Ζωδια Σ/Κ 08-09/07 Η Πανσέληνος Φέρνει Ανατροπές

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο

Η Αφροδίτη και ο Ερμής οδεύουν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο μέσω ενός εξαγώνου. Ο Ερμής προσπερνά την ακριβή όψη του με τον Λέοντα (που τον κυβερνά ο Ήλιος), ενώ η Αφροδίτη αναζητά λίγη ανέμελη διασκέδαση με τους Διδύμους (που τους κυβερνά ο Ερμής).

Οι φλυαρίες που διανθίζονται επίτηδες για να φαντάζουν «γυαλισμένες», παραμένουν φλυαρίες και θα είναι αρκετές σε ατή τη φάση. Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι πιο αξιόλογο, κάτι που να αντανακλά το επίπεδο της δικής σας νοημοσύνης.

 

Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχει ψυχαγωγία! Θα υπάρχει και αρκετό δράμα για να κατευνάσει τους αστεϊσμούς, αν αυτό σας εξερεθίζει. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στα ερεθίσματα, εξάλλου η απραξία μπορεί να γίνει ανιαρή. Μια ζωή χωρίς γκάφες και προβληματισμούς, χωρίς περισπασμούς, φαντάζει ατέλειωτη γιατί ο χρόνος περνά πολύ αργά. Γι’ αυτό τώρα εκτιμήστε τα ερεθίσματα!

zodia-taro-45

Ο Ερμής από τον Λέοντα θα εμπλακεί με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, και τη σύνδεσή του με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω .Η διάθεση που θα επικρατεί εξαιτίας της Πανσελήνου θα κυμαίνεται από ζεν και αυθεντική, μέχρι ψυχρή και ελεγκτική. Αυτές οι εναλλαγές της δεν θα είναι οπωσδήποτε αντιληπτές, ακόμη και από τους παρατηρητές. Μπορεί να περνά από το ένα άκρο στο άλλο και πάλι πίσω, πριν το καταλάβετε!

zodia-astra-tarot

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να υποθάλπει μια ανασφάλεια. Είτε πρόκειται για βάσιμο συναίσθημα είτε για φανταστικό, το μόνο απλό αντίδοτο είναι να θυμάστε ότι η αφετηρία για όλα βρίσκεται μέσα σας! Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε αν θέλετε να την αφήσετε να σας επηρεάσει.

Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι διέπεται από προβολή: οι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν άσχημα και να κατηγορούν τους άλλους γι’ αυτό. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της είναι ότι εμπεριέχει το Γιν και το Γιανγκ, το θηλυκό και το αρσενικό στοιχείο. Αυτός θα είναι και ο άξονας πάνω στον οποίο θα γίνονται διαχωρισμοί και προβολές.

Από την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη έχει στρώσει το χαλί για τη διάθεση του Σαββατοκύριακου, διεγείροντας την όρεξη για θερμές και ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Αφήστε τις αισθήσεις σας να χαλαρώσουν, να λικνιστούν στο μουσικό μοτίβο του απλού καλοκαιρινού ρυθμού!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι συναντήσεις σας θα είναι σαν μια ανθεκτική αύρα, με ζέση για να δώσετε σημασία. Ο ερεθισμός θα γίνει άσωτος όταν η εστίασή σας αποζητήσει κάτι πιο γευστικό και απολαυστικό…

Αν χειριστείτε με μια χαρωπή ακεραιότητα όσους σας προσεγγίσουν, όλα τα παρελκόμενα θα εξαφανιστούν. Ενταχθείτε στο ευρύτερο κλίμα ηρεμίας που θα επικρατεί. Αν κάτι ασήμαντο θελήσει να σας περιορίσει, μην το επιτρέψετε. Εσείς θα αποφασίσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι, δεν χρειάζεστε καμία χείρα βοηθείας.

Το Σάββατο  η Σελήνη θα σχηματίσει την ακριβή όψη της με τον Ήλιο. Θα προσεγγίσει τον Πλούτωνα και θα τον περάσει γρήγορα. Αυτό θα απαιτήσει δυναμικές αλλαγές και τελειοποιήσεις.

zwdia-fotia

Ο Άρης βρέθηκε σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις ίδιες μοίρες την περασμένη εβδομάδα, τώρα ο πλανήτης του πολέμου θα διασχίσει μια όψη χιαστί με τον κυβερνήτη του φεγγαριού. Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκατε αντιμέτωποι και θέσατε αντιπάλους, κάτι που άρχισε κάποιους υποβιβασμούς ή κατεδαφίσεις.

Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο και η ισορροπία απαιτεί προσπάθεια. Τώρα θα νιώθετε αργοκίνητη την πρόοδο και καθυστερημένες τις προσπάθειες. Όμως οι αλλαγές καθορίστηκαν. Σε κάποιες περιπτώσεις το οίκημα κατέρρευσε, σε άλλες μπορεί να αναμένετε ακόμη τα αποτελέσματα. Αυτή η Πανσέληνος θα κάνει την τελική εκκαθάριση σε όσα στέκονται ακόμη… στο δρόμο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη και μετά θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Όλα γίνονται ώστε να καθαρίσετε τα ερείπια και να προχωρήσετε. Θα νιώθετε δύσκολες και παράξενες τις αλλαγές, όμως θα ωφεληθείτε από την καινούργια αρχή και το καθαρό τοπίο. Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα – θα νιώσετε τώρα πιο σοφοί!

Αυτά τα ενδεχόμενα υφίστανται εδώ και καιρό, είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των πραγμάτων καθ’ οδόν. Πρέπει να απομακρύνετε όλα τα λιμνάζοντα εμπόδια που σας κρατούν πίσω. Αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνει το σύμπαν.

zwdia

Δεν έχει σημασία αν οι τοίχοι θα πέσουν αυτό το Σαββατοκύριακο ή λίγο αργότερα, ως αποτέλεσμα των πράξεων ή των συνειδητοποιήσεών σας. Έχει φτάσει η στιγμή να απαγκιστρωθείτε. Αν δεν το κάνετε, θα σας παρασύρουν στην πορεία της πτώσης.

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, η ατμόσφαιρα θα είναι εμποτισμένη με μια ζωηρή γλυκύτητα. Είναι εξαιρετικά σβέλτη, έξυπνη, γεμάτη μπουμπούκια και ζωή, για να μην προλάβετε να τα βάψετε μαύρα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66