Η Μαυρη Σεληνη στον Τοξοτη – Ανεξέλεγκτος Ερωτισμος

zwdia-shmera

Λίλιθ – Μαύρη Σελήνη 14/02 – 08/11

Ενίοτε το σύμπαν προσφέρει δώρα στο ανθρώπινο είδος, για να ενισχύσει την προσπάθειά του να κατακτήσει την αγάπη και τον έρωτα.

Ένα τέτοιο δώρο είναι και η είσοδος της Λίλιθ στον Τοξότη στις 14 Φεβρουαρίου.

Η ταύτιση αυτής της εισόδου με την Ημέρα των Ερωτευμένων τονώνει ακόμη πιο πολύ τον άγριο σεξουαλισμό, την ορμή και τις σαγηνευτικές δονήσεις που χαρακτηρίζουν την Μαύρη Σελήνη. Τα ηνία σας είναι στα χέρια της!

zodia-taro-45

 

Η Λίλιθ εστιάζει την προσοχή όλων στη σεξουαλική απώθηση, στην κριτική περί «απορριπτέων» εκφράσεων της σεξουαλικής διάθεσης, αλλά και στη γυναικεία οργή για την απάρνηση των θέλω της.

Η μέχρι τώρα διαμονή της Λίλιθ στον Σκορπιό, ανακίνησε καθετί μυστικό και ποταπό – όλα τα ζοφερά θέματα που κανείς δεν ήθελε να ομολογήσει. Περνώντας στον Τοξότη, όλα θα βγουν στην κοινή θέα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε, γιατί ο Κένταυρος τοξότης τρέχει ανεξέλεγκτος όταν έχει να διεκπεραιώσει έναν στόχο. Αυτή η μετάβαση μπορεί να καταστεί απελευθερωτική μόλις νιώσετε την επιρροή της Λίλιθ.

Μάλιστα θα ενθαρρυνθείτε να υποβάλετε σε δοκιμή αυτή τη νέα σας αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά! Θα σας είναι ανυπόφορο να κρατήσετε μυστικό τον πραγματικό σας εαυτό.

Μην πλανάστε όμως: η Λίλιθ δεν είναι όμορφη – δεν είναι η Αφροδίτη!

Η ακατανίκητη δύναμή της απορρέει από την απείθαρχη ανεξαρτησία της στον σεξουαλικό και όλους τους άλλους τομείς. Τρομάζει όλους τους ανθρώπους που έλκει, γιατί δεν έχει κανέναν κοινωνικό λούστρο. Αυτός είναι και ο ουσιώδης λόγος που δεν την περιορίζουν οι προσδοκίες κανενός.

zwdia-768

Στα πάντα όμως στο σύμπαν υπάρχει και η άλλη όψη. Στην εξίσωση εμπλέκεται ο Τοξότης, με την ζέση του σε ιεραποστολικό βαθμό και την δογματική του επιμονή για ό,τι θεωρείται «σωστό». Μπαίνοντας η Λίλιθ στο ζώδιο που δεν αναγνωρίζει όρια, μπορεί να το τραβήξει μέχρι τα άκρα.

Δεν είναι μετριοπαθής, ειδικά αν είναι εμποτισμένη σε δικαιολογημένη οργή. Αν μέσα σας σιγόβραζε μια λαχτάρα για εκδίκηση ενόσω ήταν στον Σκορπιό, το πέρασμα της Λίλιθ στον Τοξότη θα μετατρέψει αυτή την εκδίκηση σε σταυροφορία! Αλλά αυτό είναι αποδεκτό, επειδή θα ανταποδώσετε τα πυρά στους τυράννους σας… Είναι αποδεκτό;

zwdia shmera

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με την οργή της. Αν προσπαθήσετε να καταστρέψετε κάποιον, η σαρωτική δύναμη της Λίλιθ από τώρα μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, μπορεί να γυρίσει και να χτυπήσει εσάς. Η καλύτερη αξιοποίηση αυτής της μετάβασης θα ήταν να εστιάσετε σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, με όλο αυτό τον θυμό ως καύσιμο για το ταξίδι σας.

Να είστε απόλυτα ειλικρινείς με εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας που δεν θα συμμορφωθεί στους κανόνες κανενός. Μην αμαυρώσετε όμως όλη αυτή την πύρινη και καθάρια ενέργεια, προσπαθώντας να κάνετε κάποιον να πληρώσει για τις πράξεις του. Ο Τοξότης προσβλέπει στο μέλλον, δεν κοιτάει το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot