Η Επιστροφη του Ερωτα – Αστρολογια 18/05

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια 18 Μαΐου – Η Αφροδίτη αφήνει την Σκιά της ανάδρομης πορείας της ( στον Κριό, επιστρέφει στην σκιά στις 02 Σεπτεμβρίου 2018)

Η Αφροδίτη επιτέλους τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο της φεύγοντας από την Σκιά, το μέρος του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομη για 4 με 5 εβδομάδες. Πριν απ’ αυτό, η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη για περίπου έξι εβδομάδες, αφού είχε περάσει 4 με 5 εβδομάδες στην προ – ανάδρομη Σκιά. Ολόκληρος ο κύκλος διαρκεί περίπου 3,5 μήνες και τώρα βρισκόμαστε στο τέλος του τρέχοντος κύκλου.

 

Κοιτάξτε πίσω σε αυτά τα χρονικά πλαίσια και δείτε εάν μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο μοτίβο στη ζωή σας. Στην προ-ανάδρομη φάση στην Σκιά μπορεί να είχατε δει ανάπτυξη θεμάτων, προβλημάτων, προκλήσεων ή αλλαγών στις επιθυμίες και τις ορέξεις σας στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων ή της ανάγκης σας για ισορροπία.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης, μπορεί να είχατε επανεξετάσει και επανεκτιμήσει αυτές τις περιοχές, να προσδιορίσατε κάτι που θέλατε να αλλάξετε ή ίσως να επιτρέψατε στον εαυτό σας να εκφράσει συναισθήματα ή επιθυμίες που κανονικά θα κρατούσατε κλειδωμένες μέσα σας.

zodia-taro-45

zwdia - love

Μπορεί να είχατε βιώσει μια αύξηση ή μείωση της σεξουαλικής κίνησης, των επιθυμιών, των οικονομικών, της κοινωνικής σύνδεσης ή του ρομαντισμού κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης και σε κάποιο βαθμό κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου.

Η μετα-ανάδρομη φάση (η οποία τελειώνει τώρα) είναι η στιγμή που κάνετε αλλαγές ή επιλογές βάσει των όσων προέκυψαν κατά τις δύο άλλες φάσεις. Οτιδήποτε είχε έρθει στο προσκήνιο της προσοχής σας μπορεί τώρα να υποχωρήσει στο παρασκήνιο πάλι και πράγματα που μπορεί να φαίνονταν ότι αδρανούν ή εξαφανίζονται μπορεί να έχουν αρχίσει να συνεχίζουν την πορεία τους. Δεν θα δούμε ξανά τη σκιά της ανάδρομης Αφροδίτης για άλλους 15 με 16 μήνες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 18 Μαΐου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Χείρωνα ( Ταύρο / Ιχθύες)

Αυτή είναι μια περίοδος που έχετε την ευκαιρία να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε έμπνευση, νέα κίνητρα ή την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τον μειωμένο ενθουσιασμό σας ή να συμβιβάσει τα επίμονα προβλήματα, αν και θα πρέπει και πάλι να εφαρμόσετε κάποια προσπάθεια για να το καταφέρετε αυτό.

Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να βαδίζετε στο δικό σας μονοπάτι με έναν νέο τρόπο. Ή μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των κρυφών σας ανησυχιών και της αποθάρρυνσής σας και να πάρετε μια εικόνα για τι μπορεί ασυνείδητα να σας κάνει να σαμποτάρετε τις συνειδητές προσπάθειες σας.

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας για την αποτυχία ή την χαμηλή σας αυτοεκτίμηση, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να αξιοποιήσετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης – όχι επειδή αποτυγχάνετε, αλλά επειδή αυτές οι ανησυχίες μπορεί να προκύψουν μπροστά στην αντιμετώπιση ενός νέου δυναμικού που έχετε τώρα στη διάθεσή σας.

Με την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού για τη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων, μπορείτε να φέρετε κάποια επούλωση σε οποιαδήποτε κι είναι η κατάστασή σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zodia-astra-tarot