Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 30/07 Κυριακη

gamos-kfyres-alitheies

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας ίσως συζητήσετε την πιθανότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αυτό μπορεί να αφορά την διακόσμηση ή ακόμα και το καθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος. Η ανάγκη για αλλαγή στο περιβάλλον σας είναι εμφανής και δεν πρέπει να διστάσετε. Προχωρήστε και κάντε τα πρώτα βήματα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να γράψετε. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα e-mail σε έναν φίλο ή μπορεί να είναι δημιουργική δουλειά όπως ένα μυθιστόρημα ή ένα σενάριο. Ότι και να είναι μάλλον θα εκφράσετε κάποιες πνευματικές ή φιλοσοφικές ανησυχίες σας. Μην εκπλαγείτε αν τελικά καταλήξετε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η γραφειοκρατική δουλειά που αφορά χρήματα θα πρέπει να γίνει σήμερα. Μπορεί να είναι κάποιος διακανονισμός, προμήθεια ή ένα bonus. Μάλλον θα είναι μια καλή περίοδος καθώς έρχονται χρήματα προς το μέρος σας ακόμα και αν η γραφειοκρατεία σας ταλαιπωρεί. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να τα κάνετε γρήγορα ώστε να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε μια κράτηση σε ένα αγαπημένο εστιατόριο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα το μυαλό σας θα είναι πολύ γρήγορο και διεισδυτικό. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια έρευνα εις βάθος που σκέπτεστε εδώ και καιρό πάνω σε ένα θέμα που σας συναρπάζει. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε το θέμα με κάποιο κοντινό σας άτομο που μοιράζεται το ενδιαφέρον σας. Μην εκπλαγείτε αν πάρετε ενδιαφέρουσες απόψεις. Σημειώστε τες. Μπορεί να θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε μετά.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα, όμορφα όνειρα μπορεί να σας αφυπνίσουν και αν σας κάνουν να αντιληφθείτε κάποιες νέες ευκαιρίες. Μπορεί να είναι δημιουργικά και ίσως σκεφθείτε να τα εκμεταλλευθείτε. Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να είναι μπροστά σας για πολύ καιρό και να μην την έχετε προσέξει. Μην την απορρίψετε γιατί εμφανίστηκε με ανορθόδοξο τρόπο. Δείτε που θα σας ακολουθήσει. Το πεπρωμένο σας ίσως είναι δίπλα σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που ασχολείται με κάποιο πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας αφορά. Μπορεί να συναντήσετε ένα χαρισματικό άτομο που ίσως τα ερεθίσει το μυαλό με τις κουβέντες του και ίσως σας αλλάξει οπτική. Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως παρατηρήσετε ότι αυτό το άτομο ενδιαφέρεται για εσάς και μπορεί να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε περισσότερο την σχέση σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ένα δημόσιο πρόσωπο, μάλλον ένας συγγραφέας ίσως σας ενδιαφέρει σήμερα. Αυτό το άτομο ίσως έχει πολλά να πει που σας ενδιαφέρουν σε πολλά επίπεδα. Θα θέλετε να μάθετε πολλά για την δουλειά του/της. Μπορεί να μάθετε και σημαντικές προσωπικές πληροφορίες. Μην ανησυχείτε ότι θα γίνει εμμονή. Μερικές φορές δεν είναι κακό.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως πάτε σε ένα πάρτυ ή σε μια ομαδική δραστηριότητα που σας φέρνει σε επαφή με κάποια ενδιαφέροντα άτομα από μακρινά μέρη. Μπορεί να βρείτε τις συζητήσεις πολύ ενδιαφέρουσες. Θέλετε να μάθετε πολλά. Τα βιβλία ίσως περιλαμβάνονται στις συζητήσεις σας με κάποιο τρόπο. Θα θέλετε να μείνετε σε επαφή με αυτά τα άτομα και καλύτερα να ανταλλάξετε τηλέφωνα. Μπορεί να σας ανοίξουν νέες πόρτες.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάποια αλλαγή στην καριέρα σας ίσως σας εκπλήξει αλλά θα κάνει θετική αλλαγή σε εσάς. Το εισόδημά σας θα εκτοξευθεί. Ίσως συμπεριλαμβάνονται και κάποια νομικά έγγραφα. Μπορεί να είναι όλο ξαφνικό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Δεν θέλετε να χαθεί η ευκαιρία.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε επαφή με κάποιο πολύ έντονο, συναρπαστικό άτομο που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα. Μπορεί να θεωρήσετε ότι είναι άτομο γοητευτικό και sexy. Αν είστε ελεύθεροι ίσως πρέπει να προσπαθήσετε. Αυτό το άτομο σας εξιτάρει πνευματικά. Μπορεί να φαίνεστε αλλαγμένοι μετά από από αυτή την συνάντηση απόψε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Έχετε την τάση να μπορείτε πάντα να συγκεντρώνεστε αλλά σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από συνήθως μάλλον γιατί ένα σχέδιο σημαίνει πολλά για εσάς. Μπορεί να σχετίζεται με την δουλειά. Εσείς θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά σήμερα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως ξεχάσετε να φάτε, να κοιμηθείτε ή να κάνετε διαλείμματα. Φροντίστε τον εαυτό σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια έντονη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας ίσως συμβεί σήμερα. Μπορεί να έχει να κάνει με την σχέση σας και το επίπεδο δέσμευσης. Ίσως αναφερθείτε στον γάμο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε κάποιο νέο άτομο που θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον και θα αποφασίσετε να γνωριστείτε καλύτερα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις