Ζωδια Σ/Κ 04-05/02 Σπιτικοι Ερωτες

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκυριακο 04-05/02

Όλοι έχουμε μέσα μας κρυμμένη μια μαμά, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας και ανήκει κατά κάποιο τρόπο στη Σελήνη. Επίσης όλοι έχουμε μέσα μας ένα παιδί, που αποζητά την ικανοποίηση και ανήκει εν μέρει στη μαμά – άρα και στη Σελήνη.

Τούτων λεχθέντων, το κλειδί για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να τα βρείτε με τη μαμά μέσα σας. Κάντε τη μανούλα χαρούμενη!

 

Ήταν πολύς ο θόρυβος και ο σαματάς που επικράτησε αυτή την εβδομάδα, πριν να φτάσουμε στο Σαββατοκύριακο. Ο Ερμής πυροδότησε απτές και ηχηρές εκρήξεις σε ένα θεμελιώδες Τ-τετράγωνο. Αναμφισβήτητα θα υπάρχουν κάποιες νάρκες στα πεδία της μάχης που δεν έχουν ακόμη εκραγεί, όμως σε γενικές γραμμές η περιφέρεια έχει καθαριστεί, έχει ανασκαλευτεί και έχει θριαμβεύσει.

zodia-taro-45

Το Σαββατοκύριακο θα δώσει σε όλους τα συναισθηματικά και πνευματικά περιθώρια να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός. Αν και υπάρχουν ακόμη κάποια διάσπαρτα ερείπια, η ζωή προχωρά. Και αυτό είναι το σωστό, έτσι δεν είναι;

zwdia-66

Όλοι ξέρουμε την οδηγία να βάζουμε πρώτα πάντα τη μάσκα οξυγόνου – κάτι που εκτείνεται σε κάθε τομέα της ζωής μας. Αφορά τη δουλειά, τη διασκέδαση, όλη την καθημερινότητα. Το να είναι κάποιος χαρούμενος, να είναι ικανοποιημένος, είναι μια μεταδοτική κατάσταση. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίσει ο καθένας ατομικά να συμβάλλει το μερίδιό του!

Πρώτος πέρασε στον Κριό ο Άρης, τώρα θα τον συναντήσει εκεί η Αφροδίτη. Δεν υπάρχουν αποχρώσεις, θέλετε αυτό που θέλετε και πρέπει να πάτε να το πάρετε. Ελάχιστες είναι οι παράμετροι και στο σκεπτικό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι απόλυτα ξεκάθαρος στη σκέψη του: είναι αθροιστικός. Οι απόψεις εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά, προσεγγίζοντας τα θεμέλια της εμπειρίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ερμής είναι έξω από την παρέα της δράσης, για να κατευθύνει τα γρανάζια και να μελετά τις κινήσεις. Αφήστε τον να μελετά. Εσείς κάντε τα πρώτα βήματα για να κερδίσετε λίγο έδαφος. Αν αναρωτιέστε ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε, σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και πορευτείτε προς τα εκεί.

Η Αφροδίτη και ο Άρης μπήκαν ήδη στο πρώτο ζώδιο, κάντε τώρα τα βήματα και η σκέψη θα ακολουθήσει στην ώρα της.

Ας επιτρέψουμε στην εσωτερική μαμά. Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ταύρου, που είναι σταθερό ζώδιο της Γης.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ανάγκη σας είναι να κάνετε κάτι για να βοηθήσετε τον κόσμο. Μάλιστα, βοηθήστε τον κόσμο ανασκαλεύοντας το δισάκι σας – για να βρείτε τις ζαβολιές εκείνες που θα σας χαρίσουν αισθαντικές στιγμές. Φερθείτε απόλυτα προσωπικά. Αν θα κάνετε κάτι μεγαλειώδες, να το κάνετε επειδή είναι αυτό που εσείς θέλετε!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα ολοκληρώσει με τον Ταύρο και θα γλιστρήσει στη συνέχεια στους Διδύμους. Πριν τον εγκαταλείψει οριστικά, θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ερμή, ενώ περνώντας στους Διδύμους θα φτιάξει ένα απολαυστικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Τώρα οι ταχύτητες θα αλλάξουν, και μάλιστα με απόλυτη αυτοπεποίθηση!

Διατυμπανίστε τις πιο μεγαλοφυείς ιδέες σας και κάντε τις πράξη με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ευκαιρίες για γρήγορη, ουσιαστική, πολυεπίπεδη απόλαυση. Πρέπει όμως να κάνετε την κίνηση! Η Αφροδίτη στον Κριό λάμπει ολόφωτη, όμως μπορεί να εξαντληθεί γρήγορα. Κινηθείτε άμεσα και με πυγμή!

zwdia

Την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη. Σηκωθείτε νωρίς από το κρεβάτι σας για να διαπρέψετε! Θα έχετε όλη τη μέρα στη διάθεσή σας, πριν η Σελήνη προσεγγίσει τον Ποσειδώνα για ένα τετράγωνο – όπου τα πράγματα θα αρχίσουν να θολώνουν κάπως.

zwdia-765

Ανυψωθείτε και λάμψε, αρπάξτε τον κόσμο από τα… κέρατα! Εστιάστε την σκέψη σας στην κίνηση και μόνο, στη δράση. Όσο πιο πολύ θα κινείτε το σώμα σας και θα εξερευνάτε τις πολλαπλές σας δυνατότητες, τόσο θα ασκείτε και τα γρανάζια του μυαλού σας! Θα έχετε τώρα τη δυναμική να κατανοείτε καλύτερα τις απόψεις και τις σκέψεις που θα εναλλάσσονται. Συζητήστε τα όλα όσο θέλετε, αλλά να συζητάτε καθ’ οδόν!

Η έκρηξη του δίδυμου Ερμή –Πλούτωνα ήταν πολύ έντονη. Θα είναι σαν να βρίσκεστε σε έναν γλυκό λήθαργο, καθώς θα ξεκινά η μεταμόρφωσή σας. Φροντίστε στο μεταξύ να κάνετε ευτυχισμένη τη μαμά. Δεν είναι καθόλου μικρή συμβολή στο ευρύτερο καλό!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia