Ζωδια Σ/Κ 17-18/06 Ενα Ξεχωριστο Σαββατοκυριακο

genia-paidiwn-indigo

ζωδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Ο Ήλιος πέρασε από την αντίθεσή του με τον Κρόνο. Η Σελήνη πέρασε τον Ποσειδώνα, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και ετοιμάζεται να κανει οψη με τον  Δία.

Η σκηνή έχει πλέον στηθεί. Άραγε, για τι;

 

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε μια ιδανική θέση στον Ταύρο και θα οδεύει σε ένα ασθενικό εξάγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο, που τον κάνει πεισματάρη. Αφροδίτη και Άρης θα σχηματίσουν μια δυναμική όψη με τον Ποσειδώνα και τον Δία, καταλήγοντας να συναντηθούν και με τον Πλούτωνα.

zodia-taro-45

Ο Ερμής θα αυξήσει λίγο την ταχύτητά του, για να βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο ενώ κυνηγά μια συνάντηση με τον Ήλιο. Η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο διατηρεί τη θέρμη – ή το ρίγος της – και ο Ερμής θα παίξει το ρόλο του μεταφραστή για το αποτέλεσμα… Κάτι συνέβη, ίσως και μια σειρά γεγονότων. Τώρα βλέπετε, ακούτε, οσμίζεστε, γεύεστε, κατανοείτε και μιλάτε για τη σημασία που είχε, που έχει, που ενδέχεται να έχει…

zodia-astra-tarot

Ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει εξάγωνο με την Ήρα, ενώ διανύουν και οι δύο ανάδρομες πορείες. Η Αφροδίτη προσεγγίζει σε όψη τριγώνου την Ήρα, με τον Άρη να ετοιμάζεται να βρεθεί σε αντίθεση μαζί τους την ερχόμενη εβδομάδα. Με τη σκέψη να αλλάζει, με την προσέγγιση προς όσα είναι δεδομένα να αλλάζει, είστε βέβαιοι για όσα έχετε συμφωνήσει;

Να αναμένετε κάποιες αμφιταλαντεύσεις στην ατμόσφαιρα και τις θέσεις, όμως οι άνθρωποι ίσως να μην είναι έτοιμοι να τις συζητήσουν. Θα υπάρχει η διάθεση της επικοινωνίας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όμως κανείς δεν θα είναι απόλυτα σαφής. Επιπρόσθετα, δεν θα είναι προς το συμφέρον κανενός να υπάρξει πίεση για σαφήνεια. Ακόμα κι αν κάποιος είναι απόλυτα σίγουρος για κάτι, ίσως πρόκειται μόνο για την προσωπική του οπτική για το πώς θα «ήθελε» να είναι τα πράγματα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η συμπόρευση του Ήλιου με τον Ερμή στις παρυφές των Διδύμων, αποτελεί το απαύγασμα της λεπτομέρειας! Είναι αποδεκτό να δοκιμάσετε κάποιες από τις θέσεις που υπάρχουν, να δείτε πώς ταιριάζουν στις αισθήσεις σας. Αν υπάρξει πίεση για δεσμεύσεις, τα πράγματα μπορεί να λοξοδρομήσουν. Αυτό δεν είναι δυσοίωνη πρόβλεψη, είναι γεγονός – ένα μεταβλητό γεγονός!

Θεωρήστε ότι οι άλλοι έχουν καλές προθέσεις και κάνουν ό,τι μπορούν. Το πιο πιθανό είναι να ισχύει αυτό. Κάποιοι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να δεσμευτούν, όμως θα είναι καλύτερα να αφήσετε τον χρόνο να το αποδείξει.

taro-oroskopio-54

Μέχρι την Κυριακή η Αφροδίτη θα έχει γραπώσει τον Ποσειδώνα σε ένα εξάγωνο, μαζί θα βρεθούν σε όψη χιαστί με τον Δία, όπου θα έρθει η Σελήνη από τον Κριό να τους χωρίσει με τα φλεγόμενα βέλη της! Το φεγγάρι του κριαριού θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Τώρα θα νιώσετε τη λαχτάρα να φλέγεται, θα νιώσετε όσα θέλετε να κάνετε, το σχήμα που θέλετε να πάρει η ζωή σας.

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε ακραίες κινήσεις. Οι επιθυμίες θα βαθαίνουν, οι υποχρεώσεις θα θαμπώσουν. Η υπερβολική συζήτηση και δράση ενδέχεται να επιφέρει δυσχερείς συναισθηματικές προσκολλήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή τη φάση, είναι να εξερευνήσετε λίγο ακόμη το μυαλό και τις αισθήσεις σας.

zwdia

Ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Ουρανό, βάζοντας φωτιά στη σκέψη και τις προθέσεις. Όλα αφορούν εσάς, τις δικές σας αποφάσεις. Πώς θα τις κάνετε να συνάδουν με των υπολοίπων, προκειμένου να ενταχθείτε αντί να συμβιβαστείτε, διατηρώντας την προσωπικότητά σας;

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη Άρη, που με τη σειρά του θα συναντήσει την ηδονική Αφροδίτη από τον Ταύρο. Υπάρχει μια τριβή, που θα κάνει την κάθε κίνηση απολαυστική. Αν κάτι δεν σας βολεύει, γυρίστε και βάλτε το στη θέση που σας εξυπηρετεί – ίσως και να εκπλαγείτε από την αντίδραση και το θετικό αποτέλεσμα!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μέρι την Κυριακή το πρωί, η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία θα κορυφώσει τη συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Πρέπει να εκτιμήσετε και να χαρείτε το παρόν, χωρίς να έχει σημασία αν θα έχει διάρκεια ή δραστικότητα. Ανοίξτε συνειδητά την καρδιά σας στην πληθώρα των πιθανοτήτων. Όσο νεφελώδης κι αν σας φαντάζει αυτή η δράση με επίκεντρο την ψυχή σας, έχει τον δικό της απροσδιόριστο τρόπο να διαρκέσει. Μόνο αν πιστέψετε ουσιαστικά θα μπορέσετε να δείτε!

Συνοψίζοντας, έχετε την επιθυμία των γευστικών Αφροδίτη – Ποσειδώνα, την απόλαυση των δυνατών Άρη – Αφροδίτη, τη λαγνεία από την επικείμενη συνάντηση Αφροδίτης – Πλούτωνα, και τα καταλυτικά πληθωρικά καπρίτσια από τον Δία και τον Ουρανό. Συνεχίστε να σκέφτεστε, να μιλάτε και να νιώθετε, κάνοντας διαλείμματα για να μυρίσετε όλα τα λουλούδια! Να μην ξεχνάτε ότι είναι εφήμερα: είτε τα κόψετε είτε τα αφήσετε στα κλαδιά τους, τελικά θα μαραθούν. Γι’ αυτό εκτιμήστε τα τώρα! Τα υπόλοιπα, αφήστε τα για μια άλλη μέρα…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia