Ζωδια Σ/Κ 22-23/07 Η Μαχη της Καρδιας

xwrismos-mathima

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο

Το εξέχον γεγονός αυτού του Σαββατοκύριακου, είναι η ανάδυση της Νέας Σελήνης στον Λέοντα  την Κυριακή 23 Ιουλίου. Εκεί η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο και στη συνέχεια τον Άρη, με όλες τις κινήσεις να κυβερνώνται από τον Ήλιο.

Ακούγονται πολλά αυτή την περίοδο για τον Λέοντα, ειδικά όσο αφορά τον εγωισμό που τον χαρακτηρίζει. Όμως η συνύπαρξη τόσων ανθρώπων πάνω στη Γη, απαιτεί την ύπαρξη στοιχειώδους εγωισμού! Οι στρατιώτες πάνε στον πόλεμο, καλοί ή κακοί είναι αυτοί που κρατούν τα όπλα… Αυτό διέπει αυτή τη Νέα Σελήνη.

 

Κάνετε κάτι. Αυτό το ορίζει ο Άρης, η αρχή του είναι η δράση.

zodia-taro-45

Θέλετε κάτι, αυτό το ορίζει η Αφροδίτη. Επιστρατεύετε τη λογική και τις αισθήσεις σας, αυτό το ορίζει ο Ερμής που αποτελεί το φίλτρο σας. Όλοι έχουν ανάγκες: αυτή είναι η Σελήνη. Ποιο είναι το στοιχείο που βιώνει την πληθώρα αισθήσεων των ανθρώπων; Το εγώ, ο εγωισμός τους. Αυτός είναι ο Ήλιος.

Μέσα από τη σημειολογία, μπορείτε να θέσετε τον εγωισμό ως καλό ή κακό. Αλλά δεν είναι τίποτα από τα δύο. Ο εγωισμός είναι η οδός, πάνω στην οποία βιώνετε τη ζωή ως μεμονωμένα άτομα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον υψώσετε πάνω σε βάθρο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον υποτιμήσετε. Ένα εργαλείο είναι, όπως όλα τα άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

 

Αυτή η συνεύρεση της Σελήνης με τον Ήλιο – μέσα στον Λέοντα και σε συμπόρευση με τον Άρη – αναδεικνύει πώς περνά στο σώμα η εμπειρία της ζωής, εντάσσοντας και συνδέοντας ο καθένας τον εαυτό του με τις βασικές του ανάγκες. Πρέπει να υπάρξει αποδοχή και αφομοίωση, πρέπει να δείξετε στον κόσμο αυτή την χειροπιαστή ύπαρξη που είναι ο εαυτός σας! Όσα πράττετε συλλογικά, απορρέουν από αυτό που είστε και τις δράσεις που επιλέγετε. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του αντίκτυπο, που είναι μοναδικός. Αποδεχθείτε το και μετά αναδείξτε το για να λάμψει!

Λέγεται ότι «οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τις λέξεις». Αυτή είναι η ουσία του εγωισμού του Ήλιου! Όταν αυτός ο εγωισμός αναλαμβάνει δράση, εκφράζει μια κατάσταση. Όμως τίποτα δεν γίνεται σε κενό. Ο Ερμής από τον Ήλιο, έχει προσπεράσει ένα ακριβές τρίγωνο με τον Κρόνο και οδεύει προς ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Μια τριάδα που συνυφαίνεται ήρεμα μέσα στη φωτιά, παρόν – παρελθόν – μέλλον.

Ο Ερμής δημιουργεί ένα φίλτρο που τρέφεται από τον Λέοντα, από τον εγωισμό. Ο Ερμής επιτρέπει στο εγώ να σκεφτεί ατομικά και το συνδέει με το σύνολο, το παρελθόν και το μέλλον. Υπάρχει συνειδητοποίηση και κατανόηση, υπάρχει επικοινωνία. Η μάθηση του εαυτού του καθενός, επιτυγχάνεται με το διάλογο με τους άλλους!

zwdia-fotia

Αν δεν έχετε κάποιον ψυχολόγο, πρέπει να συζητάτε με τους άλλους ανθρώπους – που ο καθένας έχει το δικό του εγώ. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διακόπτουν, όμως όλοι πρέπει να μοιραστούν τη σκηνή. Ο Λέοντας αναστατώνεται όταν δεν είναι επί σκηνής. Να φροντίζετε να μοιράζεστε τον προβολέα, και τότε η εμπειρία θα είναι πλουσιότερη για όλους και τον καθένα ατομικά!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Παράλληλα διατηρεί το τρίγωνό της με τον Δία από τον Ζυγό. Το κλειδί για να μην βαρεθείτε και να μην βαρεθούν και οι άλλοι, είναι πάλι το μοίρασμα της σκηνής. Μπορεί να φαντάζει λίγο επίπονο αυτό το μοίρασμα, όμως ο Λέοντας είναι γενναιόδωρος και θα σας ικανοποιήσει. Μοιραστείτε τη σκηνή και θα απολαύσετε τώρα να συνυπάρχετε, να παίρνετε ο ένας από τον άλλο και να βελτιώνετε ο ένας τον άλλον!

zwdia-tarw-1

Αυτή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο – με τα δεδομένα αυτής της στιγμής – θα υπάρχει μια τάση συσσώρευσης, μια ανάγκη να γραπώσετε όσα θεωρείτε «δικά σας». Σαν να είναι ανεπαρκείς οι πόροι και προσκολλάστε σε αυτούς. Δεν αληθεύει. Ενίοτε χρειάζεται να «ξεβουλώσετε» την αντλία, για να επανέλθει στην ομαλή ροή της! Εμπιστευθείτε αυτό το δεδομένο και μην φοβηθείτε να προσφέρετε. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, δώστε τα διπλά, τονώστε τη ροή!

Αφήστε ένα περιθώριο αμφιβολίας, πριν αποδώσετε κατηγορίες στους άλλους. Σκεφτείτε ότι κι εκείνοι φοβούνται να δώσουν πρώτοι. Με τόσο Λέοντα στην ατμόσφαιρα, θα είστε οι νικητές όσο μοιράζεστε – ασχέτως με το πλήθος των παρόντων. Το πιο πιθανό είναι να κερδίσουν κι αυτοί!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα από το πρωί του Σαββάτου. Η Σελήνη θα διανύει τις παρυφές του Καρκίνου μέχρι και το πρωί της Κυριακής. Μπορεί να διαπρέπει ο εγωισμός, όμως έντονη παρουσία θα έχει και η συλλογική διάθεση. Το ζεύγος Αφροδίτη-Κρόνος έχει τη δυναμική να υποδεικνύει υπαίτιους… Προτιμήστε να γίνετε γενναιόδωροι και αναζητήστε ευκαιρίες για να χαλαρώσετε, να μοιραστείτε, να διασκεδάσετε δημιουργικά.

Ο Λέοντας μπορεί να στιγματιστεί πάνω στο ηλιόλουστο βάθρο του. Προτιμήστε να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται… Είναι σε ασυμφωνία με τον Αιγόκερω και τους Ιχθύες, που σημαίνει ότι δεν είναι ισορροπημένος με κανένα από αυτά τα δύο ζώδια. Μοιράζεται ελάχιστα μαζί τους, χωρίςπροσπάθεια. Ο Λέοντας, που τον κυβερνά ο Ήλιος, βρίσκεται απέναντι από το κεντρικό σημείο των άλλων δύο – που κυβερνώνται από τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα.

zwdia

Δεν είναι θύμα, δεν είναι ούτε μοχθηρός. Είναι μεγαλειώδης. Ο κόσμος έχει ανάγκη από λίγο μεγαλείο, για να μπορέσει να ισορροπήσει τις δύσκολες πτυχές αυτών των ζωδίων. Ο Λέοντας δεν είναι άγγελος, δεν είναι ούτε δικαστής.

Από την άλλη πλευρά, η βαρύτητα του Αιγόκερου και η πνευματικότητα των Ιχθύων μπορούν να αναδείξουν τα καλύτερα στοιχεία του Λέοντα. Είναι παρών για να φέρει τους πάντες ξανά σε επαφή με το σώμα τους, ξανά σε επαφή με την ατομικότητά τους, για να μπορέσουν να ισοζυγίσουν τη σκληρή δουλειά και τη διασκορπισμένη επαφή με τον ανώτερο εαυτό τους.

Παίξτε! Είναι η στιγμή να παίξετε και να συνδεθείτε με τον γήινο εαυτός σας, με το εγώ σας. Θα δείτε στην πορεία να έρχεστε πιο κοντά με τα άλλα παιδιά που παίζουν στην άμμο… Ξέρετε πώς παίζουν όλα τα παιδιά μαζί, ανεξάρτητα. Ελάτε ξανά σε επαφή με αυτή την αίσθηση, θα είναι το έναυσμά σας για να φτάσετε να παίζετε όλοι μαζί!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia