Ηλιος στον Λεοντα – Ελπίδες για ερωτική επανένωση

Ήλιος στον Λέοντα – Ελπίδες για ερωτική επανένωση

Όλοι οι προβολείς του σύμπαντος είναι στραμμένοι πάνω στους Λέοντες
Στις 23 Ιουλίου ο Ήλιος αλλάζει ζωδιακό οίκο και περνάει στο επόμενο ζώδιο. Επιτέλους το αστέρι των πλανητών, μέσα στον οίκο που κυβερνά. 4 εβδομάδες που θα καθορίσουν μοιραία τα πάντα σε επίπεδο συναισθημάτων, οικογενείας, εργασίας αλλά και κοινωνικού περίγυρου.

Επιρροές στα ζώδια:

 

Κριός: Οι σκέψεις σας είναι αποκλειστικά και μόνο γύρω από το παρελθόν και τους έρωτες αυτού. Είσαστε εγκλωβισμένοι και το ξέρετε. Κάντε κάτι περισσότερο από το να μελαγχολείτε και θα δείτε ότι ο καινούργιος μήνας θα σας φανερώσει καινούργιο κόσμο, που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες για τα αληθινά συναισθήματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 29 και 30 Ιουλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Προβλέπονται αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Όλο το υπόλοιπο του Καλοκαιριού μπορεί να σας φέρει τόσα καλά και ευχάριστες ανατροπές που και η δική σας ψυχολογία θα εκτοξευτεί. Το άμεσο αισθηματικό σας περιβάλλον, θα αρχίσει να αποκαλύπτει τα χαρτιά του, και να σας προκαλεί με τον τρόπο που ζητάτε.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 17 Αυγούστου

Δίδυμοι: Ο χαρακτήρας σας είναι δυσπρόσιτος και το ξέρετε. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα από λάθη και πληγές του παρελθόντος. Ο Αύγουστος θα είναι ένα καταλυτικός μήνας για εσάς όπου και μπορείτε να βγείτε, από αυτές τις στενωπούς και να δείτε ποιοι είναι τελικά αυτοί που αξίζουν να στέκονται δίπλα σας. Ακόμη και σχέσεις, που δεν σας καλύπτουν θα τερματιστούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 12 Αυγούστου

Καρκίνος: Μια προσωπική κρίση έχετε περάσει και αυτό σας κάνει να είστε άκρως προσεχτικοί με τα νέα άτομα που σας παρουσιάζονται. Ασχοληθείτε αυτήν την θετική αποχή με τον εαυτό σας, την ψυχαγωγία και τους ανθρώπους που σας στηρίζουν. Ο καινούργιος μήνας, θα σας αποδώσει δώρα καρδιάς…για όσους τα ζητούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 11 Αυγούστου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Είσαστε κάτω από το μάτι του σύμπαντος. Αυτό θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες, και θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να λύσετε υποθέσεις σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Ζήλιες και παρανοήσεις θα υποχωρήσουν. Επεξηγήσεις θα οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις και ίσως και ένα βήμα παρακάτω. Νέοι καυτοί έρωτες για τους εργένηδες.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 15 Αυγούστου

Παρθένος: Στενές οι προθεσμίες που σας έχουν δώσει για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την εξέλιξη δεσμών. Δεν είστε έτοιμοι ακόμη, και το ξέρετε. Μιλήστε για τις επιδιώξεις σας και μην φοβάστε την απόρριψη. Όλα είναι στο παιχνίδι των συναισθημάτων.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 14 Αυγούστου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Προσωρινά κάντε ένα διάλειμμα. Έχετε καταπιαστεί με πολλά και διαφορετικά άτομα και το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να μπλεχτείτε ακόμη περισσότερο. Μπορείτε και καλύτερα. Δηλώστε αυτό που θέλετε και μην σκέφτεστε μόνο τους άλλους. Είστε σε καταπληκτική αστρολογική εύνοια.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 18 Αυγούστου

Σκορπιός: Αυξημένες οι υποχρεώσεις της δουλειάς σας και με τελικό αποτέλεσμα να μην δίνετε τον απαιτούμενο χρόνο στον άνθρωπο σας και στις ανάγκες της σχέσης σας. Αυτοί που έχουν τώρα μόλις χωρίσει, θα επανασυνδεθούν με ευκολία και ίσως και τολμήσουν και κάτι περισσότερο από αυτό.
Τυχερές ημερομηνίες: 25 και 31 Ιουλίου

Τοξότης: Οι πειρασμοί είναι πολλοί γύρω σας. Αυτό ισχύει και για τους δεσμευμένους Ο Ήλιος από τον Λέοντα θα φέρει σε όλα τα πύρινα ζώδια ευκαιρίες για να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και μην εφησυχάζετε, σε πρόχειρες και επιπόλαιες σχέσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 26 και 30 Ιουλίου

Αιγόκερως: Έχετε πια γυρίσει την πλάτη σας, σε όλους αυτούς που σας έχουν πληγώσει. Όλες οι μέρες του Αυγούστου είναι δικές σας και σας δίνουν την ευχέρεια να κάνετε δραστηριότητες και να βρεθείτε με κόσμο που μπορεί να σας διορθώσει την ψυχολογία.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 20 Αυγούστου

Υδροχόος: Πολλά τα άγχη που κουβαλάτε στο μυαλό και στην καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποβάλετε και να ανοίξετε τα μάτια σας για τις προσωπικότητες που θα παρελάσουν από μπροστά σας και θα σας γοητεύσουν. Αυτό σαν κατάσταση, θα δελεάσει περισσότερα αυτούς που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 10 Αυγούστου

Ιχθείς: Προστατεύετε την καρδιά και τα συναισθήματα σας, και για αυτόν τον λόγο μένετε μακριά από ερωτικά σινιάλα. Όσοι ζητάνε έναν άνθρωπο κοντά στις προδιαγραφές τους, μέχρι τα μέσα τους Αυγούστου θα τον έχουν βρει. Ακόμη και αγάπες από το παρελθόν θα ζητήσουν μια ακόμη ευκαιρία.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 17 Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia