Ζωδια Σ/Κ 13-14/05 Βραδινα Πυροτεχνηματα

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Διανύουμε ένα Σαββατοκύριακο που στην ατμόσφαιρα πλανάται έντονα ακόμη η Πανσέληνος  στον Σκορπιό. Το κλίμα το τύπωσε στη μνήμη και το δίδυμο των Ερμή – Ουρανού, γι’ αυτό η αίσθησή του είναι παρούσα.

Οι μεταμορφώσεις είναι στιβαρές, ακόμη κι αν αρκετοί θα τις συνειδητοποιήσουν με την πάροδο του χρόνου. Η αμοιβαία υποδοχή των Ερμή – Άρη και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ωθούν τις εμπνευσμένες δράσεις – κι ας μην είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς ερμηνεύεται αυτό.

 

Την Παρασκευή το βράδυ ο Άρης συναντάται μέσω ενός τριγώνου με τον Δία, ο οποίος κυβερνά τον Τοξότη. Ο Ερμής και η Σελήνη βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς, ο Άρης και ο Δίας σε ζώδια του αέρα. Όλα διογκώνονται, προωθούνται με πηδηματάκια και άλματα, όλο πιο ψηλά και όλο πιο γρήγορα…

zodia-taro-45

Η Σελήνη σχηματίζει ένα Τ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, μένοντας ταυτόχρονα στο τρίγωνό της με τον Δία και τον Άρη. Η διάθεση είναι τόσο καλή, που ανάβει το φυτίλι των βραδινών πυροτεχνημάτων!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κάποιοι θα αναφωνούν γεμάτοι έξαρση, άλλοι θα είναι μπερδεμένοι από όσα τους συμβαίνουν έξω από τον έλεγχό τους και θα εκνευρίζονται με αυτό. Το ποια θα είναι η συναισθηματική αντίδραση του καθενός, είναι κυριολεκτικά προσωπική του επιλογή. Η συμβουλή της άστρων είναι να δείτε τα πράγματα πιο μακροπρόθεσμα, για να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μόνο ένα σημείο μιας μακράς ιστορίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χειριστείτε το συναίσθημά σας ενόσω τα γεγονότα θα ξεδιπλώνονται.

Μπορείτε να σταθείτε θεατές και να μορφάζετε, μπορείτε να βγείτε στους δρόμους τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Ορίστε, έχετε επιλογές! Το βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι βαρετό. Αν θεωρήσετε ότι είναι – και δεν σας αρέσει η ανία – αδράξτε την ευκαιρία να βγείτε και να αναμιχθείτε με τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες!

zwdia-768

Το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο στον Τοξότη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Κριό. Θα είναι λες και η νύχτα της Παρασκευής σήκωσε ένα μεγάλο πύρινο κύμα, που το Σάββατο τρέχουν όλοι να σερφάρουν πάνω του! Θα είναι η συστράτευση με τη ροή του κύματος της συναίσθησης και της κατανόησης, που θα σας βάλει και πάλι στη δράση μέσα από την κυριαρχία.

Πραγματικά θα μοιάζει με σέρφινγκ. Ακόμη κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, όλοι έχετε δει ανάλογες ταινίες για να πιάσετε το νόημα… Χαλαρώνετε τις κινήσεις σας ενώ περιμένετε το κύμα σας, προσπαθώντας να μην πιάσετε τόσο σύντομα που να χάσετε την κορύφωσή του. Όποιο κύμα κι αν επιλέξετε πάντως, από τη στιγμή που θα το επιλέξετε απολαύστε το! Και να θυμάστε ότι πάντα έρχεται και το επόμενο κύμα. Εστιάστε στην απόλαυση της διαδικασίας, ενώ ταυτόχρονα αποκτάτε γνώση και εμπειρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσο πιο πολύ απολαμβάνετε αυτό τον τρόπο μάθησης, τόσο πιο γρήγορα γίνεστε δεξιοτέχνες. Και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το εφαρμόσετε στις σχέσεις. Διατηρήστε τη χαρά τους, αλλιώς αποτραβηχτείτε και κάντε ένα διάλειμμα μέχρι να έρθει το κύμα που αναζητάτε.

Αυτός ο ενθουσιασμός που περιέχει τη γοητεία του άγνωστου, σας κρατά στο κατώφλι της δεξιοτεχνίας. Εντοπίστε τον και ακολουθήστε τον. Αν κάπου σκοντάψετε στην πορεία, απλά σηκωθείτε και προσπαθήστε ξανά. Ακολουθήστε όσα διεγείρουν τις αισθήσεις σας, είναι τα στοιχεία που σας παρέχει το σύμπαν! Μην εγκαταλείψετε, πριν το νιώσετε απαραίτητο!

Αργά το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, ενώ ο κυβερνήτης Κρόνος θα διατηρεί το τρίγωνό του με τον Ερμή και τον Ουρανό. Έχετε αντοχή, μην αφήσετε τη διάθεση να κάνει κοιλιά! Κρατήστε τη ψηλά και εμμείνετε, αλλιώς να εξέλθετε πανηγυρικά. Όταν νιώσετε ότι η διάθεσή σας πραγματικά μειώνεται, είναι η ώρα να πάτε προς το κρεβάτι – κατά πάσα πιθανότητα με παρέα!

zwdia

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό. Ίσως αυτή η όψη να επιφέρει λίγη δυσκολία στην ικανοποίησή σας ή την εκτίμηση όσων έχετε. Στα σταθερά ζώδια, αυτό μπορεί να είναι το έναυσμα για να σηκωθείτε και να κάνετε όσα σας εκτονώνουν και σας βάζουν σε νέες πορείες. Να το κάνετε! Είναι μια καινούργια μέρα, γεμάτη φρέσκα κύματα. Επιλέξτε το δικό σας και καλπάστε πάνω του!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia