Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 17/10 Δευτερα

zwdia-afriditi-krios

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα να εξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να δείτε την κατάστασή σας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται χωρίς να υπερβάλλετε. Δεν θα μετανιώσετε για αυτή την διαδικασία μιας και θα σας αποτρέψει από το να κάνετε μεγαλύτερα λάθη αργότερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργειά θα έρθει με μικρές δυνατές ωθήσεις. Θα υπάρχουν έντονα σκαμπανεβάσματα. Εκμεταλλευθείτε ότι μπορείτε αλλά μην απογοητεύεστε. Οι άλλοι μπορεί να σας βγάλουν παρατσούκλι λόγω αυτών των αλλαγών. Θα το κερδίσετε επάξια.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να ανησυχείτε για κάτι που κάνατε πρόσφατα και για το οποίο δεν είστε πολύ υπερήφανοι. Σήμερα θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Η πραγματικότητα από την οποία προσπαθείτε να ξεφύγετε θα είναι μπροστά στα ματιά σας και θα δείτε ότι τελικά δεν είναι τόσο άσχημα. Θα ανταμειφθείτε για την σκληρή δουλειά σας. Η ζωή προσπαθεί να σας κάνει αισιόδοξους. Μην είστε αρνητικοί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι η υποστήριξη που δεχόσασταν δεν υπάρχει σήμερα. Ίσως σας έχει δοθεί πολύ λίγη καθοδήγηση για το πρέπει να συνεχίσετε. Μην ανησυχείτε. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε.

zodia-astra-tarot

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Δεν είναι όλες οι φιλίες το ίδιο. Μπορεί να το έχετε μάθει με τον δύσκολο τρόπο αλλά δεν πειράζει. Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι βάζετε τις φιλίες σας σε κάποια τάξη κοιτώντας τα πράγματα από άλλη οπτική. Είναι καιρός να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και θέλετε να δείξουν ότι σας νοιάζονται. Κάθε είδος φιλίας σας είναι χρήσιμο με τον δικό του τρόπο. Μην φοβάστε να το παραδεχθείτε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν θα φοβάστε να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί πόσο επιμένετε σε κάποιες εντάσεις. Θα υπάρχει πρόβλημα με τους ανωτέρους σας αν το παρακάνετε με έναν συνάδελφο. Μπορεί να φταίει ο θυμός σας αλλά ο τρόπος που τον εκφράζεται δεν είναι σωστός.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Όχι μόνο θέλετε να ζήσετε κάθε λεπτό της ζωής σας αλλά αισθάνεστε την ανάγκη να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο στον οποίο ζείτε. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί. Δεν γίνεται αλλιώς. Ένα σχέδιο που σκεπτόσαστε εδώ και καιρό μάλλον αρχίζει να παίρνει μορφή. Σήμερα ίσως βρείτε όχι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Ίσως είναι χρήματα ή χρόνος. Η γενναιοδωρία κάποιου θα σας φτιάξει την ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε λίγο εκτός συγχρονισμού με τους γύρω σας σήμερα. Προσπαθήστε να μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας για αυτό. Αντιληφθείτε ότι αυτό απλά έχει να κάνει με την δύσκολη κοσμική ενέργεια της ημέρας. Οι σχέσεις θα είναι καλύτερες σήμερα. Περιμένετε.

zwdia shmera

Λέων

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι σε μια περίοδο μεγάλης δραστηριότητας και η περιέργειά σας για τον κόσμο είναι ατίθαση. Ενδιαφέρεστε για τα πάντα. Θα θέλετε να μπορείτε να καταλάβετε τα πάντα από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο. Τίποτα δεν θα μπει στον δρόμο σας για την γνώση. Μπορείτε να πάρετε πολλά βιβλία για ότι σας ενδιαφέρει και προσπαθήστε να γνωρίσετε και νέα ενδιαφέροντα άτομα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα γεγονότα και τα άτομα γύρω σας θα κινούνται πολύ γρήγορα αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα να ακολουθήσετε τον ρυθμό αυτό. Θα αισθάνεστε έντονα την ενέργεια της ημέρας. Θα έχετε νέες ιδέες που αν υλοποιηθούν θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

zwdia-765

Παρθένος

Γενικά zwdia: Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να περιορίσετε την επιθυμία σας για δημιουργικότητα στην ζωή μέσα στους περιορισμούς που βάζει η κοινωνία για να είστε αποτελεσματικά και παραγωγικά άτομα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουν πολλοί σήμερα. Μπορεί να πρέπει να κρύψετε την αληθινή σας προσωπικότητα για να μπορέσετε να ζήσετε όπως περιμένουν οι άλλοι. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτός σας. Είστε άνθρωποι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ωθήστε την σκέψη σας σε νέα όρια σήμερα. Η ρουτίνα στην οποία είστε άνετα σας περιορίζει. Αντιληφθείτε ότι δεν θα αναπτυχθείτε ποτέ αν δεν επεκτείνετε τα όριά σας και δεν δείτε προσεκτικά τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά αρνητικά συναισθήματα μέσα σας για κάποιο άτομο που ίσως σας έχει πληγώσει. Μην κρατάτε μέσα σας αυτά τα συναισθήματα. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα αυτή σήμερα για να δείξετε τα χαρτιά σας και να ξεχάσετε την εκδίκηση καθώς θα γυρίσει εναντίον σας. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να μιλήσετε με αυτό το άτομο και να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας. Η καλή ενέργεια που θα πάρετε από αυτή την εμπειρία μπορεί να είναι καλή για εσάς στην πορεία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καλή προσωπικότητά σας θα κερδίζει πόντους σήμερα. Μην φοβάστε να αφήσετε τον αληθινό εαυτό σας να λάμψει. Αν το κάνετε θα κερδίσετε την εύνοια του εργοδότη σας. Μια προσέγγιση με καλή ενέργεια είναι καλή και θα σας έρθει φυσικά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να κρυφτείτε και απλά να παρακολουθήσετε το τι συμβαίνει. Ίσως μπορείτε να το κάνετε αρκεί να έχετε καλή οπτική για τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να δείτε τα πράγματα σωστά ή να δείτε αν κάποια άτομα ταιριάζουν πραγματικά στον κόσμο σας. Είστε πολύ τυχερά άτομα και μπορείτε να βρείτε την ισορροπία στην ζωή σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην κρίνετε πολύ γρήγορα την δουλειά κάποιου. Μπορεί να σας φαίνεται λάθος απλά γιατί δεν το καταλαβαίνετε. Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε ερωτήσεις πριν βγάλετε συμπεράσματα και πείτε ότι η δουλειά είναι λάθος. Μπορεί να μάθετε πολλά.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για κάτι σημαντικό. Είναι στο χέρι σας να κάνετε την πρώτη κίνηση. Είναι αυτό που περιμένει ο/η σύντροφός σας. Εκμεταλλευθείτε την σημερινή ημέρα ώστε να πείτε ακριβώς αυτό που περιμένετε εσείς και μοιραστείτε τις ανησυχίες σας. Είστε τυχεροί και ξέρετε τι θέλετε αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να πείτε στους άλλους τι είναι. Να είστε δυνατοί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Αν το κάνετε σίγουρα θα είναι η ημέρα υπέρ σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Υποστηρίξτε αυτό που ξέρετε ότι είναι σωστό. Αφήστε την αυθεντικότητά σας να λάμψει. Θα καταφέρετε να κερδίσετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Είστε πολύ ανεξάρτητα άτομα και δεν σας αρέσει να συναντάτε εμπόδια. Ίσως πρέπει να κοιτάξετε λίγο την οικονομική σας κατάσταση η οποία δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Έχετε την τάση να μην σας αρέσει να αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα αλλά θα πρέπει να είστε λογικοί απέναντι σε κάποια πράγματα ώστε να μπορέσετε να ζήσετε την ζωή στο έπακρο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις σήμερα. Αν περάσετε χρόνο σκεπτόμενοι μια απόφαση μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο που χρειάζεστε για άλλα σχέδια. Η ιδέα που θα έχετε θα είναι τέλεια. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα εκμεταλλευθείτε ευκαιρίες. Μπορεί είτε επιτυχημένοι αν είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Σκεφθείτε ότι είστε σκηνοθέτες της δικής σας ταινίας. Έχετε το σενάριο στα χέρια σας. Σκεφθείτε αν είστε έτοιμοι για την επιτυχία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας αλλά να θυμάστε ότι αυτή η ενέργεια λειτουργεί μόνο αν δουλεύετε μόνοι. Τα ανεξάρτητα έργα είναι αυτά που σας ταιριάζουν. Μπορείτε να δουλεύετε πολύ με ελάχιστη ξεκούραση.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Έχετε μια δημιουργικότητα που δεν γνωρίζει όρια σήμερα όπως επίσης και η αυθεντικότητά σας. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε πως να εκφράσετε αυτή την δημιουργικότητα. Αν το περιβάλλον σας δεν το επιτρέπει αλλάξτε περιβάλλον ή προσπαθήστε να φτιάξετε μια νέα πραγματικότητα για εσάς. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την απίστευτη ενέργεια παραγωγικά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα άτομα με έντονη προσωπικότητα μπορεί να σας σταθούν εμπόδιο σήμερα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να τα αποφύγετε. Η σκέψη σας δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την δική σας. Η επικοινωνία με αυτά τα άτομα απλά θα περιπλέξει τα πράγματα αντί να τα ξεκαθαρίσει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης α