Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 29/10 Σαββατο

astrologia-planitis-ploytwnas

Κριός

Γενικά zwdia: Οι δραστηριότητες μιας ομάδας στην οποία συμμετέχετε πάνε πολύ καλά αλλά σήμερα μάλλον θα δείτε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σας καθυστερούν. Μπορεί κάποιες επιταγές να μην έρθουν ή κάποια σημαντικά άτομα να μην απαντούν στα τηλεφωνήματά σας. Κάποιο άτομο που περιμένετε ίσως δεν έρθει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική αλλά δεν θα κρατήσει όλη την ημέρα. Μέχρι αύριο θα είναι όλα πάλι εντάξει. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να προσπαθείτε να πάρετε πληροφορίες από τους άλλους δεν θα είναι εύκολο σήμερα. Θα προσπαθείτε να βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε αλλά τελικά δεν θα τις πάρετε εύκολα. Να είστε υπομονετικοί αντί για πιεστικοί και θα επιτύχετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα επαγγελματικά ζητήματα ίσως πα πηγαίνουν αργά σήμερα και μπορεί να έχετε μπει σε πειρασμό να παραιτηθείτε. Μην το σκέφτεστε καν. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά αν και τα βασικά πηγαίνουν όπως θέλετε. Μην περιμένετε πολύ πρόοδο σήμερα και σίγουρα μην περιμένετε τίποτα άλλο από τους συναδέλφους σας πέρα από θλίψη. Κάντε ότι μπορείτε για να αποσπάται η προσοχή σας με κάτι αστείο όλη την ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή το σπίτι σας. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά τα θέματα είναι πολύ σημαντικές. Μπορεί να είστε πολύ επιτυχημένοι σε αυτούς τους τομείς είτε ως επαγγελματίες είτε ως επενδυτές.

zodia-astra-tarot

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν προσπαθείτε να μελετήσετε κάτι δεν είναι σήμερα η σωστή ημέρα. Η συγκέντρωσή σας μάλλον δεν θα είναι καλή και ότι διαβάζετε θα σας φαίνεται δύσκολο. Αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο θα είναι καλύτερα να βάλετε τα βιβλία στην άκρη μέχρι αύριο μιας και σήμερα δεν θα μπορείτε να καταλάβετε πολλά. Η προσπάθειά σας να διαβάσετε μάλλον θα σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχετε μάθει κάτι. Καλύτερα να τα αφήσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα οικονομικά νέα που θα μάθετε σήμερα δεν θα είναι πολύ ευνοϊκά. Θα έχετε την ευκαιρία να τα μετατρέψετε και να λειτουργήσουν υπέρ σας. Τελικά θα πρέπει να δουλέψετε μαζί με τις ιδέες και όχι εναντίον τους.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποια σκοτεινά καταθλιπτικά όνειρα ίσως υπάρχουν στον ύπνο σας σήμερα και μάλλον πρέπει να τα αλλάξετε με άλλα που σας κάνουν να γελάτε. Ίσως ξυπνήσετε το πρωί μπερδεμένοι με αυτές τις εικόνες και η τάση σας είναι να τα αφήσετε. Μην το κάνετε αυτό. Τα όνειρά σας προσπαθούν να σας πουν κάτι για τον εαυτό σας. Ίσως έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τελευταία. Σκεφθείτε το.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πολύ ξεκάθαρη. Θα μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας με πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Γράψτε αναφορές κάντε τηλεφωνήματα ή στείλτε e-mail. Κάθε επικοινωνία θα είναι ευνοϊκή για εσάς.

zwdia shmera

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως είστε καλεσμένοι σε ένα πάρτυ σήμερα. Όλα δείχνουν ότι μπορεί να ξεχάσετε πολλά σημαντικά πράγματα σήμερα όπως μια κοινωνική εκδήλωση ή κάτι που σχετίζεται με την δουλειά σας. Ίσως δεν είναι από τις καλύτερες ημέρες σας η σημερινή. Συνήθως έχετε πολύ καλή μνήμη αλλά σήμερα να συμβουλεύεστε το ημερολόγιό σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το σκεπτικό σας μπορεί να σοκάρει τους άλλους και μπορεί να χάσετε την υποστήριξη των άλλων που χρειάζεστε στο πλευρό σας. Να θυμάστε ότι δεν συμφωνούν όλοι με την οπτική σας. Οι άλλοι είναι πολύ συντηρητικοί μερικές φορές οπότε λειτουργήστε αναλόγως.

zwdia-765

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η πολύ σωματική ή πνευματική άσκηση μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε εξαντλημένοι σήμερα. Μπορεί να είστε πολύ πιο αργοί από ότι συνήθως και οι γύρω σας μπορεί να εκπλαγούν από την χαμηλή σας ταχύτητα. Περάστε πολύ χρόνο προσπαθώντας να ξεκουραστείτε γιατί πρέπει να ξαναφτιάξετε την αντοχή σας. Αν πρέπει να δουλέψετε επικεντρωθείτε σε καθημερινές δουλειές που δεν θέλουν πολύ προσπάθεια.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι συζητήσεις στην δουλειά θα κλιμακωθούν σε άσχημες διαφωνίες που ίσως βγουν εκτός ελέγχου. Οι άλλοι ίσως σας αποκρύπτουν πληροφορίες που ξέρουν ότι χρειάζεστε. Και τα δύο είναι επιζήμια.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αν και ο/η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται πολύ sexy τώρα εσείς μπορεί να μην έχετε πολύ πάθος. Οι τελευταίες ημέρες σας είχαν πολύ άγχος και ίσως να είστε τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στο ερωτικό κάλεσμα. Η τρυφερότητά σας δεν έχει περιοριστεί αλλά ο/η σύντροφός σας ίσως το εκλάβει έτσι. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε φροντίστε να ξέρει ακριβώς πως αισθάνεστε και γιατί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι πληροφορίες ίσως είναι γύρω από την αλήθεια σήμερα και αυτό είναι ευνοϊκό για εσάς. Είστε πρωταθλητές της αλήθειας και αυτό θα σας κάνει να κερδίσετε πολύ απέναντι στους άλλους. Μην φοβάστε να δείτε αυτό το γεγονός στους συναδέλφους σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε λίγο στεναχωρημένοι σήμερα. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μάλλον θα λείπει και αυτή η απουσία θα σας ενοχλεί. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε απασχολημένοι μέχρι να γυρίσει. Ίσως μπορείτε να κάνετε δουλειές ώστε να μην σας λείπει και να ετοιμάσετε μια καλή υποδοχή για την επιστροφή του/της.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως πρέπει να κάνετε πολλές δουλειές σήμερα. Εκμεταλλευθείτε το για να βγείτε από την καθημερινότητά σας. Τα κοντινά ταξίδια ίσως σας φέρουν νέες ιδέες για θέματα με τα οποία ασχολείστε τώρα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένας συγγενής μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να θέλει την βοήθειά σας σήμερα. Θα είναι δύσκολη στιγμή να σας ζητήσει κάποιος την βοήθειά σας καθώς έχετε πολλά να κάνετε. Θα πρέπει να βοηθήσετε όμως. Φροντίστε το πρόγραμμά σας προσεκτικά και χαλαρώσετε. Μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά μαζί. Θα μπορείτε να κάνετε και αύριο πολλά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τάση σας είναι να πιέζετε τους άλλους για πληροφορίες. Όσο πιο πιεστικοί είστε τόσο περισσότερο θα αντιστέκονται οι άλλοι. Μια πεισματική προσέγγιση δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί ώστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το δημιουργικό σας ταλέντο θα εμποδίζεται σήμερα. Μπορεί να έχετε ένα σχέδιο πάνω στο οποίο θέλετε να εργαστείτε αλλά θα υπάρχουν εμπόδια. Αυτό θα είναι πολύ εκνευριστικό που θα θέλετε να ξεσπάσετε. Αν πρέπει, κάντε το. Η απάντηση είναι να το αφήσετε μέχρι αύριο. Όλα θα είναι τότε πάλι φυσιολογικά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με την πρακτικότητα των ιδεών σας σήμερα. Οι άλλοι έχουν συνηθίσει την προσέγγισή σας. Εκπλήξτε τους δείχνοντας μια πλευρά που σπανίως εκφράζετε. Την προσγειωμένη και λογική πλευρά σας. Θα κερδίσετε πολύ στην δουλειά σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σίγουρα δεν είναι καλή ημέρα να μείνετε σπίτι και να κάνετε δουλειές. Αν το κάνετε κάποιες άσχημες και παράλογες σκέψεις μπορεί να σας ταλαιπωρούν όλη την ημέρα. Δεν έχει σημασία ο καιρός, πρέπει να βρείτε έξω και να κάνετε κάτι που κρατά το μυαλό σας συγκεντρωμένο σε θετικά πράγματα. Πηγαίνετε για ψώνια ή σε μια ταινία ή δείτε έναν φίλο. Ότι και να κάνετε απλά απολαύστε την ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η μνήμη σας θα είναι εξαιρετική σήμερα. Αν πρέπει να κάνετε κάποια μελέτη που σχετίζεται με την δουλειά τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Η προσοχή και η συγκέντρωσή σας θα είναι πολύ πιο δυνατές από ότι συνήθως.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποια άσχημα νέα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε στεναχωρημένοι σήμερα. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ίσως πρέπει να φύγει για λίγο καιρό και μάλλον θα αισθάνεστε μοναξιά. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε. Θα κρατήσετε επαφή και θα περιμένετε να περάσει ο καιρός για να επιστρέψει. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι αυτές τις ημέρες.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξεκινώντας σήμερα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ πιο δυνατή. Αυτή η τάση θα συνεχιστεί για μερικές εβδομάδες και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Οι άλλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις