Ζωδια Σ/Κ 11-12/02 Η Τυχη βοηθα τους Τολμηρους

zwdio-tayros

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά με την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σε πλήρη ανάπτυξη, ήδη από τη νύχτα της Παρασκευής. Το ολόγιομο φεγγάρι θα προσπεράσει τις μοίρες της έκλειψης, για να σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη.

Είναι η στιγμή που πρέπει να προσπεράσετε κι εσείς την προσποίηση. Τολμήστε μια εσκεμμένη προσφορά της αλήθειας που έχετε στην καρδιά σας.

 

Είναι πολλά αυτά που συντελούνται τώρα στα εκφραστικά και εξωστρεφή ζώδια (του αέρα και της φωτιάς, τα ζώδια Γιανγκ), και η Σελήνη τα κεντρίζει όλα! Πόσοι ακόμη ακοντισμοί είναι απαραίτητοι;

zodia-taro-45

Τώρα πρέπει να αξιοποιήσετε τον ηλεκτρισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, για να διεκδικήσετε το δικαίωμά σας να αλλάξετε τη φορά των καταστάσεων: να τις κάνετε πιο φιλικές, πιο διασκεδαστικές, πιο δημιουργικές. Αλλάξτε πορεία και παίξτε περισσότερο! Τώρα έχετε τον χρόνο και θα νιώσετε την ανακούφιση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στη διάρκεια της μέρας του Σαββάτου η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο. Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, θα διασχίσει την περιοχή που συντελέστηκε το περασμένο καλοκαίρι η έκλειψη της Νέας Σελήνης, στην 9η μοίρα της Παρθένου (τη νύχτα της αλλαγής του Αυγούστου με τον Σεπτέμβριο).

Εκείνη την περίοδο ο Ερμής – ο κυβερνήτης της Παρθένου – ήταν ανάδρομος και σε συνάντηση με τον Δία στην ουρά της Παρθένου.

Αυτές είναι οι πληροφορίες, τώρα όλα αυτά γυρίστε τα στον εσωτερικό σας κόσμο. Το βράδυ του Σαββάτου να αναμένετε ότι κάποιες από τις καταστάσεις εκείνης της περιόδου θα αναδυθούν ξανά και θα τις συνειδητοποιήσετε.

zwdia-fotia

Η συνειδητοποίηση είναι το Γιν. Είναι το πρόσφορο έδαφος για την κατανόηση. Σκεφτείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας τότε. Πώς μπορεί να έρθουν και να ενωθούν τώρα όλα τα κομμάτια, να συμπληρωθεί η εικόνα;

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής απο τον Υδροχόο,  θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται στον Κριό. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο μεσαίο σημείο τους. Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα είναι στο ζενίθ της και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος ήταν σε όψη τετραγώνου.

Με καινούργιο σκεπτικό, με φρέσκιες πληροφορίες, με λίγη επιπλέον προσπάθεια και ενδιαφέρον, τώρα μπορείτε αν ανασηκώσετε τα πέπλα. Επί ποίου θέματος; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ωστόσο ακούγεται συναρπαστικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είναι απολαυστικό. Απολαυστική είναι η αδημονία, γι’ αυτό βιώστε τη όλη! Το μυαλό αρέσκεται σε τέτοια ορεκτικά. Δίνουν ικανοποίηση! Γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή να στήσετε ένα δικό σας σκηνικό μυστηρίου, αν θέλετε να παίξετε λίγο με το ταίρι σας. Κυνηγήστε τον δικό σας θησαυρό…

Το βέβαιο είναι όzwdia-765τι υπάρχουν οι πληροφορίες, υπάρχει και η προδιάθεση για να αναζητήσετε τα καλούδια που σας αναμένουν. Επικοινωνήστε και πράξτε!

 

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αφήστε τα όλα να κατασταλάξουν μέσα σας. Ικανοποίηση… πιο βαθιά βύθιση στην κατανόηση. Θα νιώσετε να απεκδύεστε και την τελευταία φλούδα παρανόησης, να γεμίζετε με μια ολόκαρδη εκτίμηση όσων βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια – είτε κάτω από τα σκεπάσματα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65