Ζωδια Σ/Κ 18-19/03 Ερωτας και Περιπετεια

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει με τη Σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο, και θα τελειώσει με τη Σελήνη σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Παράλληλα ο Ήλιος θα περάσει όλο το διήμερο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο.

Η Σελήνη θα αφήσει τον Σκορπιό και θα μπει στον Τοξότη, όπου θα συναντήσει τον Κρόνο. Ο Ήλιος θα διανύει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, το ύστατο άκρο του ζωδιακού κύκλου και ίσως το τέλος του ουράνιου τόξου. Όλα αυτά μπορούν να είναι πολύ ιδιαίτερα!

zodia-taro-45

 

Σε γενικές γραμμές η διάθεση θα αλλάξει, από σταθερή θα γίνει πιο ευμετάβλητη, καθώς το τετράγωνο των Ήλιου – Κρόνου συντελείται σε ευμετάβλητα ζώδια. Μπορεί ενίοτε, το να κινήστε με τη ροή του ρεύματος, να σημαίνει ότι περνάτε και κάποιες στενές διόδους. Αυτά όμως είναι μόνο μερικά σημεία στην πορεία του ποταμού…

Αν παραμένετε πάντα μόνο στις όχθες, δεν πρόκειται να πάτε πουθενά! Η ανακούφιση ή η πίεση, τα σκαμπανεβάσματα, είναι καλές διέξοδοι της ανίας και της βαρεμάρας.

zodia-astra-tarot

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και μετά θα περάσει στον Τοξότη. Αυτή η μετάβαση θα αρχίσει να διαχέει στην ατμόσφαιρα ένα περιπετειώδες πνεύμα, ανορθώνοντας τη διάθεση για μεταμόρφωση σε διάθεση να διασκεδάσετε στην πορεία της μεταμόρφωσης. Οι πεινασμένες «ορέξεις» θα φέρουν τον ενθουσιασμό, γι’ αυτό αφεθείτε και εμπιστευθείτε! Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε την αγάπη πιο πάνω!

Το Σάββατο η Τοξότρια Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Να αναμένετε τρυφερές διαθέσεις, αν και οι καταστάσεις θα έχουν τη δυναμική να πάνε προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό επί του προκειμένου, σημαίνει μόνο να αφήσετε χώρο στα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Εσείς δώστε ρεπό στη σκέψη και υιοθετήστε χαρωπή οπτική. Η μαγεία δεν προκύπτει με πρόγραμμα – και η μαγεία εδώ είναι πολύ πιθανή σε πολλούς τομείς!

zwdia-768

Την Κυριακή η Σελήνη θα είναι ακόμη στον Τοξότη, απ’ όπου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Είναι πολύ πιθανό να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές.

Ας έχετε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο του Χειμώνα. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο την Κυριακή, όπως και άλλο ένα του Ήλιου με τον Κρόνο, η νέα εβδομάδα θα μπει με μια γλυκόπικρη πρόκληση ρίσκου και αφέλειας. Η μεταβλητότητα της περιόδου εμπεριέχει την ικανότητα της προσαρμογής. Η αλλαγή πλανάται στον αέρα και ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Αναζητήστε τις ευκαιρίες που κρύβονται μέσα στα εμπόδια. Κινηθείτε με ευστροφία, παρέχοντας στον εαυτό σας κάθε απαραίτητο περιθώριο χρόνου στην πορεία. Διανύετε μια περιπέτεια!

 

Η Αφροδίτη κινείται ακόμη σε ανάδρομη πορεία και βρίσκεται στον Κριό, ενώ ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο – που τον κυβερνά η Αφροδίτη. Μειώστε την ταχύτητά σας για κάθε απόλαυση και να είστε έτοιμοι να κάνετε μία ακόμη δοκιμή όταν δείτε την ευκαιρία. Είναι βαρετό να κυλούν όλα ομαλά συνεχώς. Απορροφήστε όλη την ευτυχία της αρχής της Άνοιξης, αδράξτε την ευκαιρία για βελτίωση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia