Ζωδια Σ/Κ 11-12/03 Ενα Μοιραιο Σαββατοκυριακο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Όλο αυτό το Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε συντροφιά με τη Σελήνη στην Παρθένο. Επίσης ο Ερμής  στους Ιχθύες θα συναντήσει τον Χείρωνα και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη.

Η Αφροδίτη είναι πλέον σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Ήρα στον Αιγόκερω, ενώ η Ήρα από την πλευρά της θα συστήνει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα.

 

Αυτό θα είναι ένα διήμερο που θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, στην προσφορά, στις συμφωνίες και στη λογική! Οι απόψεις, ειδικά οι οχυρωμένες απόψεις, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα είναι στο επίκεντρο των αλλαγών…

zodia-taro-45

Ο Άρης – νεοφερμένος στον Ταύρο – θα θέσει σε προεξέχουσα θέση την Αφροδίτη από τον Κριό. Σε όσα θέλετε να διεκδικήσετε αυτή την περίοδο, θα κινηθείτε με την αρχή του «σπεύδε βραδέως». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια παύση, για να επιβεβαιώσετε στον εαυτό σας ότι αυτό που επιδιώκετε είναι πραγματικά το καλύτερο για εσάς. Μήπως φαντάζει κάπως εγωιστικό; Αν ναι, είναι αυτό που αρμόζει αυτές τις μέρες!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι θέσεις και όψεις αυτού του διημέρου έρχονται να κεντρίσουν μια πιθανότητα: ίσως αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει, να μην είναι αυτά που πρέπει να επιδιώξετε τώρα. Τα δεδομένα ήταν κάπως θολά, μετά ξεκαθαρίστηκαν, μετά κρύφτηκαν για λίγο και αποκαλύφθηκαν ξανά.

Αυτό συνέβη πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας πολλών αστρικών διελεύσεων. Αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα μια ανασκόπηση στις συμφωνίες και συνεργασίες κάθε είδους, είναι η στιγμή που πρέπει να το κάνετε.

Η Πανσέληνος θα φωτίσει την Παρθένο την Κυριακή, παίρνοντας θέση αντίθεσης προς τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύες.

zwdia-768

Αυτό το αστρικό σχήμα είναι η ένδειξή σας για τη συνειδητοποίηση αυτής της ανάγκης. Μια αντίθεση που θα προκύψει ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ένα μονοπάτι που θα αφήνει απ’ έξω μια αλυσίδα πλανητών: την Αθηνά, τον Χείρωνα, τον Ερμή και την Αφροδίτη. Κάποιο μάθημα πρέπει να πάρετε τώρα, ακόμα κι αν είναι οδυνηρό. Αυτός ο πόνος θα σας κάνει να εστιάσετε την προσοχή σας – για να βρείτε την πορεία που σας πάει μπροστά, την πορεία που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σα ανάγκες.

Είναι βέβαιο ότι οι πάντες έχουν καλή πρόθεση. Όμως η πραγματικότητα αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Η παραμονή σε μια «ασθένεια» δεν εξυπηρετεί κανέναν, ούτε τον άρρωστο μήτε αυτόν που τον φροντίζει. Αναρωτηθείτε αν αντ’ αυτού, πρέπει να αποζητήσετε αυτά που θέλετε και χρειάζεστε στο παρόν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν πρόκειται να εντοπίσετε ποια είναι αυτά, αν πρώτα δεν απομακρύνετε αυτό που σας φροντίζει, αυτό που αντιπροσωπεύει τη συνέχιση μιας ανάγκης που δεν έχετε πια. Δεν αφορά έναν χειρισμό σκληρότητας από αγάπη, αφορά την αναθεώρηση των όρων της συνύπαρξής σας.

Πώς θα το καταλάβετε; Θα το ξέρετε, από το πώς νιώθετε. Και οι άλλοι θα το ξέρουν, από το πώς νιώθουν. Όσα νιώθουμε, είναι ένας συνδυασμός ενστίκτου και ρεαλιστικής γνώσης. Το κλειδί είναι να προσεγγιστούν οι δύο πλευρές και να καθορίσουν από κοινού τους καινούργιους όρους τους. Ανανεώστε τις παλιές ιστορίες!

Όλη αυτή η διάθεση θα αρχίσει να στήνεται από την Παρασκευή το βράδυ, που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη – γη με γη. Θα σας αναπτερώσει το ηθικό η δράση, η κίνηση, η σκέψη, η αγάπη. Η Σελήνη θα συναντήσει την Ήρα σε ένα τρίγωνο και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καθώς η Ήρα θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εδώ εισάγονται τα ιδανικά όνειρα συνύπαρξης – και πρέπει οπωσδήποτε να τα συζητήσετε!

zwdia

Ο Ερμής και η Ήρα θα κάνουν κάποιες δύσκολες όψεις. Δεν θα είναι εύκολο, είναι όμως σημαντικό. Γι’ αυτό προσεγγίστε χωρίς βιάση.

Το Σάββατο η Σελήνη θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας ένα ισχυρό και συγκινητικό βάθος στην Πανσέληνο. Θα το νιώσετε μοιραίο. Έτσι πρέπει να είναι! Η Σελήνη θα έχει περάσει στο βόρειο δεσμό την Παρασκευή το βράδυ.

zwdia-765

Το Σάββατο το βράδυ, ο κυβερνήτης του ζωδίου της Σελήνης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου του Πλούτωνα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους αλλά συγκρουόμενοι. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας σε χαλαρό ρυθμό θα ωθήσουν το στήσιμο ενός τρυφερού σκηνικού, για να μπορέσετε να χειριστείτε τις αδέξιες λεπτομέρειες.

Να είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε. Προετοιμαστείτε ώστε να νιώθετε άνετα, βολικά, με υγιή ενθάρρυνση. Νιώθετε όμορφα όταν δράτε και προχωράτε. Οργανώστε τα όλα με απολαυστική χαλαρότητα, και τα λόγια θα βγουν αβίαστα όσο το κλίμα αποφορτίζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia