Ζωδια 20/06 Προσφορες απο το Καρμα

gamos-kfyres-alitheies

 Ζωδια Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (Διδύμους / Ιχθύες)

Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή σας, μπορεί να είναι λίγο τεταμένες τώρα, τεντωμένες από την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τους χρόνιους περιορισμούς.

Τα κίνητρα και η αυτοεκτίμηση μπορεί να φαίνονται σαν να κρέμονται και να υποφέρουν από τα προβλήματα του παρελθόντος που νομίζατε ότι επιλύθηκαν. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή βλέπετε τις αδυναμίες του συστήματος που σας εμποδίζει από το να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

 

Θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση στην κατάσταση σας. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε αυτά που νομίζατε ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα ή το πώς θα πρέπει να έρθουν σε σας. Να είστε ανοιχτοί για να πάρετε ότι θέλετε σε μια διαφορετική μορφή από αυτή που αναμένατε.

zodia-taro-45

Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για αυτά τα αποτελέσματα τώρα, ειδικά εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε μια διαφορετική διαδρομή προς την επιτυχία. Αν φαίνεται πως η πόρτα της ευκαιρίας έχει κλείσει, αναζητήστε ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα ή κάποια κρυφή εναλλακτική λύση. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε και άλλες ευκαιρίες, που δεν θα ήταν δυνατές διαφορετικά.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia

Ζωδια Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ταύρο / Ιχθύες)

Η καλλιτεχνία, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η πίστη έχουν τη δυνατότητα να ρέουν ελεύθερα τώρα. Η δημιουργική Μούσα σας ψιθυρίζει στο αυτί, αν και θα εξακολουθήσει να χρειάζεται και τη δική σας κούραση για να τη μετατρέψετε σε κάτι πραγματικό.

Κοινωνικά και ρομαντικά, τα πράγματα θα ρέουν ομαλά και ακόμη και λίγο μαγικά, οπότε φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας για αυτά που πραγματικά θέλετε. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ευλογίας και αφθονίας (σε όλους τους τομείς της ζωής), αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να ξοδεύετε υπερβολικά και να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι στις υποθέσεις σας για τα χρήματα και τις σχέσεις.

zwdia

Η φυσική σας ομορφιά και η ζεστασιά σας μπορούν να βγουν από αυτήν την διέλευση, αλλά μην τις ξοδέψετε άδικα δημιουργώντας ένα προσωπείο επιφανειακής αίγλης και γοητείας. Αφήστε την ουσία της εσωτερικής σας ομορφιάς και του καθαρού σας πνεύματος να λάμψει μέσα από την εμφάνιση και τους τρόπους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Κλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις