Ζωδια 22/09-22/10 Συμβάσεις ψυχής

zwdia-shmera-imerisies-161014

Ζωδια Ο Ήλιος στο Ζυγό, 22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου, 2016

Ο Ζυγός είναι αρκετά λογικός και συνήθως δεν πιστεύει στην αστρολογία! Οι πεποιθήσεις του είναι πρακτικές και ενάρετες, ισχύουν για όλους μας.

Ο αστερισμός της ζυγαριάς φέρνει μια εντελώς νέα σειρά από ευκαιρίες και προκλήσεις στο κοσμικό τραπέζι. Ο αγώνας μου κατά τη διάρκεια του κύκλου του Ζυγού: να μιλήσω. Η υγιής αντιπαράθεση. Μην κρύβεστε. Μην εσωτερικεύετε. Έχουμε περισσότερες υπέρ – Σελήνες που πλησιάζουν, οπότε προετοιμαστείτε και πείτε αυτά που πρέπει να πείτε.

 

Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ενώ κινούμαστε, γιατί αυτός είναι ο ρυθμός του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά μην ανησυχείτε. Ο Ζυγός απαιτεί περισυλλογή. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Η ζυγαριά δεν συμβολίζει μόνο την ισορροπία, αλλά και τη λήψη αποφάσεων και την ακρόαση. Πριν “ζυγίσει” ο Ζυγός, συγκεντρώνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, η τελική του απόφαση χαρακτηρίζεται από προσεκτική σκέψη. Αυτή η περίοδος εισαγωγής δεν θα πρέπει να διαρκέσει για πάντα, αλλιώς οι αποφάσεις δεν πρόκειται να ληφθούν ποτέ. Ο Ζυγός μπορεί τότε να παριστάνει ότι δεν έχει άποψη και να στραφεί προς την παθητική – επιθετική επικοινωνία για παράδειγμα, ακόμα και αν ξέρει ακριβώς πώς αισθάνεται.

zwdia-66

Είναι ο Ζυγός από μόνος του που αμφιταλαντεύεται και φλυαρεί, ή είναι η επιρροή του στην εύθραυστη ανθρώπινη ψυχή, είναι η δική μας απάντηση στις απαιτήσεις του; Σε κάθε περίπτωση, η ταλάντευση θα συναντήσει αντίσταση, γι ‘αυτό θα πρέπει να απέχουμε εντελώς. Να είστε σταθεροί στις επιλογές σας και ελπίζω να έχετε κάνει τις σωστές.

Ποια είναι η σωστή επιλογή, πως το ξέρουμε; Με τον Ζυγό, αυτό πάντα σχεδόν υποδεικνύεται από τον κοινωνικό μας περίγυρο. Η μετάβαση σε μια νέα φυσική τοποθεσία μπορεί να μην είναι αναγκαία, αλλά κάποια εσωτερική μετατόπιση, όσο διακριτική, στο πως και με ποιον περνάμε το χρόνο μας, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να συμμετάσχετε στην κοινωνική ζωή, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε πραγματικά τις λέξεις – ανέμους να φουσκώνουν και να συστρέφονται με εντυπωσιακή δύναμη από στόμα σε στόμα, από μυαλό σε μυαλό. Δεν υπάρχει τίποτα χίπη –αρμονικό σε αυτό – οι δοκιμές του Ζυγού είναι αμείλικτες. Επικοινωνείτε τα πάντα, ανεξάρτητα με το πόσο βλακώδη είναι αυτά. Να είστε πιο ευγενικοί από ότι είναι απαραίτητο. Είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς αυτή την εποχή του έτους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Μια χρήσιμη ερώτηση που πρέπει να κάνετε αν κολλήσετε: Είναι δικό μου, ή μήπως το πρόβλημα είναι έξω από μένα; Τι περίεργη αλήθεια, το γεγονός ότι η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι συχνά τόσο φευγαλέα. Αν δεν είστε εσείς, κάντε ριζικές αλλαγές και κάντε τες τώρα, προχωρήστε ή τρέξτε μακριά από όποιον σας κάνει να αισθάνεστε λιγότεροι. Το να μείνετε και να πείτε στον εαυτό σας ότι όλα θα φτιάξουν, δεν θα τελειώσει καλά.

Από την άλλη πλευρά, αν κρατήσατε καλές σημειώσεις πέρυσι και εργαστήκατε σκληρά, γυαλίζοντας το εσωτερικό διαμάντι σας, κατανοώντας καλύτερα τον εαυτό σας και αυτά που χρειάζεστε, τότε βλέπω ένα μαγευτικό άνοιγμα για την αληθινή αγάπη και την επαφή με τον άλλο, ή ακόμα καλύτερα, με τον εαυτό σας . Οι φίλοι και οι εραστές είναι μια αντανάκλαση του ποιοι και που είμαστε στην απεραντοσύνη της ζωής. Μέσω της δοκιμής και του λάθους περιορίζουμε το “έξω”, εξευγενίζουμε συμβόλαια ψυχής και γνωρίζουμε την αξία της πραγματικής ειρήνης.

zwdia shmera

Σταθείτε κοντά σε αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε χρυσοί, ανίκητοι, ασφαλείς, ήρεμοι. Τα δώρα του Ζυγού βρίσκονται στις καρδιές εκείνων που είναι ήρεμοι. Αποφύγετε αυτούς που έχουν ισχυρό χαρακτήρα, καθώς μπορεί να αποδειχθούν ασταθείς, εξουσιαστικοί, θυμωμένοι.

Νομίζω ότι κλίνουμε προς συμβάσεις ψυχής όλων των ειδών κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, διότι, ακόμη κι αν μπορεί να είναι ενεργειακοί βάλτοι, όλοι έχουμε κάρμα να απελευθερώσουμε εδώ. Κάθε αστερισμός μας τραβάει προς το ένα ή το άλλο βασίλειο για να καθαρίσουμε ένα διαφορετικό δωμάτιο μέσα στο ενεργειακό μας σώμα, να ποτίσουμε διαφορετικούς σπόρους. Στο Ζυγό αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε τους Άλλους – μην φοβάστε να αποδεχθείτε νέους ανθρώπους με σύνεση, ακόμα και συγκράτηση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σας συστήνω να περάσετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες παρατηρώντας και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Κάντε πολλές ερωτήσεις, διαπεράστε την γκρι περιοχή. Ότι κι αν συμβεί, μην ξεχνάτε ποτέ την αξία του εαυτού σας. Σας αξίζει τίποτα λιγότερο από ευδαιμονία.

Για να παραμείνετε επικεντρωμένοι στη μέση του χάους χρειάζεστε δύναμη και κουράγιο. Συμπληρώστε τις ώρες σας με φύση, άσκηση και προβληματισμό.

Το Μάντρα σας: Ειρήνη