Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 01/07 Παρασκευη

astrologia-ioynios-2014

Κριός

Γενικά zwdia: Ακούστε την αισθησιακή φύση σας. Θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο. Κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες ίσως εμφανιστούν και δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν εμφανιστεί και ένας/μια πρώην. Ίσως κάποια πράγματα από το παρελθόν σας έρθουν στο προσκήνιο για να διδάξουν κάποιο πολύτιμο μάθημα.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη έχει αλλάξει και είστε ξαφνικά σε καλή θέση αναφορικά με το αφεντικό σας και τους γύρω σας. Κάποια γεγονότα στην δουλειά σας θα πάνε καλά και η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ έντονη. Ζητήστε τώρα ότι χάρες θέλετε, μην περιμένετε.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα και αυτό σας ωθεί σε δράση. Ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια περιπέτεια. Η ενέργεια της ημέρας ίσως σας εξαντλήσει αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Η επιμονή σας θα αποδώσει.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην υποβιβάζετε εσκεμμένα κάποιον για να κερδίσετε την εύνοια του αφεντικού σας. Η αλήθεια στις πράξεις σας θα έρθει στο προσκήνιο και τότε θα είναι χειρότερα. Να έχετε μια ειλικρινή και ανοιχτή προσέγγιση.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε στους άλλους. Αν μιλάτε για κάποιο άτομο που δεν είναι παρών να είστε προσεκτικοί στα λεγόμενά σας. Ίσως κάποιο αρνητικό σχόλιο να γυρίσει εναντίον σας. Οι άλλοι ίσως χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η πίστη στην δουλειά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας ειδικά σήμερα. Δείξτε την με το να είστε ένα βήμα πιο μπροστά. Αν δεν έχετε την επιθυμία να αφιερωθείτε σε τέτοιο βαθμό στην δουλειά σας τότε πρέπει να βρείτε μια νέα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να επανέλθετε. Η ανεξαρτησία είναι η λέξη κλειδί και πρέπει να το θυμάστε. Φροντίστε να μην είστε το θύμα σε μια δέσμευση που κάνατε στο παρελθόν. Όπως τα πράγματα αλλάζουν θα πρέπει να αλλάξετε και εσείς. Οι επίμονες πράξεις θα είναι πολύ σημαντικές σήμερα. Να είστε προσεκτικοί και ευγνώμονες με τα πράγματα που έχετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους άλλους σήμερα. Οι συνάδελφοι δεν έχουν καλή διάθεση και αυτό σας δυσκολεύει να έχετε έναν αποτελεσματικό διάλογο. Καλύτερα να αφήσετε τα σημαντικά για άλλη ημέρα.

Λέων

Γενικά zwdia: Μην σκέπτεστε αυτομάτως ότι η ομορφιά ορίζεται από παλιομοδίτικα στάνταρ. Είναι καιρός να δημιουργήσετε εσείς τον ορισμό σας. Δεν υπάρχει λόγος να ταιριάξετε σε κάποια κοινωνική υποδομή που δεν σας εκφράζει. Η δουλειά σας δεν είναι να προσπαθείτε και να φροντίζετε να σας αγαπούν όλοι. Θα πρέπει να ικανοποιήσετε μόνο τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η παραγωγικότητά σας στην δουλειά είναι πολύ έντονη σήμερα και πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την περίοδο. Όσα περισσότερα καταφέρετε τόση περισσότερη έμπνευση θα έχετε για τους μελλοντικούς σας στόχους.Αυτός ο θετικός κύκλος θα σας οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία.

zwdia shmera

Παρθένος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο δύσκολα από ότι θα θέλατε σήμερα. Η δουλειά σας είναι να διασκεδάσετε λίγο την κατάσταση. Η προσαρμοστικότητά σας θα δοκιμαστεί καθώς οι άλλοι είναι απόλυτοι με τις απόψεις τους. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας. Οι άλλοι, ειδικά οι ανώτεροι ή οι μεγαλύτεροι θα προσβληθούν από τα απρεπή σχόλια.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά σας σας ταλαιπωρεί σήμερα, περισσότερο από ότι συνήθως. Θα αισθάνεστε δεμένοι μέσα σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει. Μην είστε βιαστικοί και μην παραιτηθείτε. Είναι μια περαστική φάση που θα περάσει σύντομα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αν μια κατάσταση δεν πάει όπως θέλετε μην την πιέζετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν τα πράγματα δεν προχωρούν ομαλά μάλλον δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια μάχη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι Να το θυμάστε. Δείτε τις καταστάσεις με άλλη οπτική.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην είστε πολύ επικριτικοί με την δουλειά των άλλων σήμερα. Τα συναισθήματα αυτού του ατόμου είναι πιο ευαίσθητα σήμερα. Η σκληρή κριτική σας ίσως τον/την στεναχωρήσει πολύ. Να είστε χαλαροί ενώ λέτε παράλληλα και ότι θέλετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η νέα προσέγγισή σας απέναντι στα πράγματα ίσως επηρεάσει και τους άλλους σήμερα αλλά μην σταματάτε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η ανεξάρτητα και επαναστατική φύση σας είναι το κλειδί για την ισορροπία. Μην παραιτείστε όταν παλιοί και ίσως ξεπερασμένοι τρόποι ακολουθούνται. Χρησιμοποιήστε την δύναμή σας για να πολεμήσετε αυτές τις μεθόδους.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί σήμερα με την αρνητική συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Θα πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αν δεν είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους διαχείρισης μια κατάστασης. Ο παλιός τρόπος ίσως είναι αντιφατικός με τον νέο. Δεν ξέρετε πως θα συνεχίσετε. Μην χάνετε τον δρόμο σας και μην υποθέτετε πως ο τρόπος που λειτουργούσε πάντα είναι ακόμα η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας για να διαλέξετε τον σωστό δρόμο για εσάς.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι έντονη περίοδος αναφορικά με την καριέρα σας. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι καλές και ίσως κάνετε μια σημαντική επαφή με το αφεντικό σας που ίσως σας ανοίξει πόρτες για μελλοντική πρόοδο..

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως προκύψουν. Αν δεν παρακολουθούσατε ίσως τώρα να χάσετε την ισορροπία σας. Μην αποθαρρύνεστε. Όλοι ακολουθούν τους ίδιους κανόνες. Μην μένετε στην ίδια κατάσταση αν δείτε ότι δεν λειτουργεί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επιθετική τάση σας ίσως σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συναδέλφους σας ή ακόμα και τον εργοδότη σας. Να είστε προσεκτικοί. Καλύτερα να είστε χαλαροί και να μην προκαλείστε τους άλλους που απλά δεν έχουν καλή διάθεση.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σκέπτεστε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας σήμερα. Ίσως δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι δεν είναι απαραίτητα ο σωστός. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η μόνη σας ευθύνη είναι απέναντι στον εαυτό σας. Ίσως προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καλή σας φύση και η ειλικρινής σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σήμερα. Να είστε πολύ προσεκτικοί αλλά και ανοιχτοί απέναντι στους άλλους. Μια θετική συμπεριφορά περισσότερο από τις γνώσεις και τις ικανότητες θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πολύ με την καριέρα σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Καθώς ακολουθείτε τον δρόμο προς κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο ή πιο σημαντικό ίσως ανακαλύψετε ότι αφήνετε πίσω σας κάποιες θεμελιώδεις αρχές και αξίες. Μην χάνετε την επαφή με τις βάσεις σας. Τα πράγματα ίσως αλλάξουν σήμερα. Ο εγωισμό σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί και με τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες σας σήμερα δεν θα πάει καλά εκτός και αν έχετε πάθος για αυτό. Οι άλλοι θα μπορούν να δουν τα ελαττώματα της ιδέες σας και ότι δεν έχει υποστήριξη. Να είστε προετοιμασμένοι πριν παρουσιάσετε οτιδήποτε.

tarw-zwdia