Ζωδια Σ/Κ 24-25/06 Η Αγαπη ειναι Παντου

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ζωδια Ερωτικό σαββατοκύριακο 24-25/06

Τα πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο από την Παρασκευή το απόγευμα, κάνει το καβούρι οικοδεσπότη τεσσάρων ουράνιων σωμάτων. Ήλιος, Ερμής, Άρης και ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης σε αυτό το ζώδιο, δίνουν στην ατμόσφαιρα μια υδαρή, δραστήρια, συναισθηματική και αισθησιακή μεγαλοπρέπεια!

Η μεγαλοπρέπεια αυτή συνοδεύεται και με έντονη ώθηση, έναν ακατανίκητο καταναγκασμό… Ο Καρκίνος είναι θεμελιώδες ζώδιο του νερού, το νερό συνήθως σαρώνει και νικά, άρα η διάθεση διέπεται από αδιαμφισβήτητες νίκες!

 

Μπορεί να θέλετε να φωνάξετε ή να επιπλήξετε, όμως θα κερδίσετε. Μπορεί να θέλετε να ηγηθείτε ή να ακολουθήσετε, όμως θα κερδίσετε. Είτε είστε θερμοί και προσηνείς είτε απόμακροι και ψυχροί, όλοι σας αγαπούν. Και το νερό πάντα κερδίζει, γιατί ο άνθρωπος αποτελείται κυρίως από νερό!

zodia-taro-45

Όλοι έχουν μέσα τους μια δόση από Καρκίνο, όλοι έχουν μέσα τους μια θηλυκή πλευρά – είτε την προβάλλουν είτε όχι. Αυτό είναι το Σαββατοκύριακο που όλοι θα βγουν κερδισμένοι. Αφήστε τη δύναμή σας να κινηθεί αυθόρμητα και αβίαστα, για να σας φέρει πίσω τα ωραιότερα καλούδια! Η θεμελιώδης δύναμη του Καρκίνου βάζει τις μηχανές σε κίνηση, γιατί ο Καρκίνος είναι το «Γιν». Αφεθείτε να σας διεισδύσει, απορροφήστε την ενέργεια του περιβάλλοντος, αγκαλιάστε το κι εσείς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Είστε προστατευμένοι τώρα, γιατί εσείς είστε η προστασία! Κουρνιάστε στην ρέουσα αγκαλιά του Καρκίνου, αναγνωρίστε τα δικά σας άμορφα και διαπερατά και επιλεκτικά όρια, την εσωτερική σας θάλασσα! Τι είναι αυτό που εσείς θεωρείτε εστία, πατρίδα, μάνα, ουσιαστικό νόημα, ποιο είναι το δικό σας καλοκαίρι;

Όλα αυτά θα σας υπενθυμίσει η Νέα Σελήνη, που θα συναντηθεί με τον Ήλιο και μετά με τον Ερμή. Νιώστε την έντασή της, αφουγκραστείτε τη, ψηλαφίστε τη, κατανοήστε τη και χρησιμοποιήστε τη ως βάση για την επικοινωνία σας.

Το Σάββατο το πρωί η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, που τον κυβερνά και της προσδίδει γήινη υπόσταση. Όπως η Σελήνη κατευθύνει το συναίσθημα και την καρδιά από τον Καρκίνο (το ζώδιο που κυβερνά), έτσι και η θεά του έρωτα ξεκινά τώρα την επιθυμία από τη βάση της, από τα στιβαρά της θεμέλια!

zwdia

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα κάνει τη λαχτάρα έντονη και άξεστη – σίγουρα όμως επιτακτική… Αυτή η «λιχουδιά» έχει μια ωριμότητα, μπαίνετε με γνώση του κινδύνου! Το στοίχημα είναι μεγάλο, και είναι δύσκολο να του αντισταθείτε.

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας με τη σύμπραξη του Καρκίνου, γίνονται γόνιμοι, παραγωγικοί, πεινασμένοι. Θέλουν να καταβροχθίσουν τα πάντα. Ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα προσθέσει το λιθαράκι της επιτακτικότητας.

Η φαντασίωση της κορύφωσης της λαχτάρας είναι ψηλαφητή, πάλλει τις πιο υψηλές οκτάβες στις χορδές του ασίγαστου πάθους. Ξέρετε καλά πόσο υπέροχη είναι αυτή η αίσθηση, η ατμόσφαιρα σας το υπενθυμίζει συνεχώς. Βλέπετε τα ίχνη της στον ρεαλιστικό κόσμο, κάποιο αόρατο χέρι τα τοποθετεί παντού, σας αγγίζουν, σας διαπερνούν ρίγη!

zwdia

Το Σάββατο η Σελήνη προσεγγίζει τον Άρη, καταδιώκοντας το τρίγωνό του. Μαζί θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Δία. Το φεγγάρι θα γυρίσει την πλάτη στον Πλούτωνα για να ολοκληρώσει την εικόνα, καθώς ταυτόχρονα θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Τώρα η ένταση απαιτεί δράση, ο Ερμής από τον Καρκίνο ζητά να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Τίποτα δεν είναι σωστό ή λάθος, όλα είναι φορτωμένα προσωπική ανάγκη!

Οι στιγμές είναι εντατικές. Καλό, κακό, κέρδος, ζημία, όλα είναι μόνο πρόσθετα. Εσείς χαρείτε την άμπωτη και την παλίρροια, αυτός είναι ο θησαυρός σας!

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα. Αν νιώθετε λίγο παραζαλισμένοι, λίγο ταρακουνημένοι, έχετε κάτι να μάθετε από αυτό. Ανασηκωθείτε, τεντωθείτε και χαμογελάστε. Εκτιμήστε. Το συναίσθημα είναι ένα σπουδαίο δώρο και είναι διαθέσιμο σε όλους, δεν τελειώνει ποτέ. Δεχθείτε το, εκτιμήστε το, πάρτε το μάθημά σας. Αφήστε το να διεισδύσει και να αναβαθμίσει την ύπαρξή σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot