Ζωδια και ωροσκοπος προβλεψεις Φεβρουαρίου 2016

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

Ζωδια και ωροσκοπος προβλεψεις Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινά ένας νέος μήνας, που θα αποδώσει πολλές ευκαιρίες για επανατοποθέτηση σκέψεων και δράσεων. Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι οίκοι των αέρινων ζωδιων, που θα δουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις να εξελίσσονται γρήγορα.

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο ζωδιο της Φωτιάς :
Ερωτική απόσβεση θα προσπαθήσετε να κάνετε αυτόν τον μήνα…και μετά από μια περίοδο που σίγουρα σας έκανε να δείτε τα πάντα, με ένα διαφορετικό μάτι. Οι μέρες μέχρι τις 17/02-16, σας βάζουν σε πολλά ερωτικά διλήμματα, που μόνο μπορούν να σας ευχαριστήσουν, προσωρινά. Αυτό έχει την ισχύ τους εν σχέση αλλά και για τους αδέσμευτους. Οι μέρες είναι θετικές για την εξεύρεση λύσεων, σε οικονομικά θέματα που έχουν μείνει στάσιμα.
Ερωτική ζωή: Καλή

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο ζωδιο της Γης :
Είστε σε παραπλανητικά μονοπάτια έρωτα. Πολλές οι ευχάριστες στιγμές που θα ζήστε με τον σύντροφο σας. Το κοινωνικό και το επαγγελματικό σας γίγνεσθαι, θα έχουν καλύτερη και πιο δομημένη πορεία με αποτέλεσμα, να αισθανθείτε μέσα από αυτά και πιο ασφαλής. Τα ζευγάρια που έχουν μείνει χώρια, για λόγους ξεκαθαρίσματος, τελικά θα βρουν την χρυσή τομή, προκειμένου να επανασυνδεθούν.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο ζωδιο του Αέρα :
Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε πολλά άτομα που βρίσκονται στα περιβάλλοντα σας, και μέσα σε αυτούς, ίσως και να βρίσκεται και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, με μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σίγουρα σας υποστηρίζει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας, και σας δίνει την δυναμική για να χειριστείτε τα πάντα προς όφελος σας.
Ερωτική ζωή: Άριστη

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο ζωδιο του Νερού :
Αποφύγετε μέχρι τα μέσα του μήνα τις υπερβολές λόγου και εξάρσεων πάθους, ιδίως αν βρίσκεστε μέσα σε διπλές καταστάσεις. Τα άστρα δεν είναι συμμαχικά προς τον ζωδιακό σας συνδυασμό. Αυτοί που διατηρούν, ερωτική σχέση μέσα από social media- χιλιομετρικές αποστάσεις, δεν θα συνεχίσουν να υπομένουν τις όποιες δυσκολίες μιας τέτοιας κατάστασης. Η Αφροδίτη τον Φεβρουάριο, θα υποστηρίξει μόνο ότι αξίζει.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

ζωδια της Γης με ωροσκοπο ζωδιο της Γης :
Πολλές οι συναισθηματικές υποθέσεις, που μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου πρέπει να μπουν σε μια τάξη…μόνιμα. Διευθετήστε πρώτα τα οικονομικά σας, που χρειάζονται την προσοχή σας, και μετά δώστε μια προτεραιότητα στον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας. Αυτό έχει ισχύ και για τους μόνους, που ήδη έχουν βάλει στον στόχο τους, νέα προσωπικότητα. Οι μέρες ευνοούν τους μεγάλους έρωτες.
Ερωτική ζωή: Άριστη

ζωδια της Γης με ωροσκοπο ζωδιο του Αέρα :
Έχετε βάλει πάρα πολλές ευθύνες πάνω σας και αυτό πιθανόν να σας κάνει και λίγο πιο επιθετικούς – νευρικούς, από όσο μπορείτε να ελέγξετε. Βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα, στην προσωπική σας ζωή και μην αφήνετε παρείσακτους να σας αποσυντονίζουν. Αυτό ισχύει και για τα φιλικά – οικογενειακά σας πρόσωπα. Οι μέρες γύρων από την νέα σελήνη, θα σας φωτίσουν τους δρόμους για πιο σωστές ενέργειες –επιτυχίες στα εργασιακά σας.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

 

ζωδια της Γης με ωροσκοπο ζωδιο του Νερού :
Οι συναλλαγές που έχετε με τρίτα πρόσωπα, αυτόν τον μήνα θα πολλαπλασιαστούν. Αυτό ίσως και να χρειαστεί μια πιο διπλωματική προσέγγιση. Αποφύγετε τις περισσότερες επαφές στον ερωτικό τομέα, με άτομα που θα σας πλησιάσουν, και είναι ήδη σε δέσμευση. Επίσης, μην αγνοείτε τις προτάσεις που σας έρχονται από τον άνθρωπο σα, που ζητάει περισσότερα από εσάς Οι ψάχνοντες για κάτι καλύτερο στην εργασία τους, θα το βρουν.
Ερωτική ζωή: Άριστη

 

ζωδια του Αέρα με ωροσκοπο ζωδιο του Αέρα :
Έχετε βάλει στοίχημα με τον ίδιο τον εαυτό σας, ότι αυτός ο μήνας είναι ο τελευταίος της ταλαιπωρίας σας. Δεσμοί και γάμοι, που δεν έχουν καλά θεμέλια δεν θα συνεχιστούν. Οι μέρες γύρω στις 15/02, έχουν άσχημες αστρολογικές όψεις, και αυτό καλεί την πλήρη προσοχή σας. Αυτοί που ζουν μοναχική ζωή, από τα τέλη του Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να έχουν μια περισσότερη τύχη και κινητικότητα, από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ζωδια της Αέρα με ωροσκοπο ζωδιο του Νερού :
Είστε ο καλύτερος συνδυασμός του μήνα. Οι μέρες και οι νύχτες είναι για εσάς. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν, θα σας βάλουν σε σκέψεις επανένωσης, και απομάκρυνσης πια από αρνητικές σκέψεις. Όσοι προετοιμάζουν το έδαφος, για πιο σοβαρές δεσμεύσεις…μέσα στους ερχόμενους μήνες, θα καταφέρουν να δουν τα σχέδια τους να υλοποιούνται εύκολα. Επίσης, και οι ελεύθεροι, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν ταιριαστό σύντροφο άμεσα.
Ερωτική ζωή: Άριστη

ζωδια του Νερού με ωροσκοπο ζωδιο του Νερού :
Πολλά αυτά που καλείστε να διαχειριστείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Θεαματικές αλλαγές στα οικονομικά για όσους που είτε ψάχνουν για νέα εργασία είτε για όσους διευρύνουν τις δράσεις τους. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη, θα έχουν κάτι πιο ρομαντικό στην ατμόσφαιρα, και με την ενισχυτική όψη της Αφροδίτης στον συνδυασμό σας, όλοι θα ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή.
Ερωτική ζωή: Καλή