Ζωδια Φθινοπωρινή ισημερία 22/09 Η Νεα Εποχη

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζωδια 22 Σεπτεμβρίου,2016 – Φθινοπωρινή ισημερία

Η φθινοπωρινή ισημερία συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζωδιο του  Ζυγού, υποδηλώνοντας μια στιγμή κοσμικής ισορροπίας και αρμονίας.

Αυτό γιορτάζεται από την αυγή της ανθρωπότητας ως η «εξισορρόπηση των πολικοτήτων των ανδρών και γυναικών”, του Γιν και του Γιανγκ, του σκοταδιού και του φωτός.

 

Στις σαμανικές και με βάση τη γη πολιτισμούς σε όλο τον πλανήτη, αυτή η ημέρα ήταν (και είναι, για πολλούς ακόμα) αξιομνημόνευτη ως ένα σημαντικό σημείο καμπής του έτους (οι ισημερίες και τα ηλιοστάσια) και ιερές τελετουργίες για τη γονιμότητα και την αφθονία γιορτάζονται.

zodia-taro-45

Είναι η ώρα της «συγκομιδής των σιτηρών» και γιορτάζουμε τους καρπούς της γης. Η Κοινότητα ενώθηκε ως ένα για να τιμήσει τη Μητέρα Γη. Τα παιδιά που έχουν συλληφθεί κατά τη διάρκεια αυτών των εορταστικών χρόνων θεωρούνταν πως έχουν τα “ξεχωριστά δώρα» της προφητείας και της επούλωσης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αφιερώστε λίγο χρόνο από την πολυάσχολη ημέρα σας σήμερα για να προβληματιστείτε σχετικά με “όλες τις σχέσεις σας». Πώς είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας; Είστε σε ισορροπία; Τι θα θέλατε να προσελκύσετε στη ζωή σας από την άποψη σημαντικών συντρόφων;

Ανάψτε ένα κερί στον ειδικό βωμό σας και δώστε τις ευχαριστίες σας για όλες τις ευλογίες στη ζωή σας, ειδικά για τους αγαπημένους σας. Πάρτε το χρόνο σήμερα για να πείτε στον σύζυγο, φίλο, εραστή, παιδί ή γονέα σας, πόσο τους εκτιμάτε και τους αγαπάτε. Αγοράστε στον εαυτό σας μερικά λουλούδια … . υιοθετήστε ένα κατοικίδιο ζώο … ή δωρίστε σε ένα καταφύγιο … ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη …… το δούναι και λαβείν είναι μια λεπτή ισορροπία και απαιτεί κάποια πρακτική και πολλή υπομονή.

zwdia

Μην είστε σκληροί ή επικριτικοί με τον εαυτό σας, αν είστε “μόνοι” και όχι με έναν σύντροφο σε αυτό το διάστημα. Όλα τα έμβια όντα αισθάνονται την αγάπη. Κατασπαταλήστε την αγάπη σας απλόχερα στη φύση, στο Θεό, στα παιδιά, στα ζώα … σε όσους έχουν λιγότερα από εσάς. Σε πολύ λίγο, η καρδιά σας θα κτυπήσει με έναν διαφορετικό ρυθμό και η Αγάπη της ζωής σας θα ακούσει το αίτημά της.

Αν δεν έχετε ένα «ειδικό» μέρος ή βωμό στον οποίο διαλογίζεστε ή κάνετε την προσευχή σας, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε έναν «ιερό χώρο» στη ζωή σας. Πάρτε μια γωνία ενός δωματίου, κατά προτίμηση ενός ήσυχου, χωρίς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή τηλεόραση κοντά, ως τον χώρο σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό φυτό εκεί, κρύσταλλα, ιερές πέτρες, ειδικά «αναμνηστικά», ό, τι θέλετε. Η ιδέα είναι να καταστεί «δικός σας» χώρος και ακόμη και όταν μόνο στέκεστε ή να κάθεστε εκεί, να μπορείτε αμέσως να θυμηθείτε και να αισθανθείτε τη σύνδεσή σας με το Πνεύμα και την Μητέρα Γη. Τα υπόλοιπα απλά θα “ρέουν” … χωρίς καμία κρίση … απλά θα “είστε”!

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις