Ζωδιομαντική. Απαντήσεις στις σχέσεις… για όλα!

Ζωδιομαντική. Απαντήσεις στις σχέσεις… για όλα!

Ένας τομέας της Σύγχρονης Αστρολογίας, που ασχολείται πιο εξειδικευμένα, με τις συμπεριφορές των ζωδίων, κάτω από διάφορα αστρολογικά φαινόμενα, που είτε ανοίγουν δρόμους, είτε βάζουν μεγάλα εμπόδια στις επιδιώξεις τους.

Πιο αναλυτικά για όλους:

 

Σε αυτό το διάστημα, λίγο πριν από την πρώτη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου, όλοι οι Κριοί και οι Υδροχόοι, θα αισθανθούν σε πρακτικό επίπεδο την αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα … του ανθρώπου τους, που σίγουρα θα τους κάνουν να ανταποδώσουν τα μέγιστα.
Σε μια ανάλογη λογική θα είναι και οι Ταύροι και οι Λέοντες, που μέσα από την δική τους πια παρότρυνση, θα ξεκλειδώσουν τα αισθήματα, του ανθρώπου … που αγαπούν και τους αγαπά, έστω και με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

zodia-taro-45

Τα πολυλατρεμένα Διδυμάκια, που μάλλον χάνουν την ώρα και την ενέργεια τους, προκειμένου να διορθώσουν παλιές καταστάσεις, που ενοχλούν ακόμη, είναι και πιθανόν μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 23 / 09, να έχουν ανακοινώσει την αποχώρηση τους, από σχέσεις – καταστάσεις προβληματικές.

Αδιάφορες είναι οι καταστάσεις για τους Καρκίνους, που δεν τους δίνουν κάτι περισσότερο, από τα τετριμμένα. Ζητούν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να βρουν … και θα βρουν έναν νέο έρωτα, που θα τους ανανεώσει εκ των έσω.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει του Τοξότες, που μέχρι να εισέλθει ο νέος ζωδιακός μήνας, θα έχουν μια ερωτική εξομολόγηση, από άτομο του κοινωνικού ή του εργασιακού τους περιβάλλοντος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Αιγόκεροι, μαζί με τους Ιχθείς, θα χρειαστεί να πάρουν τις αποφάσεις τους, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, που μόνο τους έχουν απογοητεύσει. Μέχρι να εισέλθει ο νέος μήνας του Οκτωβρίου, νέα πρόσωπα θα έχουν κατακλίσει την καθημερινότητα σας, και ίσως και ένας νέος έρωτας, σας τραβήξει την ιδιαιτέρως δύσκολη και πολυεπίπεδη προσοχή σας.

Σε μια γενική εκκαθάριση θα προχωρήσουν οι Παρθένοι, που δεν ανεχτούν άλλες καθυστερήσεις χωρίς λόγο, δικαιολογίες αβάσιμες από τον άνθρωπο τους, που τον τελευταίο καιρό βγάζει … μια ανώριμη και άστατη συμπεριφορά.

Εκπλήξεις μεγάλες θα εμφανιστούν στους Ζυγούς και στους Σκορπιούς, που τόσο καιρό κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια για μια ερωτική ευκαιρία… για να επανενωθούν με ένα πρώην σύντροφο τους. Σίγουρα με τα άστρα υπέρ τους, όλα θα γίνουν μέσα στο επόμενο 10 – 15μερο του Σεπτεμβρίου.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia