Ζωδια Σ/Κ 25-26/02 Παλιες και Νεες Αγαπες στο Μεγιστο

zwdia-erwtikes-21-7-14

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο

Πολύ νερό επικρατεί στην ατμόσφαιρα, θα το έχετε καταλάβει ήδη! Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα περάσει από τον Νότιο Δεσμό και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Ήρα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Στη συνέχεια και την Κυριακή το πρωί, θα συναντήσει τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύες για να σχηματίσουν μαζί την Έκλειψη της Νέας Σελήνης.

Μήπως είστε απόλυτα προσκολλημένοι στην παλιά σας ζωή; Έχει έρθει η ώρα να κάνετε χώρο για να χωρέσει το όνειρο του καινούργιου – είτε να αφυπνιστείτε πλέον από τα παλιά σας όνειρα και να βρείτε καινούργιες προοπτικές.

 

Την Παρασκευή η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο, όπου σχηματίζει αρχικά ένα εξάγωνο με τον Άρη και μετά ένα τρίγωνο με τον Δία. Με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό, φυσά αέρας στη φωτιά και ο ενθουσιασμός αναζωπυρώνεται! Το τρίγωνο με τον Δία έρχεται να ταρακουνήσει και το συναίσθημα!

zodia-taro-45

Η ύπαρξη του Υδροχόου στο προσκήνιο διαχωρίσει το συναισθηματικό σας κέντρο, δίνοντάς του ανάστημα και διάθεση για πειραματισμό. Μην μπερδέψετε τίποτα προσωπικό με τα απρόσωπα… Εδώ η διέγερση αξιοποιείται στον τομέα μιας απογοήτευσης ή για διασκέδαση.

zodia-astra-tarot

Στο μεσουράνημα της Πανσελήνου στον Λέοντα, παντού επικράτησε ένταση. Η Σελήνη στον Υδροχόου θα αυξήσει τώρα τις ευκαιρίες να απομακρυνθείτε από καθετί παράπλευρο και να εστιάσετε όλη τη στοργή σας σε κάτι σπουδαιότερο από τον εαυτό σας. Ο Άρης στον Κριό σας φωνάζει να κινηθείτε, να ξεκολλήσετε! Ο Δίας σας λέει να επεκταθείτε! Ανοίξτε την καρδιά σας στον περιβάλλοντα χώρο, αναπνεύστε, μιλήστε!

Το Σάββατο ο Ερμής θα χαϊδεύει την τελευταία μοίρα του Υδροχόου, καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο και θα ολοκληρώνει το τρίγωνό της με τον Δία. Παράλληλα θα κάνει την κίνησή της να προσεγγίσει τον Ερμή, όταν αυτός θα περνά στους Ιχθύες. Η Σελήνη θα περάσει επίσης στους Ιχθύες και θα προσπεράσει τον Ερμή.

zwdia

Η καρδιά καταδιώκει την κατανόηση. Ουρλιάζει για διαφώτιση: «Ικανοποιήστε την περιέργειά μου, θέλω να καταλάβω»! Όταν θα το κάνετε όμως, θα είναι πολύ ανώτερο των προσδοκιών σας και πολύ μακριά από την προσέγγισή σας. Ο συναισθηματικός αντίκτυπος θα τα σαρώσει όλα σαν κύμα. Καλό ή καλό, δεν είναι αυτό το θέμα… Όλα περικλείονται και όλα συνυπάρχουν. Υπάρχει μια καινούργια αίσθηση συνδεσιμότητας, που είναι απόλυτα προφανής.

Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να την αφομοιώσετε. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε ανορθωθεί, σαν να έχετε πάρει ουσίες και σας τριγυρίζουν από παντού μεθυσμένοι – κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Κάποιοι θα απολαύσουν αυτό το κλίμα, κάποιοι όχι τόσο. Όλα εξαρτώνται από τα δεδομένα του καθενός. Με αυτές τις επιρροές όμως, μπορείτε να συνηθίσετε τα πάντα – αν το επιλέξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καθώς το Σαββατόβραδο θα παραχωρεί τη θέση του στο πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τους Ιχθύες θα περάσει από τον Νότιο Δεσμό και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Ήρα από τον Αιγόκερω. Θα υπάρχει στο ράφι η σταθερότητα, θα είναι διαθέσιμη. Θα υπάρχει επίσης κάτι αναγνωρίσιμο και αξιόπιστο, για να το αδράξετε και να αφήσετε να σας κατευθύνει.

Η ζήλια μπορεί να ανθίσει, όπου οι άνθρωποι έχουν πλημμυρίσει από συναίσθημα. Επιβεβαιώστε τη σύνδεσή σας με τους άλλους, και το ίδιο κέντρισμα μπορεί να σταθεροποιηθεί και να διαβεβαιώσει τις σχέσεις σας. Κάθε ζωντανό πλάσμα αποζητά να ανήκει κάπου, γι’ αυτό όταν του στερούν αυτή την αίσθηση εξαγριώνεται. Εσείς δωρίστε τη τώρα απλόχερα, νιώστε την αφετηρία σας και ανανεώστε τις υποσχέσεις σας.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο στην 8η μοίρα των Ιχθύων. Η Έκλειψη της Νέας Σελήνης είναι μέρος ενός αστρικού συνόλου που περιλαμβάνει τον Ερμή, την Αθηνά και τον Χείρωνα. Η φλόγα από την Έκλειψη της Πανσελήνου στον Λέοντα, θα δροσιστεί από τα ιαματικά νερά της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες.

Η φωτιά κάτι κατέκαψε… Και αυτή είναι μια καινούργια, υγρή αρχή που την κάνουν όλοι μαζί.

Πόσο μαζί; Πόσο άραγε! Αυτή είναι η απάντηση που θα αρχίσουν όλοι να ανακαλύπτουν τώρα. Αφιερώστε τις πρώτες στιγμές στο να εγκλιματιστείτε σε κάτι καινούργιο, σε κάτι διαφορετικό. Βιώστε την αίσθησή του. Χαλαρώστε και αφήστε το να σας διαποτίσει και να κυλήσει.

zwdia

Υπό κάποια έννοια, όλοι θα έχουν ξεπλυθεί για να αποκαλύψουν μια σπουδαία ιστορία που είναι κοινή για όλους. Μην αναζητήσετε όσα έχουν χαθεί, ακολουθήστε αυτά που ξεπροβάλλουν. Απώλεια, κέρδος, αυτά είναι στοιχεία που δεν αφορούν απαραίτητα την συγκεκριμένη στιγμή. Αναζητήστε εκείνη την πλευρά της αλήθειας που την νιώθετε ως ακμαία πηγή, πηγή υγείας. Μπείτε σε αυτή την πηγή και αφήστε την να σας οδηγήσει. Μην σπαταλήσετε καθόλου ενέργεια για να αντισταθείτε στο ρεύμα.

Ο Άρης ενώνεται με τον Ουρανό και γυρίζουν σε μια αντίθεση προς τον Δία. Αφεθείτε στο κύμα και πηγαίνετε σε ένα μέρος καινούργιο! Πηδήξτε τώρα! Το νερό είναι θαυμάσιο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο της τελευταίας Αποκριάς;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia