Ζωδια και SEX Φεβρουάριος 2016

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

Ζωδια και SEX Φεβρουάριος 2016

Ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα αναδείξει τα καταπιεσμένα πάθη των περισσοτέρων ζωδίων, σε όλο το εύρος και το βάθος τους. Μια καλή αφορμή για αυτό, θα είναι και η Μέρα των Ερωτευμένων 14/02, που θα επιτρέψει στα απαγορευμένα και τα τολμηρά, να φανερωθούν και να ζητήσουν την ολοκλήρωση τους, έστω για μια ακόμη – τελευταία φορά!

Κριός: Είσαστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Η έντονη κινητικότητα του κυβερνήτη σας, στο πιο σεξουαλικό ζώδιο, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να βρείτε κάτι που θα σας φτιάξει το κέφι, έστω και προσωρινά. Δεν φημίζεστε για τις μακροχρόνιες και σοβαρές σας σχέσεις…και πόσο μάλλον αυτόν τον μήνα, που οι πειρασμοί θα είναι παντού γύρω σας.

Ερωτικά διλήμματα με: Λέων και Σκορπιός

zodia-taro-45

Ταύρος: Όσοι πιστοί και ακλόνητοι δηλώνετε, τόσο εξ απήνης θα πιαστείτε από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον συγγενικό Αιγόκερω, υποστηρίζει σθεναρά, όλα τα ζωδια της γης, με αποτέλεσμα μέχρι τις 17/02, να έχετε πληθώρα νέων αλλά και παλαιότερων ερωτικών – σεξουαλικών προτάσεων.

Ερωτικά διλήμματα με: Τοξότης και Ιχθείς

Δίδυμοι: Σαφώς και είστε ανάμεσα στους πρώτους, που θα δεχτούν μια σειρά από νέες και αρκετά πικάντικες γνωριμίες, που θα εξιτάρουν την σύνθετη προσωπικότητα σας, Αυτό το πιο πιθανόν είναι να σας προκύψει, μέσα από μετακινήσεις – ταξίδια, στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει θέμα άρνησης σε οτιδήποτε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Προσοχή στους δεσμευμένους.

Ερωτικά διλήμματα με: Ταύρος και Ζυγός

Καρκίνος: Όλα είναι στο μυαλό σας και γυρίζουν…..και ακόμα δεν έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις σας, για το πως και με ποιον τελικά θα περάσετε τον μήνα σας. Σαφώς και έχετε άπειρες προτάσεις… , θα σας έρθουν και άλλες. Μια από ένα ιδιαίτερο άτομο, θα σας προβληματίσει όμως αρκετά. Οι Καρκίνοι, του τρίτου 10ημέρου, ίσως να βρεθούν και μπροστά σε έναν καρμικό έρωτα, που θα τους αλλάξει μια για πάντα την ζωή. Τα μάτια σας ορθάνοιχτά.

Ερωτικά διλήμματα με: Κριός και Παρθένος

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Στο δικό σας το ζώδιο θα γίνουν οι περισσότερες και οι μεγαλύτερες αλλαγές, για αυτόν τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου. Οι όψεις των άστρων… στο ζώδιο σας θα σας απαλύνουν τον πόνο από τυχόν άδικη ερωτική απογοήτευση. Για τους εν σχέση… πολλές οι ευκαιρίες, που θα δοθούν για αναθέρμανση των συναισθημάτων … που κάπου έχουν χαλαρώσει. Για όσους είναι ακόμα ελεύθεροι, το κοινωνικό τους περιβάλλον θα δώσει νέο έρωτα που θα ξαφνιάσει.

Ερωτικά διλήμματα με: Ζυγός και Παρθένος

Παρθένος: Είστε μόνοι και ακόμα δεν έχετε βρει το πρόσωπο, που μπορεί να κερδίσει… την ιδιαίτερη αλλά και κλειστή καρδιά σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα… θα έχουν την ευχαρίστηση να εμπλακούν σε διάλογους με τον πρώην σύντροφο τους… για μια ακόμα ευκαιρία και επανένωση τις προσεχείς ημέρες. Σας ωθεί φυσικά ο Δίας για πολύ ακόμα.. και όλα θα ανατραπούν προσεχώς.

Ερωτικά διλήμματα με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Δυσκολίες και εμπόδια έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι προσωπικά προκειμένου να μην ξανά-ραγίσει η καρδιά σας… από λάθος άτομα. Οι αστρολογικές όψεις όλον τον μήνα, δίνουν και την ευχέρεια χρόνου, προκειμένου να ανασυντάξετε δυνάμεις, αλλά… και να φιλτράρετε σωστά τις νέες γνωριμίες που θα σας παρουσιαστούν.

Ερωτικά διλήμματα με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Δεν θα ακουστεί κανένα παράπονο από τους Σκορπιούς. Όλα τα άστρα έχουν συμμαχήσει για να μπορέσετε, και εσείς επιτέλους να ευθυγραμμίσετε την ερωτική σας ζωή… μετά από μια περίοδο πολλών αναταραχών – εμποδίων … που σας κόστισαν σε όλα τα επίπεδα. Οι γεννημένοι, ιδίως του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν σεξουαλικές προκλήσεις ακόμα και από το ίδιο φύλο!

Ερωτικά διλήμματα με: Ταύρος και Λέων

Τοξότης: Η καλή διάθεση σας και η ψυχολογία σας από τις 11-02, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και εσείς θα γίνεστε πολύ πιο εξωστρεφείς. Είσαστε το μοναδικό πύρινο ζώδιο, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ μέσα σε αυτό το διάστημα. Απομακρυνθείτε από σκέψεις – μνήμες που ακουμπάνε στο άτυχο σας παρελθόν, και κοιτάξτε τις καινούργια γνωριμίες που σας πλησιάζουν…και η κάθε μια για το δικό της σκοπό… και εσείς φυσικά για τον δικό σας!

Ερωτικά διλήμματα με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Τα δύσκολα είναι αποκλειστικά για εσάς και το ξέρετε. Οι ανατροπές στον ερωτικό / σεξουαλικό σας τομέα, θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει με την απόλυτη λογική σας να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες. Για όσους έχουν μείνει μόνοι, είναι ίσως και ο καλύτερος μήνας, για ποιοτικές γνωριμίες…. που δεν θα χρειαστεί να γίνουν μόνιμες και δεσμευτικές. Για αυτούς που αγαπάνε αληθινά, θα δοθούν οι ευκαιρίες, για επαναπροσδιορισμό των δράσεων και από τις δύο πλευρές.

Ερωτικά διλήμματα με: Παρθένος και Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Είσαστε πιθανόν στην καλύτερη περίοδο του Χειμώνα. Παντού υπάρχει και μια γνωριμία και ένας ερωτικός πειρασμός. Οι γεννημένοι της δεκαετίας του -70 και -90, θα δουν τις σεξουαλικές τους μετοχές να ανεβαίνουν απότομα και κατακόρυφα. Πολλά και τα ‘ένοχα’ μυστήρια του παρελθόντος, που θα καταφέρετε να επιλύσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα… καθώς πληροφορίες θα πέσουν στην αντίληψη σας.

Ερωτικά διλήμματα με: Κριός και Τοξότης

Ιχθείς: Ένας θετικός μήνας που θα σας γεμίσει τον κόσμο σας με νέες γνωριμίες…. που θα αποζητήσουν να σας εξερευνήσουν καλύτερα. Θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα, δίνοντας κάποιες μικρό- παροχές και κάνοντας και λίγο πίσω προκειμένου ο ιδιαίτερος χαρακτήρας σας, να βρει ένα συντροφικό ταίρι. Για όσους ήδη είναι μέσα σε σχέση… μετά από αρκετό διάλογο, αυτή θα πάρει την ανιούσα.

Ερωτικά διλήμματα με: Ταύρος και Παρθένος