Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 01/12 Τριτη

test-kastro

Κριός

Γενικά zwdia: Η τάση σας είναι να προχωρήσετε βιαστικά προς ένα νέο σχέδιο. Δεν έχουν όλοι τον δικό σας ενθουσιασμό. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σαρώσετε αυτούς για τους οποίους νοιάζεστε πολύ. Ο/η σύντροφός σας ειδικά αισθάνεται λίγο θυμωμένος/η και απόμακρος/η αυτή την στιγμή. Κάντε ότι μπορείτε ώστε να κάνετε τις καταστάσεις καλύτερες. Μπορεί να είναι καιρός να βάλετε στην άκρη το σχέδιό σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την σχέση σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χαλαρώστε και μην είστε υπερβολικοί με τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Πρέπει να ενσωματώσετε στην δουλειά σας την ξεκούραση και την χαλάρωση. Είναι μια καλή ημέρα για εσάς να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα που σας αξίζει. Διασκεδάσετε. Αφήστε τις δουλειές για μετά.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε παλιό. Αυτό φαίνεται πως είναι το μότο σας σήμερα ειδικά όσον αφορά το σπίτι σας σας. Η ενέργεια και το κίνητρό σας είναι έντονα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει μια πλήρη ανακαίνιση σε 2 ημέρες, τότε αυτό το άτομο είστε εσείς. Μπορεί να τραυματιστείτε προσπαθώντας να μετακινήσετε κάποια έπιπλα μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια αλλά να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνετε υπερβολικοί. Δεν έχουν όλοι την ενέργειά σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το αναποφάσιστο μυαλό σας σας δυσκολεύει λειτουργήσετε αποδοτικά. Η ενέργειά σας χάνεται στην προσπάθειά σας να βρείτε την επόμενη κίνησή σας. Κάποιος μπορεί να καθοδηγεί τις επιλογές σας. Φροντίστε να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Να είστε δυνατοί.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην κρίνετε τα δώρα που σας προσφέρουν. Μάλλον θα λάβετε κάποια καλά νέα σήμερα. Μην ανησυχείτε αν τα αξίζετε. Αποδεχθείτε το για ότι είναι αν και μπορεί να αξίζει να πάρετε λίγο χρόνο για να σκεφθείτε γιατί αισθάνεστε ότι δεν σας αξίζει.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον δύσκολο δρόμο μπροστά σας. Μια συζήτηση με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας σας κάνει να δείτε την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Ακούστε τι έχει να σας πει αυτό το άτομο και φροντίστε να καταλάβετε πλήρως την κατάσταση πριν προχωρήσετε επαγγελματικά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως είναι ένα από αυτά τα άτομα που θεωρούν ότι έχουν χρήματα ακόμα και αν κυκλοφορούν μόνο με πιστωτικές κάρτες. Όσο άσχημη και να νομίζετε ότι είναι η οικονομική σας κατάσταση τα προβλήματά σας εύκολα αντιμετωπίζονται. Δεν είναι ότι ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε αλλά το γεγονός ότι δεν ελέγχετε το τι ξοδεύετε. Καλύτερος έλεγχος θα βοηθήσει το άγχος σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι εύκολο να κολλήσετε σε μια κατάσταση που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Αισθάνεστε σταθεροί και προσγειωμένοι. Η περιοχή γύρω σας είναι γνωστή και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς. Το πρόβλημά σας είναι η στασιμότητα. Είναι καιρός να προχωρήσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για σχέσεις. Άσχετα με το αν είναι προσωπικές ή επαγγελματικές μπορείτε να περιμένετε καλά πράγματα να συμβούν. Μπορεί να σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε ένα ασυνήθιστο ομαδικό σχέδιο και ίσως κάνετε κάποιες καλές φιλίες. Στο σπίτι, ο/η σύντροφός σας μπορεί να είναι πολύ τρυφερός/ή. Έχετε μια αύρα τρυφερότητας και αγάπης και οι γύρω σας θα ανταποκριθούν σε αυτό.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε εραστές. Σας αρέσει να σας αγαπούν και συχνά ακολουθείτε την καρδιά σας πάνω από όλα. Φροντίστε αυτή η επιθυμία για αγάπη να μην έχει αρνητική επίπτωση στην καριέρα σας και την επαγγελματική σας ζωή γενικότερα. Βρείτε χρόνο να αξιολογήσετε την κατάστασή σας και σχεδιάστε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σας αξίζει ένα ρεπό. Ξεφύγετε από τα καθήκοντά σας και ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει και απολαμβάνετε. Καλύτερα ακόμα, δοκιμάσετε να δημιουργήσετε εσείς κάτι. Παραδεχθείτε το ότι θα σας άρεσε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε σήμερα. Η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας είναι πολύ έντονα. Ο συνδυασμός ίσως δημιουργήσει θαύματα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν και τα νερά μπορεί να είναι ακίνητα τώρα μέσα τους υπάρχει πολύ ενέργεια. Έχετε μεγάλο απόθεμα δύναμης μέσα σας. Οι άλλοι μπορεί να μην το βλέπουν και εσείς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Τώρα είναι καιρός να δημιουργήσετε την στρατηγική σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Θα έχετε μια συναρπαστική και έντονη ημέρα σήμερα. Η περιέργειά σας είναι σε κορύφωση και αυτό συνδυάζεται με την έντονη φαντασία σας. Αυτός σας κάνει ιδανικούς για ιατρικές έρευνες καθώς σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σχέσεις σε τομείς που φαίνονται αρχικά διαφορετικοί. Άσχετα με το επάγγελμά σας μπορείτε να περιμένετε να δείτε τον κόσμο με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός αλλαγών για εσάς. Συνήθως είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι αλλά αυτό είναι το κλειδί. Αγκαλιάστε την προσωπικότητά σας και την πλευρά σας που αναζητά σχεδιασμό και συγκέντρωση. Χρειάζεστε τέτοιες ικανότητες μιας και οι αλλαγές είναι δίπλα σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Είναι πιθανό να δουλεύετε σκληρά για πολύ καιρό. Ίσως έχει έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα. Ακόμα και αν καταφέρετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι μάλλον δεν θα καταφέρετε πολλά. Όταν η καρδιά σας δεν ακολουθεί είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί το μυαλό σας. Μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης θα σας ανανεώσουν. Ίσως πρέπει να πάτε ένα κοντινό ταξίδι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη σας συνεχώς αλλάζει. Είστε εκνευρισμένοι από την έλλειψη σταθερότητας στην οποία είστε. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στην κατάσταση από όση νομίζετε. Όλα είναι στα χέρια σας. Μια νέα αρχή περιμένει.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι καιρός να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Δεν θα περιμένετε πλέον για τα γεγονότα να αλλάξουν. Έχετε μεγαλώσει αρκετά για να αντιληφθείτε ότι αν γίνουν αλλαγές θα πρέπει να τις υλοποιήσετε εσείς. Η σημερινή ημέρα είναι πιο δύσκολη καθώς ξεκινάτε να εκτελείτε εκείνες τις ιδέες που σκεπτόσασταν.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όσο περισσότερες πληροφορίες σας έρχονται τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε σχετικά με το ποιο μονοπάτι πρέπει να πάρετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε συμβουλές. Αναζητήστε καθοδήγηση από κάποιον που είναι πιο μεγάλος και πιο έμπειρος από εσάς. Εμπιστευθείτε αυτό το άτομο.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Όσο και να θέλετε να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση μη λειτουργείτε βιαστικά. Αν υπάρχουν κάποιες επιλογές για να διαλέξετε καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι οι σκέψεις σας να είναι ξεκάθαρες. Αν θέλετε να προχωρήσετε βιαστικά τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τις επιλογές σας όταν το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε δημιουργήσει μια κατάσταση για τον εαυτό σας στην οποία δεν αισθάνεστε πολύ άνετα. Κάποια στιγμή έχετε χάσει την επαφή με τον πραγματικό εαυτό σας και τον αληθινό σκοπό σας. Μην μένετε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είναι καιρός να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Προσπαθήστε όσο μπορείτε σήμερα. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου ότι πείτε για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα περισσότερο. Μπορείτε να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα με φίλους αλλά ανησυχείτε μήπως τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Οι φίλοι σας σας αγαπούν ακόμα και όταν οι κοινωνικές σας ικανότητες δεν είναι εξαιρετικές.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα είναι στο μυαλό σας. Οι πιο σημαντικές σκέψεις είναι εκείνες που έχουν να κάνουν με την καταστροφή. Είναι καιρός να αφήσετε αυτή την κατάσταση να πέσει ώστε να αφήσετε μια νέα πιο δυνατή να δημιουργηθεί.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Επειδή είστε αγχωμένοι τώρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε και αγχωμένοι αύριο ή για την υπόλοιπη ημέρα. Μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε με βαθιές αναπνοές. Θα εκπλαγείτε για το πόσο αναζωογονητικές μπορούν να είναι κάποιες τέτοιες στιγμές. Δοκιμάστε το.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε κρίσιμο σημείο αποφάσεων, σε ένα σταυροδρόμι. Τώρα η σκέψη σας είναι πρακτική και κριτική. Μπορείτε να δείτε τα εμπόδια στον δρόμο. Είναι καλή στιγμή να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά των επικείμενων αποφάσεών σας. Η σκέψη σας είναι καθαρή.

zwdia-agnh