Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 13/05 Σαββατο

gamos-kfyres-alitheies

Κριός

Γενικά zwdia: Είναι δύσκολο να είστε συγκεντρωμένοι. Το μυαλό σας είναι σε κάτι υπέροχο που σας συμβαίνει. Χθες ήταν φαντασία αλλά τώρα είναι πραγματικότητα. Μπορεί να γυρνάτε μπερδεμένοι προσπαθώντας να καταλάβετε τι συμβαίνει. Τελικά θα πρέπει να προσγειωθείτε και να αντιμετωπίσετε πάλι την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε τώρα. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν συχνά.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Μια αυθόρμητη συγκέντρωση συμπεριλαμβανομένων και κάποιων γειτόνων μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει ένα κουτσομπολιό και αυτό ίσως σας ενοχλήσει. Μπορεί να αναρωτιέστε αν πρόκειται να πουν κάτι και σας εσάς μόλις φύγετε. Μην μείνετε. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Το κουτσομπολιό είναι το καταφύγιο όσων δεν έχουν δική τους ζωή.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ένας προσωρινός χωρισμός ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ίσως σας προκαλεί ποικίλα συναισθήματα. Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας αλλά θα σας λείψει κιόλας. Η ανασφάλειά σας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει άλλο πρόσωπο στην ζωή του/της. Επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε να κάνετε και απολαύστε την ηρεμία και την ησυχία. Δημιουργείτε σενάρια με το μυαλό σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-66

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου δεν θέλετε να κάνετε τίποτα και δεν μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας. Ενώ είστε έξω θα αγοράσετε μόνο ότι είναι απαραίτητο και στο σπίτι μάλλον θα μείνετε μπροστά στην τηλεόραση. Μην αισθάνεστε τύψεις για αυτό. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες ημέρες. Να είστε χαλαροί και θα είστε ο εαυτός σας πάλι αύριο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια πνευματικά ζητήματα ίσως φαίνονται απατηλά και δύσκολα να κατανοηθούν σήμερα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα βιβλία και το μυαλό σας ίσως περιπλανιέται κατά τη διάρκεια διαλέξεων ή διαλογισμού. Οι συζητήσεις θα ρίξουν φως στο τι δεν είναι ξεκάθαρο για εσάς. Ρωτήστε φίλους που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Τουλάχιστον θα απολαύσετε την συζήτηση.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia shmera

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποιος κάποτε είπε ότι τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά αλλά σήμερα μπορεί να θεωρείτε ότι αυτή η φράση είναι λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά έναν φίλο. Αυτό το άτομο ίσως τώρα έχει αποκτήσει κάποια χρήματα και μπορεί να είναι μπερδεμένος/η. Μπορεί να ζητήσει την συμβουλή σας αλλά μάλλον δεν θα την ακολουθήσει. Μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Τουλάχιστον έχετε τον έλεγχο στα δικά σας εισοδήματα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο/η σύντροφός σας μπορεί να ανησυχεί περισσότερο για την δουλειά από ότι για εσάς τώρα. Κάποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν και ο/η σύντροφός σας ίσως ανησυχεί για αυτές. Το πάθος του/της για εσάς είναι ακόμα έντονο. Μην νομίζετε ότι δεν αρέσετε. Περιμένετε μέχρι αύριο και όλα θα είναι κανονικά ξανά.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μάλλον αισθάνεστε δυνατοί, υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. Μπορεί να έχετε την τάση να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, κάποιες από τις οποίες αντιστοιχούν σε 3 άτομα και όχι σε ένα. Να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Η ενέργεια και η δύναμη που αισθάνεστε τώρα ίσως εξαντληθεί με κάτι τόσο δύσκολο. Χαλαρώστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να έχετε εμμονή με τον έρωτα. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε αισθηματικά μυθιστορήματα και ίσως κάνετε κάποια πειράματα ώστε να ενισχύσετε την εμφάνισή σας. Αν προσπαθήσετε να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση με τον/την σύντροφό σας μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν εμπόδια που ίσως σχετίζονται με την δουλειά. Ίσως πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το σπίτι σας θα είναι ένα χαρούμενο σήμερα. Το καλό φαγητό και η ζωηρή συζήτηση θα ενισχύσει την ατμόσφαιρα καθώς οι επισκέπτες και η οικογένειά σας περνά καλά. Το μόνο άσχημο είναι ότι μπορεί ένας από τους φίλους σας να μην έχει κέφι σήμερα. Όλοι περνούν καλά βέβαια ακόμα και πιο ήσυχα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν στο σπίτι και ίσως εσείς τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Μπορεί να πρέπει να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα, να δείτε πολύ κόσμο ή να συμπληρώσετε κάποια έγγραφα. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει οπότε δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο το απόγευμα, έστω 2 ώρες. Βγείτε έξω στον καθαρό αέρα. Αυτό θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να διασκεδάσατε χθες βράδυ. Η χαρά μόνοι αλλάξει θετικά και απρόσμενα η τύχη είναι επιβεβλημένη αλλά να είστε προσεκτικοί με την κατανάλωση του φαγητού και του ποτού. Ήδη έχετε υπερβάλλει. Σήμερα να είστε πιο προσεκτικοί αν μπορείτε. Αν έχετε μια δύσκολη ημέρα να σας περιμένει να είστε συγκεντρωμένοι. Αν κουραστείτε και ενοχληθείτε τα πράγματα θα γίνουν απλά χειρότερα. Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia