστεί.

Μπορεί να σοκάρει λίγο η δεδομένη αίσθηση αλλαγής, όμως αργά και σταθερά βρίσκετε την προσήλωσή σας ενώ κοιτάτε τα κομμάτια να τα διασκορπίζει ο άνεμος…

 

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Ήλιος από τους Διδύμους σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ενώ στη συνέχεια ο κυρίαρχος της θάλασσας θα βρεθεί σε θέση χιαστί με τον Δία. Ο Ήλιος σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον Δία, που βρίσκεται στον Ζυγό της Αφροδίτης.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη από την πλευρά της, προσπερνά τον Ουρανό και μπαίνει στο κέντρο του τετραγώνου των Ήλιου – Ποσειδώνα. Αργά το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό. Από εκεί θα γυρίσει σε θέση αντίθεσης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη.

zodia-astra-tarot

Η διαδρομή είναι ελεύθερη! Κάποιες στιγμές ωστόσο, θα περάσετε μέσα από εκλάμψεις συμπαντικής πρόθεσης και θα πάρετε γεύσεις από σοκαριστικές αλήθειες και αναδυόμενες αξίες.

Ταυτόχρονα, ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα και η Σελήνη μπαίνει στο σημείο της κορύφωσής του. Το εξάγωνο που σχηματίζει τώρα η Σελήνη με τον Κρόνο, στρέφεται προς τον Ερμή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να μάθετε και να επεξεργαστείτε. Δεν θα είναι βολική η διαδικασία, όμως αν δεν βιαστείτε δεν θα είναι οδυνηρή.

Ήδη από την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη έχει αρχίσει να διασχίζει τον Ζυγό – που τον κυβερνά η Αφροδίτη, διαδρομή που θα συνεχίσει μέχρι και το βραδάκι της Κυριακής. Όλο το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα έχει συνάντηση με τον Ουρανό και θα λαξεύει ένα εξάγωνο με τον Άρη. Ο Άρης θα φύγει από τους Διδύμους και θα περάσει στον Καρκίνο την Κυριακή, από την κυριαρχία του Ερμή θα περάσει στην κυριαρχία της Σελήνης.

zwdia

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή, όπου όλα τα μέσα αντίληψής σας μειώνουν ταχύτητα προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με τα ανοίγματα των πιο σπουδαίων διαδρομών σας, του πιο σπουδαίου οραματισμού για τις επιδιώξεις σας. Επειδή δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό το περιβάλλον, μπορεί να το νιώθετε λίγο αλλόκοτο αλλά σε καμία περίπτωση αρνητικό.

Είναι ταυτόχρονα ανορθωτικό και αβέβαιο, ίσως να είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε και να κατανοήσετε κάτι παραπάνω από λίγες στιγμές την κάθε φορά. Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε για κάτι περισσότερο.

Δώστε σημασία μόνο στο πώς νιώθετε, δώστε σημασία στο τι σας κάνει να θέλετε αυτό που νιώθετε. Αυτό που θέλετε, αλλάζει. Μπορεί να το νιώθετε ξένο. Δεν πειράζει, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση της διάθεσής σας. Της δικής σας διάθεσης, όχι των άλλων! Αφήστε τους άλλους να βρουν τη δική τους ισορροπία. Εσείς εστιάστε στη δική σας, οι άλλοι στη δική τους. Οτιδήποτε άλλο, θα προκαλέσει ναυτία σε όλους!

zwdia

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Δία και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφεθείτε στο να συντονιστείτε μαζί της, γιατί είστε στην αναζήτηση της ισορροπίας. Είναι εκεί, γι’ αυτό η δική σας δουλειά είναι να διατηρήσετε τη θέση σας όσο οι άλλοι ευθυγραμμίζονται γύρω σας. Να θυμάστε ότι τώρα χαράζετε πορεία!

 

Η Σελήνη προχωρά προς ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα μέχρι την Κυριακή το πρωί. Όταν νιώσετε ότι η μεταμόρφωσή σας κάνει κάποια στροφή, θα υπάρξει η τάση να προσκολληθείτε κάπου από φόβο. Διατηρήστε την ισορροπία σας, γιατί τίποτα απ’ όσα σας ανήκουν δεν θα φύγει. Μόνο αλλάζει – και πρέπει να αφήσετε να αλλάξει.

Την Κυριακή θα νιώσετε την αλλαγή θέσης του Άρη, από τους Διδύμους στον Καρκίνο. Είναι μια συναισθηματική μετακίνηση, πρέπει να κάνετε αυτή τη συναισθηματική δουλειά…

Διατηρήστε τον έλεγχο για το πώς το δέχεστε αυτό. Να είστε τρυφεροί με τον εαυτό σας, πρέπει να τον φροντίσετε. Πρέπει πρώτα να κανακέψετε εσάς, ώστε να έχετε απόθεμα για να δώσετε στους άλλους όταν χρειαστεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όλο το σαββατοκύριακο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σας κρατά εστιασμένους σε αυτά που θέλετε και στο πώς θα τα κατακτήσετε. Αυτά που θέλετε θα αλλάζουν, και το πώς θα τα κατακτήσετε θα περάσει από την πνευματική επεξεργασία στη συναισθηματική. Βιώστε αυτή την κίνηση, καθώς θα παίρνετε τη στροφή. Το συναίσθημα είναι η ισχύ σας, είναι ο παράγοντας δύναμης για να γίνει κάθε αλλαγή.

Το βράδυ της Κυριακής, παράλληλα με αυτή την εξάγωνη όψη, η Σελήνη θα βρεθεί σε θέση εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Η βοήθεια έρχεται με τη μορφή μιας φιλοσοφικής σταθερότητας, με ένα συνεχές σημείο στήριξης σε αυτή την ανόρθωση. Η πορεία σας ξεδιπλώνεται και κινείται πρόσω ολοταχώς!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66