Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 26/07 Τεταρτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως θέλετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας ειδικά τους οικονομικούς. Κάποια θέματα από το παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ίσως σας προκαλέσουν εμπόδια. Θα πρέπει να θυμάστε ότι το σημαντικότερο είναι να παραμένετε ψύχραιμοι.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Έχετε αυτοπεποίθηση αλλά ίσως κάποιες αμφιβολίες από το παρελθόν να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην σχέση σας ή μπορεί να επηρεαστεί η αποτελεσματικότητά σας. Να είστε αντικειμενικοί. Μην χάνετε την επαφή με τον εαυτό σας. Μην αφήνετε την ανασφάλεια να σας καταβάλλει.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως να μην έχετε καλή ταχύτητα και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά σας. Ίσως να μην θέλετε να ασκηθείτε αλλά θα πρέπει να το κάνετε. Καθαρίστε το μυαλό σας και θα ξεκινήσετε καλά την ημέρα. Ίσως θα πρέπει να αποβάλετε και τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα η δουλειά σας ή κάποια άλλη δραστηριότητα θα απαιτεί την καλλιτεχνική σας φύση. Ίσως να μην είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο και μπορεί να πανικοβληθείτε. Οι άλλοι θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας οπότε όλα θα πάνε καλά. Θα καταφέρετε ότι θέλετε. Να είστε επικεντρωμένοι.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: Ένα θέμα ενδιαφέροντός σας ίσως σας φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Ίσως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να αναλύσετε την κατάσταση. Θα πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα ίσως δεν πάνε όπως θέλετε και μπορεί κάποια λόγια να πληγώσουν. Το βράδυ καλύτερα να δείτε μια ταινία.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είναι μια μπερδεμένη ημέρα για εσάς. Τα οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρούν και μπορεί να υπάρχουν κενά στην επικοινωνία σας. Ότι και να θέλετε να επιτύχετε τελικά θα επιτευχθεί. Ίσως σας δοθεί μια ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα σχέδιο όπου δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Θα πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Προχωρήστε. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Τα οικονομικά θέματα που έχετε ίσως σας πιέζουν. Ίσως δεν είστε πολύ καλά οικονομικά και θα πρέπει να αναβάλλετε τις αγορές που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να κάνετε υπομονή. Είναι καλή ημέρα σήμερα να συμβιβαστείτε γιατί μπορείτε να δείτε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό. Κάποιες νέες ιδέες ίσως σας συναρπάσουν και μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα. Κάποιες δουλειές της καθημερινότητας πρέπει να γίνουν όμως. Ίσως εκνευριστείτε αλλά δεν θα χάσετε τον στόχο σας. Αν κάνετε ότι πρέπει γρήγορα μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η φαντασία σας είναι έντονη σήμερα και ίσως περάσετε πολλές ώρες κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό. Η ορμή αυτή έρχεται από την καρδιά σας και δεν πρέπει να την αγνοείται. Θα πρέπει να φροντίσετε τα θέματα που προκύπτουν και μετά ακολουθήστε την έμπνευσή σας. Ίσως εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια διαμάχη ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας προς την οικογένεια και τους φίλους σας ίσως εμφανιστεί σήμερα. Ίσως θέλετε να πάτε σε κάποια συγκέντρωση αλλά μπορεί να έχετε και υποχρεώσεις στο σπίτι. Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν μπορείτε προσπαθήστε να ικανοποιήσετε την οικογένειά σας και μετά βγείτε. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την κατάσταση αντικειμενικά.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με κάποια δουλειά και αυτό να σας ενοχλεί σήμερα. Η συζήτηση με τους συναδέλφους θα είναι απαραίτητη σήμερα για να αποτραπεί η ένταση. Η καθαρή επικοινωνία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί. Τα πράγματα θα πάνε καλά για όλους. Η κατάσταση είναι προσωρινή και μάλλον θα σας επηρεάσει για λίγο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αν σχεδιάζετε ένα αεροπορικό ταξίδι σήμερα ίσως το ξανασκεφτείτε. Ίσως το θέμα να είναι οικονομικό. Να είστε προσεκτικοί. Η κατάσταση ίσως να είναι πιο σοβαρή από ότι νομίζετε. Μπορεί να αποφασίσετε να ενισχύσετε τις ικανότητές σας ή τις σπουδές σας. Θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί με όλα τα σχέδιά σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις