Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 24/01 Τριτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να προκύψουν οικονομικές ανησυχίες σήμερα. Μπορεί να μην υπάρχει πραγματικός λόγος. Μπορεί να ανησυχείτε για πιθανούς λόγους που ίσως εμφανιστούν. Αυτό είναι άσκοπο. Κάντε ότι μπορείτε για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα και μην ανησυχείτε χωρίς λόγο. Δεν αξίζει τον κόπο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Ένας φίλος μπορεί να είναι απόμακρος σήμερα και μάλλον δεν θα επικοινωνήσει πολύ μαζί σας. Μην βγάζετε συμπεράσματα ότι είναι εκνευρισμένος μαζί σας. Ανησυχεί μάλλον για την δουλειά του/της. Απλά να είστε ο εαυτός σας και μην πιέζεται. Το άτομο αυτό θα σας μιλήσει όταν είναι έτοιμο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-66

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να λαμβάνετε κάποια ανησυχητικά σημάδια από έναν φίλο που μένει μακριά. Μπορεί να αναρωτιέστε αν συμβαίνει κάτι. Ίσως πρέπει να τηλεφωνήσετε. Θα μάθετε ότι αυτό που τον/την προβληματίζει είναι μικρό.΄Θα σας κάνει καλό να τα πείτε λίγο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί η πορεία του χρηματιστηρίου να σας ανησυχεί. Μπορεί να ανησυχείτε για τις επενδύσεις σας. Χαλαρώστε. Η κατάσταση είναι προσωρινή και όλα θα πάνε καλά με τις μετοχές. Δεν είναι καλή ημέρα να κάνετε νέες επενδύσεις όμως. Περιμένετε μερικές ημέρες.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia shmera

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί ο/η σύντροφός σας να έχει κάποια διαμάχη με μερικούς συναδέλφους σήμερα και ίσως είναι απόμακρος/η και ανήσυχος/η. Όλα θα περάσουν αύριο. Κάντε σαφές ότι θα είστε εκεί αν σας χρειαστεί. ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος/η.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα. Αποφύγετε τον καφέ και άλλα διεγερτικά. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε. Το πολύ άγχος στην δουλειά σας δεν βοηθά. Αυτό μπορεί να περάσει μέχρι το μεσημέρι αλλά είναι συχνό τώρα και πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να συναισθήματά σας για τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι τόσο έντονα που ίσως ξεκινήσετε να κλαίτε. Θα νιώθετε πολύ πάθος και ίσως αποφασίσετε να περάσετε ένα βράδυ οι 2 σας. Αν δεν γίνεται, μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ότι δεν ενδιαφέρεται. Μπορεί να είναι απασχολημένος/η.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε καλά και έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να θέλει να μείνει μέσα και ίσως δεν πρέπει να το μετατρέψετε σε μεγάλο ζήτημα. Συμβιβαστείτε. Βγείτε για φαγητό και μετά δείτε μέσα τηλεόραση. Απολαύστε τον χρόνο σας μαζί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να ακούσετε υπέροχα νέα σήμερα και αυτό μπορεί να σας ενθουσιάσει τόσο πολύ που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε. Δεν πειράζει για λίγο. Οι γύρω σας θα καταλάβουν. Κάποια στιγμή πρέπει να προσγειωθείτε. Κάντε μια βόλτα και χαλαρώστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ένας φίλος ή ένα συνεργάτης μπορεί να σας δώσει πίσω ένα μικρό μέρος των χρημάτων που σας χρωστά. Θα χαρείτε αλλά μπορεί να αισθάνεστε ενοχές που θέλετε να τα ξοδέψετε αντί να πληρώσετε λογαριασμούς. Μην στεναχωριέστε. Δεν είναι τόσα πολλά χρήματα. Ξοδέψτε τα όπου θέλετε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Το σπίτι σας μπορεί να είναι ήρεμο σήμερα. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να είναι μακριά και κάνει το σπίτι σας να φαίνεται άδειο. Δεν είναι καλή στιγμή να μείνετε σπίτι. Πηγαίνετε σε έναν φίλο. Πρέπει να είστε απασχολημένοι.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε ανήσυχοι σήμερα. Κάτι που σημαίνει πολλά για εσάς μπορεί να απαιτεί προσεκτική σκέψη. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να νομίζουν ότι δεν είστε καλά ή ότι είστε θυμωμένοι. Μιλήστε τους για το τι σκέπτεστε. Πείτε τους γιατί είστε ήσυχοι. Αυτό θα τους ηρεμήσει και ίσως σας βοηθήσει κιόλας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67