Ζωδια Σ/Κ 29-30/04 Παθος και Αληθεια

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζωδια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 

Ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο του Απρίλη, λόγω της έλλειψης τεράστιων και

Σημαίνει ότι θα αποτελέσει μια πολύτιμη ευκαιρία για να ρίξετε μια πιο επισταμένη ματιά στα «ψιλά γράμματα» των σχεδίων σας, να ολοκληρώσετε κάποιες από τις εκκρεμούσες υποχρεώσεις σας και να καταλήξετε όσο αφορά τα επόμενα βήματά σας καθώς θα κατακάθεται η σκόνη.

Ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, από όπου θα σχηματίσει μια όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Ο επίσης ανάδρομος Ερμής, βρίσκεται στον Κριό και συνεχίζει την ”αμοιβαια υποδοχη”του με τον Άρη από τους Διδύμους – με έκαστο πλανήτη στο ζώδιο του άλλου. Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό και πατά πάνω στα ίδια χνάρια, που άφησε εκεί πρόσφατα όταν διένυε την ανάδρομη πορεία της.

zodia-taro-45

 

Ο Άρης και ο Ερμής διατηρούν το κλίμα ζωηρό, άρα δεν θα υπάρξει ανάπαυλα στις πορείες σας. Ωστόσο, η προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο θα εστιαστεί κυρίως στην ανάδρομη υπόσταση των πλανητών. Ο Κρόνος κινείται με την όπισθεν στον Τοξότη, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Χείρωνα από τους Ιχθύες.

Η απουσία της ενεργούς δράσης στους άμεσους στόχους λίγο πριν την ανάδυση της Νέας Σελήνης στον Ταύρο, θα φέρει τους πάντες πρόσωπο με πρόσωπο με το γόρδιο δεσμό που έχουν κληθεί να επιλύσουν… Είναι μπροστά στα μάτια σας – αν είστε έτοιμοι να τον δείτε! Μια παύση στη δράση, σημαίνει ότι σας δίνεται η αφορμή να τον επανεξετάσετε. Δεν θα τον λύσετε αυτό το διήμερο, όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο σφικτός όσο τον είχατε φανταστεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο συνδυασμός Δία-Ποσειδώνα και η Αφροδίτη στον Κριό, θα ανοίξουν σε όλους τη ροή για εμπνευσμένες δυνατότητες και θέληση να αναλάβετε τα ηνία με λαχτάρα για πράξεις.

Θα νιώσετε να υπάρχει μια νηνεμία ανάμεσα σε αυτές τις πράξεις. Θα είναι ασήμαντη, θα είναι τα πάντα! Μην πιέσετε για να πάρει μεγαλύτερη διάσταση, μόνο αφήστε τη να ξεδιπλωθεί και να σας διευρύνει την οπτική σε όσα συντελούνται, σε όσα σας δείχνει η ζωή – εσωτερικά και εξωτερικά. Ένα είναι το κλειδί τώρα: δώστε σημασία, δώστε προσοχή!

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μέχρι την Κυριακή θα έχει φτάσει στον Καρκίνο – που τον κυβερνά – και θα έχει αλλάξει τη σχέση της με τον Δία σε τετράγωνο και αυτή με τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο.

zwdia - love

Ακόμη κι αν δεν νιώθετε απόλυτα βολικά, επιτρέψτε συνειδητά στα αισθήματα και τις σκέψεις να αναμιχθούν. Αφήστε να ακολουθήσουν τη ροή τους. Υπάρχει εδώ ένα μάθημα που πρέπει να πάρει ο καθένας σας ατομικά σε συναισθηματικό επίπεδο, όπως και κάποια εξωγενής σοφία που πρέπει να αφήσετε να περάσει μέσα σας.

zwdia-765

Αυτό που θα σας χαρίσουν, είναι μια ανώτερη κατανόηση. Θα αποτελέσουν μια αφύπνιση για όλους, ότι τίποτα δεν είναι εξωτερικό. Θα νιώσετε να συγχρονίζεστε σε πολλά επίπεδα, να αποκτάτε μια επαγρύπνηση στις συνδεσιμότητές σας.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα περάσει από τους Διδύμους στον Καρκίνο, μέσω ενός Τ-τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Χείρωνα, και ενός τετραγώνου με την Αφροδίτη στον Κριό. Ενεργοποιώντας αυτή την όψη της με τη θεά του έρωτα, θα προκαλέσει λίγες τριβές στη συλλογική διάθεση. Ίσως αυτό που θέλετε, τώρα να μην συνάδει απόλυτα με αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όμως η Σελήνη στον Καρκίνο και ο Ήλιος στον Ταύρο, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες. Θα σας προσδώσουν μια πλούσια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς, απομακρύνοντας κάθε απογοήτευση, αν επιλέξετε την προστασία.

Φανταστείτε να καταβάλετε μεγάλο κόπο στη διεκδίκηση ενός στόχου σας, και όλα να καταρρέουν. Φανταστείτε να είστε ένα παιδί που έστησε τον τούβλινο πύργο του, κι αυτός γκρεμίζεται ενώ η μαμά κι ο μπαμπάς κοιτούν και χαμογελούν. Είναι πολύ πιθανό να πάθετε κρίση!

Την Κυριακή, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν επιλέξατε τη διαυγή προοπτική, τώρα σας αναμένει το ωραιότατο παγωτό. Τώρα σας αναμένει η αγάπη. Με τον Δία να κινείται ανάδρομος στο μέσο του Ζυγού, εντείνοντας την έμφαση στους Ιχθύες και την επιστροφή της Αφροδίτης στον Κριό, το μοντέλο όλων για την αγάπη αλλάζει. Είναι ένας οξύς πόνος, όχι μια θανάσιμη σουβλιά – πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε αυτά τα δύο…

zodia-astra-tarot

Μην απορρίπτετε όσα δεν σας κάνουν να νιώθετε βολικά. Αυτά θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να κατανοήσετε όσα συντελούνται ώστε να κάνετε τη μετάβαση. Όσο μαθαίνετε τον εαυτό σας καθ’ οδόν, κάνετε και τις απαραίτητες ρυθμίσεις σας σε σχέση με τους άλλους.

Ενεργοποιήστε την πίστη σας ότι φτάνετε στον προορισμό σας, γιατί φτάνετε! Ενεργοποιήστε την αγάπη, πιστέψτε τη! Να θυμάστε ότι ο καθένας εστιάζει πρώτα στον εαυτό του, γιατί έτσι πρέπει. Να εκτιμάτε την πρόθεση των άλλων για προσέγγιση και επαφή, αντί να γκρινιάζετε όταν δεν το κάνουν. Αν γκρινιάζετε, ίσως πάψουν να προσπαθούν. Να δίνετε στους άλλους τα περιθώρια που θα θέλατε να δοθούν σε εσάς.

Εδώ είναι όλα. Ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Η γλύκα και η ικανοποίηση, η απόλαυση και η αλήθεια.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia