Η μελαγχολία των Εορτών και πως αντιμετωπίζεται

sxeseis-xwrismos-antrwn

Η μελαγχολία των Εορτών και πως αντιμετωπίζεται

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, οι αλλαγές στην θερμοκρασία λόγω εποχής, σε συνδυασμό με το παρατεταμένο εορταστικό κλίμα, δύνανται να δημιουργήσουν μια εσώτερη ανησυχία – αναστάτωση σε φυσικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, σε άτομα που ρέπουν προς την μοναξιά – απομόνωση!

Παρατίθενται μερικές πρακτικές – καθημερινές συμβουλές, για όλους, με απώτερο σκοπό την εσωτερική αφύπνιση και την σωματική εγρήγορση σε κάθε τομέα.

zodia-taro-45

• Σαφώς και είναι η εποχή των αγορών και των δώρων. Αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα, κάντε τις υπερβολές και τις σπατάλες σας.
• Αγοράστε τα ιδιαίτερα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και μην αφήσετε ωστόσο τον εαυτό σας εκτός της λίστας.
• Οι βόλτες στα μαγαζιά, η κίνηση του κόσμου, η δράση των ημερών, σας ανοίγουν τον ορίζοντα και βάζουν το μυαλό σε μια κινητικότητα με αποτέλεσμα, η αίσθηση βαρεμάρας και ανίας να υποχωρεί.
• Πολλές οι εκκλήσεις από κοινωνικές ομάδες για εθελοντική παρουσία σε πολιτιστικά και ανθρωπιστικά δρώμενα. Αν δεν έχετε αντίρρηση… συμμετέχετε στα κοινά…προσφέροντας τον χρόνο σας και την θετική σας ενέργεια σε άτομα….που δεν έχουν τον χρόνο ή την πολυτέλεια να μελαγχολήσουν.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
• Οι βαρυφορτωμένες ντουλάπες και τα ασφυκτικά γεμάτα συρτάρια σας, χρειάζονται την προσοχή σας. Κάντε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε δεν έχετε χρησιμοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι μάλλον απίθανο να το χρειαστείτε από εδώ και πέρα. Βεβαίως και αν είναι σε καλή και αξιοπρεπή κατάσταση, ότι και αν είναι αυτό, από ένα ρούχο μέχρι ένα βιβλίο, μπορείτε να το χαρίσετε- προσφέρετε. Υπάρχουν άπειρες ιστοσελίδες που ασχολούνται με την συλλογή ειδών από προσφορές και δώρα.
• Ασχοληθείτε περισσότερο με την στατική εξωτερική σας εμφάνιση. Βελτιώστε κάτι που πιστεύετε ότι θα σας κάνει πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλλο.
• Επιτρέψτε τις ημέρες των γιορτών, κάποιες μικρές διατροφικές παρασπονδίες στον εαυτό σας. Γλυκά, fast food κτλ. Άλλωστε όλο τον υπόλοιπο χρόνο είστε σε μόνιμη – αυστηρή και αγχωτική δίαιτα.

Γενικότερα οι συμβουλή των ημερών είναι να κάνετε την ύστατη προσπάθεια σας, να αλλάξετε ρυθμούς και παραστάσεις, χωρίς όμως να πιεστείτε να κάνετε πράματα, που δεν θα κάνετε υπό νορμάλ συνθήκες. Ξεκινήστε με ένα μεγάλο χαμόγελο στον πολύτιμο εαυτό σας…!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!