Ζωδια Σ/Κ 06-07/05 Στα γρανάζια της Ηδονής

zwdio-tayros

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Το Σαββατοκύριακο θα ανοίξει με τη Σελήνη στην Παρθένο, να σχηματίζει ένα μεγάλο γήινο τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Ο Ήλιος θα κρατήσει το τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  ενω θα ερθει  σε ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα , για να σχηματισει  ενα yod με  τον Δία από τον Ζυγό. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η Σελήνη θα έχει περάσει επίσης στον Ζυγό για να συναντήσει τον Δία σε αυτή την κορύφωση.

 

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής από τον Κριό θα προσεγγίζει μια συνεύρεσή του με τον Ουρανό, καθώς και οι δύο πλανήτες θα διατηρούν ένα πύρινο τρίγωνό τους με τον Κρόνο. Όλα θα είναι εδώ, παρόντα: η γη, ο αέρας, η φωτιά που θα την αναζωπυρώνουν σταγόνες νερού, γλυκές μελωδίες τενόρου που αναδύονται μέσα από μπάσα…

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα δένει εξαίσια με τον Άρη στους Διδύμους, για να επισπεύδεται η δράση. Κινηθείτε, λικνιστείτε, μην μείνετε στα μετόπισθεν. Η έμπνευση θα είναι διάχυτη στον αέρα και πρέπει να καταθέσετε το μερίδιό σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Εν μέσω της δράσης, η Αθηνά από τον Κριό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία. Ο Διας ειναι  ενας αρσενικος  θεός που   βρίσκεται στο άκρως θηλυκό ζώδιο του Ζυγού, ενώ η ουδετερη  θεά της σοφίας είναι σε ένα αρσενικό ζώδιο. Η πολυμήχανη και ευφυής επιρροή της θα επιφέρει το δέσιμο των διανοητικών ταιριασμάτων.

Κάθε σχέση είναι και μια επένδυση, ένα θείο δώρο. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει τι και γιατί, σημασία έχει να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι η στιγμή να εντοπίσετε τα στοιχεία εκείνα που αποδίδουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αγάπες και φιλίες, δώστε τους ροή και αφήστε τις να κυλήσουν απερίσπαστα.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του να λειτουργεί και τον τρόπο που θεωρεί ότι είναι τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αλάνθαστος ή ότι αυτό πρέπει να αποδεχθούν οι άλλοι. Να μένετε μόνο σε αυτά που έχουν αποτέλεσμα, αυτά τα αγαπάτε και αυτά να επιλέγετε. Εστιάστε στην απλότητα.

zwdia-768

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Άρης θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε τη ροή, αν η επιθυμία σας είναι να πάρετε πάνω από μία κατευθύνσεις. Θα δυσκολευτείτε – αλλά είναι πιθανό, αν κάνετε ένα βήμα τη φορά. Να ρισκάρετε παράλληλες δράσεις, μόνο αν κάποια δεν απαιτεί τη φυσική σας παρουσία αλλά αρκεί να αξιοποιήσετε την τεχνολογία.

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη στην Παρθένο θα είναι όλο νοστιμιά, καθώς θα ετοιμάζει το μεγάλο τρίγωνό της στα γήινα ζώδια. Μέχρι το τέλος της νύχτας θα σχηματίσει μια όψη χιαστί με τον Ερμή και τον Ουρανό, αλλά και μια αντίθεση με τον Χείρωνα. Ίσως κάποιες πολύ σέξι ιδέες σας να αντιμετωπίσουν πρακτικές δυσκολίες αυτές τις ώρες, γι’ αυτό ξεπεράστε με χιούμορ την περίπτωση να χρειαστείτε κλειδαρά… Είναι άνθρωποι που έχουν δει τα πάντα! Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, χωρίς να είναι απαραίτητο να φτάσετε μέχρι τον πειραματισμό ή τις ακρότητες για να νιώσετε ικανοποίηση.

zwdia shmera

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα έχει περάσει στον Ζυγό, απ’ όπου θα γυρίσει σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη.

Μην παρατείνετε την απόλαυση άνευ λόγου, θα είναι εξαιρετικό καθετί γρήγορο και διασκεδαστικό. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλει το ταίρι σας, πριν ορμήσετε για να δώσετε αυτό που νομίζετε ότι θέλει! Κάποιες φορές η λαχτάρα είναι απλή και ξεκάθαρη, κάτι που ευνοεί ιδιαίτερα αυτό το Σαββατόβραδο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Το πρωί της Κυριακής θα βρει τη Σελήνη στην αγκαλιά του τριγώνου της με τον Άρη, να ετοιμάζεται να συναντήσει και τον Δία στον Ζυγό. Να είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί, οι καλοί τρόποι είναι το γράσο που λιπαίνει τον τροχό της ζωής. Όλα θα κυλήσουν όμορφα κι εσείς θα νιώθετε ακόμα πιο όμορφα.

Είναι εξαιρετικό να παίρνεις, όσο εξαιρετικό είναι και το να δίνεις. Βυθιστείτε τώρα σε όλη αυτή την ρέουσα απολαυστική ατμόσφαιρα! Το σύμπαν βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό της εποχής του Ταύρου – και με την αρωγή του Ήλιου που συναντά τον Πλούτωνα σε ένα τρίγωνο, τα γρανάζια του γυρνάνε στο ρυθμό της ηδονής!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia