Ζωδια Σ/Κ 26-27/08 Ερωτική Λαχτάρα

erwtiki-astrologia

ζωδια ερωτικο σαββατοκύριακο 

Άρχισε ένα μυστηριώδες Σαββατοκύριακο υπό την κυριαρχία των Ζυγού – Σκορπιού, με τις εκλείψεις να έχουν απομακρυνθεί αρκετά ώστε να πάρουν όλοι μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.

Ο Κρόνος κινείται πλέον σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη έχει περάσει από την Παρασκευή στον Λέοντα. Ο Άρης από τον Βόρειο Δεσμό, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό – που τον κυβερνά ο Άρης. Η ατμόσφαιρα διέπεται από ταχύτητα του φωτός, έμπνευση και… πεπρωμένο!

zodia-taro-45

 

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολύ σχολιασμό, επικρίσεις, μικρότητες και κατήφεια. Δεν έχει καταλαγιάσει πλήρως αυτό το κλίμα, ωστόσο βελτιώνεται γοργά για να διευρύνει την οπτική και να ισορροπήσει τις διαθέσεις. Η καλύτερη διάθεση θα απομακρύνει την εστίαση από το συναίσθημα, επιστρατεύοντας το μυαλό έναντι της καρδιάς.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συντροφεύει τον Άρη, ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο. Η επιθυμία και η ερωτική λαχτάρα θα εκτοξευτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με ερευνητική διάθεση και χαμηλή ταχύτητα…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στα προγράμματά σας την τελευταία στιγμή, γι’ αυτό φροντίστε να τις χειριστείτε με ψυχραιμία και με τη λογική που θα επικρατεί. Η ευρύτερη εικόνα θα αρχίσει να στήνεται, προκαλώντας ίσως λίγη νευρικότητα και ηλεκτρισμό.

Επειδή αυτά θα είναι παροδικά, αποφύγετε τώρα να ξεστομίσετε πράγματα που δεν εννοείτε και να κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις. Προτιμήστε τη σωματική εκτόνωση της έντασής σας, παίξτε και δημιουργήστε ευκαιρίες!

Το πρωί του Σαββάτου, η Ήρα από τον Αιγόκερω θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο. Σκεφτείτε μήπως θεωρείτε δεδομένη την πίστη και την στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Όταν κάτι κυλά απρόσκοπτα, οι άνθρωποι ξεχνούν να το μετράνε στα θετικά της ζωής τους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας και να ανανεώσετε τη δική σας αφοσίωση προς τους άλλους.

zwdia-768

Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα βρεθεί στο μέσο του τριγώνου που προαναφέρθηκε. Είναι ένα σημείο αιχμής για αυτά που πραγματικά ικανοποιούν τις μακροχρόνιες σχέσεις σας κάθε είδους, γι’ αυτό αναζητήστε το και δώστε σημασία!

Το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη θα αρκεστεί στο να σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η Αφροδίτη από τις πρώτες μοίρες του Λέοντα, λαχταρά να περάσει όμορφα. Η στιγμή είναι ιδανική για να αφήσετε ελεύθερες τις παρορμήσεις σας, να βυθιστείτε στον αισθησιακό και να ακολουθήσετε τα κύματα που θα σας πάνε στην απόλαυση!

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, ενώ θα μπει στο κέντρο ενός ακόμη εξαγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο.

zwdia

Αναζητήστε το δικό σας συναισθηματικό επίκεντρο και συντονιστείτε μαζί του, γιατί αφορά την πιο ουσιαστική θέση της ισχύος στη ζωή σας. Συστηθείτε με αυτά τα συναισθήματα με όση μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείτε, για να τα ακονίσετε! Αυτό θα σας βοηθήσει να ορίσετε τη δική σας θέση στην ευρύτερη εικόνα που στήνεται τώρα.

Εξοπλιστείτε όσο καλύτερα γίνεται, για να συνεχίσετε τη δική σας πορεία ικανοποίησης των ονείρων σας! Θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την τάση να νιώθετε μικροί σε αυτό τον απέραντο ορίζοντα, θα σας χαρίσει την καλύτερη εδραίωση στην προσωπική σας υπεροχή! Είστε πολύ σέξι σε αυτή τη θέση… και ουσιαστικοί!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot