Ζωδια Σ/Κ 29-30/07 Καλωσορίστε τα Καινούργια!

zwdia-afriditi-krios

Ζωδια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη μετακινείται από τον Ζυγό στον Σκορπιό. Μετά από μια συνάντησή της με τον Δία και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα περάσει σε μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και εξαγώνου με τον Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη κινείται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ενώ ο Ερμής  περιδιαβαίνει την αρχή της Παρθένου. Ο Ήλιος απομακρύνεται από τη συνεύρεσή του με τον Άρη στον Λέοντα, όμως οι δυο τους εξακολουθούν να είναι στενά συνδεδεμένοι στον εγωισμό και τη δράση!

 

Είναι δύσκολο για όλους να αποστασιοποιηθούν από όσα εξελίσσονται, προκειμένου να δουν από απόσταση τον πραγματικό αντίκτυπό τους. Αναρωτιέστε τι να σημαίνουν όλα αυτά; Ότι είναι όλοι δεσμευμένοι στην ένταση της ατμόσφαιρας, παρόλο που η δράση είναι ζωηρή και έχει δυνατότητες. Οι συνέπειες θα αναδυθούν και θα ενισχύσουν τις εντυπώσεις – αλλά όχι ακόμη.

zodia-taro-45

Απολαύστε το κλίμα που επικρατεί, θα συμβάλλετε έτσι στη πιο θετική έκβαση του! Ο κοινωνικός αναβρασμός είναι η πλέον κατάλληλη συνθήκη για να δικαιωθεί η δύναμη του καθενός. Υπάρχει μια χροιά μελέτης σε όλο αυτό, που προσδίδει την αναγκαία ισορροπία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη, για να βρεθεί μετά σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε μια ακριβή όψη χιαστί με τον Χείρωνα. Σελήνη, Ουρανός και Χείρωνας θα συνευρεθούν το ίδιο λεπτό. Όσο άβολες κι αν είναι οι αλλαγές, οι συγκεκριμένες θα γίνουν με ευκολία. Ωστόσο κάπου υπάρχει μια λαχτάρα, ένα έναυσμα αχνοφέγγει στον ορίζοντα…

Τα δεδομένα υπάρχουν – είτε τα βλέπετε είτε όχι – και είναι βέβαιο ότι θέλετε να τα κατανοήσετε. Κάποιες φορές αρκεί μόνο να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να αδράξετε τη μέρα. Πορευτείτε με γνώμονα το ένστικτό σας, και θα έχετε κάνει ήδη τη μισή δουλειά!

Μην παρεξηγήσετε τους υπαινιγμούς, οι αισθήσεις έχουν τις καλύτερες προοπτικές να γίνουν απολαυστικές. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και σε ένα τετράγωνο με τον Ουρανό.

zwdia-fotia

Θα νιώθετε τόσο εξαιρετικά, που μπορεί να μην σας αρκεί: μην κάνετε περικοπές στην ευχαρίστηση, πάντα υπάρχει και λίγη περισσότερη! Μην αρκεστείτε στις μικρές χαρές, παραμείνετε σε αυτό το ρεύμα ακόμη κι αν είναι ισχυρό! Κρατήστε το βλέμμα σας εκεί, λίγο περισσότερο. Μείνετε σε αυτή την αγκαλιά, λίγο περισσότερο. Πάρτε το ρίσκο σε όσα είναι ήδη όμορφα! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ξεφύγετε. Είναι επαναστατικό να ανταποδώσετε ένα έντονο βλέμμα για λίγο περισσότερο, αρκεί να μην χαθεί η ισορροπία.

Το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και ένα εξάγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο. Τώρα η συλλογική διάθεση θα περάσει σε πιο προκλητικά εδάφη: τα βλέμματα μπορούν να περάσουν στη δράση… Διατηρήστε λίγο ακόμη την υπομονή σας, οι σπίθες έχουν αρχίσει να ανάβουν.

zwdia

Η Σελήνη θα βρεθεί στο κέντρο μιας συνάντησης τριγώνου του Ερμή με την Ήρα. Η Αθηνά από τον Ταύρο μετατρέπει τη συνάντηση σε μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, ερχόμενη σε αντίθεση με τη Σελήνη – σαν το σκαρί ενός χαρταετού. Γη και νερό, ένα σκεύος για να τα περικλείσει ή τείχη για να κατευθύνουν τη ροή.

Ο Ερμής από την Παρθένο αναδύεται και συναντά την Εστία, το πάθος, την αφοσίωση σε ένα και μόνο κίνητρο! Ο θεός της επικοινωνίας σχηματίζει τρίγωνο με την Ήρα και την Αθηνά, για να σας ωθήσει να συντονιστείτε με τις σκέψεις σας για την πορεία της αφοσίωσής σας, να δείτε τι θεωρείτε πηγή της έξαψής σας…

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Οι απτές αφετηρίες είναι αυτές που θα σας υποδείξουν όσα νιώθετε απροσδιόριστα. Με το φεγγάρι να διασχίζει το νερό – τα βαθιά νερά – θα καταλάβετε αν αυτά τα δεδομένα είναι λειτουργικά για εσάς ή έχουν μετατραπεί σε φορτίο, σε μια παρόρμηση της συνήθειας.

Όλη την Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, ανορθώνοντας τη ροή. Μείνετε συντονισμένοι με το ένστικτό σας, θα είναι πολύ έντονα φορτισμένο! Προς το τέλος της ημέρας, το φεγγάρι θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τώρα θα αναδυθεί η μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμίσετε όλα σας τα πάθη! Τέρμα όλα τα παλιά, καλωσορίστε τα εκ βάθους καινούργια!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot