Ζωδια Σ/Κ 04-05/03 Ερωτικες Ευκαιριες

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 4-5/03

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα αλλάξει στέγη. Από τον Ταύρο θα περάσει στους Διδύμους, που σημαίνει ότι από την εξουσία της Αφροδίτης θα περάσει στην εξουσία του Ερμή.

Καθώς το φεγγάρι θα είναι στις παρυφές του Ταύρου το πρωί της Κυριακής, η Αφροδίτη θα αλλάζει πορεία και θα γίνεται ανάδρομη. Λίγο αργότερα η Σελήνη θα έχει μπει στους Διδύμους και ο Ερμής από τους Ιχθύες θα συμπορευθεί με τον Ποσειδώνα – τον κυβερνήτη των Ιχθύων.

 

Αυτό που θα βοηθήσει τους πάντες αυτές τις μέρες, είναι να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να στραφούν περισσότερο στα οικονομικά τους θέματα και στον έρωτα. Καθώς θα αλλάζει η οπτική των πραγμάτων, θα αλλάζουν και οι επιθυμίες σας. Να παραμείνετε δεκτικοί και ελαστικοί και να στρέψετε τη ματιά μέσα σας, βαθιά μέσα σας. Θα νιώσετε όλοι την έμπνευση να σας κατακλύζει, με θεϊκή ένταση και σε μυριάδες μορφές.

zodia-taro-45

Κάτι που κεντρίζει η συνύπαρξη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι τα γλυκά μυστικά! Μάλιστα με την Αφροδίτη να παίρνει την «όπισθεν», δεν αποκλείεται να θυμηθείτε με χαμόγελο κάποια από τα δικά σας…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Άρης από τον Κριό θα προσεγγίσει τον Κρόνο στον Τοξότη, με μια όψη τριγώνου την Κυριακή το απόγευμα. Η αλυσίδα της ενέργειας θα αρχίσει να παίρνει στροφές, κρίκο τον κρίκο. Με τη θεά του έρωτα ανάδρομη, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε μια νέα αγάπη – είναι όμως εξαιρετική στιγμή για να δώσετε νέα μια δυνατή σπρωξιά σε μια υπάρχουσα!

Στοχεύστε εκεί που πραγματικά λαχταράτε και λειτουργήστε με σεβασμό, δύναμη και ακρίβεια. Είναι μια στιγμή που θα δείτε ότι το μονοπάτι σας είναι ανοικτό, γι’ αυτό πρέπει να κινηθείτε όσο παραμένει ανοικτό. Ακόμη κι αν ο στόχος σας δεν είναι ο έρωτας, να έχετε υπόψιν σας ότι τώρα θα δείτε μπροστά σας τον όποιο άλλο στόχο διεκδικείτε εδώ και καιρό. Όπως και να’ χει, η συγκυρία είναι μοναδική για όσα λαχταρούσατε και επιδιώκατε!

zwdia-768

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη είναι ακόμη στον Ταύρο. Από εκεί θα συναντήσει σε ένα εξάγωνο τον Χείρωνα και σε μια όψη χιαστί τον Κρόνο. Πολλά θα είναι τα θετικά που θα καρπωθούν όσοι δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, πριν καν ολοκληρώσουν ένα εγχείρημα. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν επιλέξει να κοιτάνε πέρα από τις ατέλειες της επιφάνειας των πραγμάτων.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα έχει περάσει στους Διδύμους. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με το ζεύγος των Ερμή – Ποσειδώνα και τον Ήλιο από τους Ιχθύες, ενώ θα πορεύεται και προς ένα εξάγωνο με την ήδη ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό. Ενδέχεται να έχετε την αίσθηση ότι σας ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν θα είναι έτσι ακριβώς. Θα υπάρξει μια αντίθεση, που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πλέον τη διαφορά ανάμεσα στη σωστή πορεία και την μη σωστή πορεία. Έχοντας αυτή την επίγνωση, μόλις δείτε και νιώσετε το άνοιγμα, πηδήξτε μέσα!

zwdia shmera

Σας έχει τύχει να αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας σε έναν δρόμο με κίνηση, για να δείτε τη λωρίδα που βρισκόσασταν να αδειάζει μεμιάς. Σκέφτεστε αμέσως ότι έπρεπε να είχατε μείνει εκεί. Όμως αν περιμένετε λίγο, θα δείτε ποια είναι η καλύτερη πορεία που πρέπει να πάρετε. Αυτή θα είναι η αίσθηση τώρα. Δεν πρέπει να σπαταλήσετε τις αντοχές σας σε ένα παιχνίδι νεύρων, δοκιμασίας και απορίας. Θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε, μόλις το δείτε.

Κάποιες φορές ο τρόπος λειτουργίας σας είναι ο σωστός, η στιγμή δεν είναι. Κρατήστε τον τρόπο και συνεχίστε, με επιδεξιότητα και μια πλειάδα πιθανοτήτων στο μυαλό σας. Να έχετε πίστη ότι καμία ευκαιρία δεν περνά απαρατήρητη, όταν πραγματικά προορίζεται για εσάς. Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, θα μπορέσετε να νιώσετε άμεσα τις δικές σας μόλις αναδυθούν.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό. Στην ατμόσφαιρα θα πλανάται μια αιθέρια αισιοδοξία και η φιλοσοφία της ισορροπίας: όλα τα θετικά έρχονται με τη σωστή σειρά τη σωστή στιγμή. Φροντίστε να διασκεδάσετε τώρα, τόσο με εσάς όσο και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

zwdia-765

Η Σελήνη θα μπει επιτέλους στην τροχιά ενός Τ-τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Χείρωνα. Αυτό θα υποστηριχτεί από τις αίσιες όψεις που θα σχηματίσει με την αντίθεση των Δία – Ουρανού και του Άρη. Θα ανακαλύψετε με έκπληξη ότι κάποιες σκληρές προκλήσεις ευνόησαν τελικά να επιτευχθεί μια εξισορρόπηση, γι’ αυτό πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος! Ο χρόνος είναι αυτός που φέρνει τη σταθερότητα, την επιτυχία και την αλλαγή για το καλύτερο – και όλο αυτό λέγεται μάθηση.

Να μαθαίνετε όσο πιο πολλά μπορείτε και να έχετε πάντα τη ματιά σας στραμμένη στην μελλοντική εικόνα. Δεν είναι μόνο πιο ευφυές, είναι καλύτερο σαν αίσθηση και πιο λειτουργικό ως πρακτική. Να ακολουθείτε αυτό που νιώθετε σωστό. Και να θυμάστε πως ό,τι δεν το νιώθετε σωστό, απλά δεν είναι σωστό για τώρα. Βάλτε το στο δισάκι σας…

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia