Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 07/08 Δευτερα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Κριός

Γενικά zwdia:Θα αισθάνεστε άνετα σήμερα και θα είστε πολύ σίγουροι. Ίσως αισθάνεστε προστατευμένοι από μια έντονη δύναμη που σας υπενθυμίζει ότι όσο παραμένετε σταθεροί όλα θα πάνε καλά. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε άνετα μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε λίγο περίεργα σήμερα. Φαίνεται ότι προχωράτε αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι προχωράτε προς την σωστή κατεύθυνση. Αντί να προχωράτε άσκοπα αναζητήστε βοήθεια. Ίσως η γνώση σας είναι γύρω σας και οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουν. Δείτε την οπτική τους.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην επιμένετε στους τρόπους σας σήμερα και θα πρέπει να αναλογιστείτε τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Πρέπει να σκεφθείτε πολλά πριν δεσμευτείτε. Οι γύρω σας ίσως ενοχληθούν από το στενό μυαλό σας και έτσι θα σας βλέπουν εκτός και αν αλλάξετε οπτική. Αν αλλάξετε οπτική θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μείνετε στο παρασκήνιο αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε. Μην ασχολείστε με τις δουλειές των άλλων ακόμα και αν ξέρετε πως πρέπει να προχωρήσουν. Οι άλλοι έχουν ισχυρή γνώμη και δεν μπορείτε να τους εκμεταλλευθείτε. Το καλύτερο είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα δείτε ότι έτσι πρέπει να προχωρήσετε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε κάποια προβλήματα. Το μυαλό σας λειτουργεί πολύ γρήγορα για να επιλύσετε τα θέματα. Είναι πιθανό η πραγματικότητα της κατάστασης να είναι πιο απλή από ότι νομίζετε. Σήμερα είναι μια ημέρα όπου θα αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα που είναι συνέπεια των πράξεών σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε καλοδεχούμενοι σήμερα. Φαίνεται ότι δεν είστε πολύ καλά και οι άλλοι δεν είναι δεκτικοί απέναντί σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην επιτρέπετε να σας επηρεάζουν. Είναι σημαντικό να βρείτε τους λόγους πίσω από την συμπεριφορά των άλλων.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί σήμερα και θα δείτε ότι και η πιο μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Μην διστάσετε να προχωρήσετε με ότι σας φαίνεται σωστό. Να είστε συγκεντρωμένοι και μην διστάζετε σε προσωπικά θέματα που ίσως προκύπτουν. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν έχετε επιλογές. Μην απελπίζεστε με μια κατάσταση που φαίνεται δύσκολη. Θα πρέπει να σκεφθείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Έχετε τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από κάθε κατάσταση.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με ένα θέμα που σας απασχολείτε τελευταία. Οι άλλοι θα χάσουν την πίστη τους σε εσάς αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι προσπαθούν σκληρά να διαχειριστούν τις πληροφορίες. Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε λεκτικά ότι σκέπτεστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια από εκείνες της ημέρες όπου χρειάζεστε τους φίλους σας. Ίσως έχετε λάβει κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θέλετε να τους μιλήσετε. Να είστε προσεκτικοί όμως. Ίσως υπάρχουν και άλλα άτομα γύρω που δεν είναι φίλοι σας. Ίσως να μην λειτουργούν προς όφελός σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Είστε διστακτικοί να μιλήσετε σήμερα. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ίσως διστάζετε να πείτε τι ξέρετε γιατί φοβάστε τι θα σκεφθούν οι άλλοι. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιώντας το ως δικαιολογία κρύβετε τον εγωισμό σας. Θα πρέπει να μοιραστείτε την γνώση σας. Να θυμάστε ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο μεγαλύτερο άτομο. Ίσως είναι κάποιο άτομο που θεωρεί ότι ξέρει καλύτερα και αυτό αρχίζει να σας ενοχλεί. Θα πρέπει να πάρετε μια ανάσα. Αυτό το άτομο δεν είναι επικριτικό, απλά σας συμβουλεύει. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να καταλάβετε ότι οι συμβουλές αυτές ίσως είναι χρήσιμες.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις