Η Ερωτική Χαρτομαντεία μιλά για το άμεσο μέλλον

zwdia-sex-tips

Η Ερωτική Χαρτομαντεία μιλά για το άμεσο μέλλον

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια με την κλασσική – τσιγγάνικη τράπουλα.

ΚΡΙΟΣ: Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ
Θα έχετε πολλές και καλές στιγμές πια με τον άνθρωπο σας, που σίγουρα σαν ποιοτικό ζευγάρι θα σας φέρουν πιο κοντά στα θέματα, που πρέπει να λύσετε, μέσα στο Φθινόπωρο. Σίγουρα και τα οικονομικά σας, θα είναι ανοδικά και σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ
Οι προσπάθειες οι αληθινές που κάνει ο πρώην σας για να σας φέρει, πιο κοντά στην ζωή του, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα… και μέχρι να σας καταφέρει. Ζυγίστε και όταν και αν… είστε έτοιμοι, απαντήστε.

zodia-taro-45

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ
Ψυχραιμία! Σας έχουν πέσει όλα μαζί και έχετε θυμώσει ποικιλοτρόπως! Μην πτοείστε, καθόλου! Οι μέρες, που έρχονται… θα σας δώσουν χρήμα, λύσεις αλλά και μια παραπάνω δυναμική, για να διορθώσετε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΑΣΟΣ ΚΑΡΟ
Πολλά είναι αυτά που δεν ξέρετε και σίγουρα … πρέπει να κάνετε άμεσα μια πιο αναλυτική συζήτηση, με τον άνθρωπο σας, που θα σας οδηγήσει σε λύσεις. Πάντως το σύμπαν σας θέλει, μαζί …και έτσι θα γίνει.

ΛΕΩΝ: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ
Μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση, και πόσο μάλλον να σας αποθαρρύνει από όλα που θέλετε να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα κινηθούν προς την κατεύθυνση της επανένωσης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ
Αν δεν θέλετε να κάνετε την πρώτη κίνηση για να μιλήσετε και να τα ξαναβρείτε με τον αγαπημένο σας, ίσως και να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, αυτό θα σας ψάξει με διπλωματικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Είσαστε σε μια κατάσταση, που δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τι ζητάτε από την σχέση σας… και πως! Μπορεί να έχει κάποια θέματα το ταίρι σας, αλλά μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας πλησιάσει περισσότερο, για να έρθετε πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ
Είσαστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές, που μόνο σας πονούν. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε, να αισθανθείτε και να αποφασίσετε χωρίς άλλα λάθη. Πάντως, να είστε σίγουροι ότι θα σας περιμένουν, μόνο αυτοί που σας αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ
Θα πρέπει να γίνουν κάποια παραπάνω πράματα μέσα στην σχέση σας, για να μπορέσετε να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές και να προχωρήσετε πιο κάτω. Αυτό θα οδηγήσει σε επόμενο βήμα, γύρω από δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ
Προσέχετε τι λέτε και σε ποιον! Υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά και σχόλια που σας περιτριγυρίζουν, και πιθανόν… να φτάσουν, στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας χαλάσουν την προσπάθεια σας, για να τον γοητεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ
Έχετε πολλές ερωτικές προτάσεις, που μόνο σας φτιάχνουν την διάθεση. Εσείς έχετε πια την πείρα και την γνώση έτσι ώστε … να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί τυχόν που σας ταιριάζουν και ποιοι αυτοί, που μαζί τους, θα χάσετε τον χρόνο σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο ΑΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
Ετοιμαστείτε για πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ο άνθρωπος σας, έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, οι οποίες μέσα στον μήνα αυτόν θα σας ανακοινωθούν. Δεσμεύσεις, γάμοι και οικογένεια είναι στο μενού!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

zwdia-768