Η τράπουλα ΧΑΝΤΙΣ φανερώνει αλήθειες μέσα στις σχέσεις

kartes-taro

Η τράπουλα ΧΑΝΤΙΣ φανερώνει αλήθειες μέσα στις σχέσεις

Μια μαντική τράπουλα, που μπορεί να αποκαλύψει τα ψέματα και τις αλήθειες μέσα στις αισθηματικές σχέσεις. Το μέλλον φωτίζεται… και οι τελικές αποφάσεις βαραίνουν… τον Ενδιαφερόμενο.

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο ΧΑΝΤΡΑΣ
Η σκέψη και η αγάπη που έχετε για τον άνθρωπο, που υπάρχει στην ζωή σας, είναι και αυτό, που θα πολλαπλασιάσει την δυναμική σας και θα μπείτε σε καταστάσεις, που στους προσεχείς μήνες θα δώσουν δεσμεύσεις και απόλυτα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν… και των δύο.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΕΦΤΑ
Οι μέρες που έρχονται, θα σας φανερώσουν κάποια από τα κρυμμένα μυστικά του συντρόφου σας, που μόνο θα σας χαροποιήσουν. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μια ξαφνική του έκπληξη…. που θα σας αλλάξει και των δύο την ζωή προς το κάλλιστο.

Δίδυμοι: Η ΜΟΙΡΑ
Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε, όλα αυτά που θα γίνουν για χατίρι σας. Αυτό σημαίνει ξαφνική οικονομική είδηση και άμεση αλλαγή, αλλά και κάποια αγαπημένη προσωπικότητα, σας έρχεται με προτάσεις μόνιμης σχέσης.

zwdia-3-zodia

Καρκίνος: ΤΟ ΔΥΟ
Αυτά που ξέρατε και σας είχαν στεναχωρήσει, τώρα υποχωρούν και σας δίνουν όλα αυτά που δικαίως σας λείπουν. Ο άνθρωπος σας, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απομάκρυνσης επικοινωνιακής αλλά και σιωπής, σας μιλά για εξελίξεις στην σχέση σας.

Λέων: ΤΟ ΤΡΙΑ
Εσείς και τα ερωτικά σας λόγια, αλλά και οι καλόβουλες προθέσεις σας, έχετε γοητεύσει πολύ περισσότερο από αυτό που νομίζετε, το άτομο που επιθυμείτε. Μέσα σε αυτό τον μήνα, θα έχετε από την δική του την πλευρά, τις προτάσεις για κάτι πιο επίσημο.

Παρθένος: ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Εσείς που προσπαθείτε να λήξετε μια παλιά σας ιστορία ή να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο διαζύγιο, τελικά θα το καταφέρετε. Αυτό κατά επέκταση… θα ανοίξει και τους δρόμους, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αισθηματική σας ζωή, με τον νέο σας σύντροφο.

Ζυγός: ΤΟ ΕΞΙ
Θα πρέπει να μην είστε τόσο αυστηροί με την αργοπορία του συντρόφου σας, σε υποθέσεις που αφορούν την απεμπλοκή του από το παρελθόν. Ίσως και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο και κατανόηση από εσάς. Όλα τα γίνουν!

Σκορπιός: ΤΟ ΔΕΚΑ
Οι προθέσεις που συντρόφου σας, είναι απλά να πατήσει σε πιο σταθερά οικονομικά δεδομένα, και μετά να σας βάλει πιο μόνιμα- επίσημα στην καθημερινότητα του. Εσείς συνεχίστε, να τον υποστηρίζετε και θα δείτε τις αλλαγές να σας πλησιάζουν.

Τοξότης: Ο ΑΕΤΟΣ
Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποια νέα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ικανοποιημένοι. Το άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτήν την εποχή δεν είστε μαζί σε φυσικό επίπεδο, θα έρθει με σοβαρές προτάσεις στα χέρια του, για το κοινό σας μέλλον.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΝΝΕΑ
Η σκέψη που κάνει ο άνθρωπος σας, είναι να περάσετε από τους Φθινοπωρινούς μήνες, σε κάτι πιο σοβαρό – επίσημο, ίσως και γάμο – οικογένεια. Αυτά είναι γεγονότα, που θα σας αποκαλυφθούν άμεσα, και εσείς καλείστε να δώσετε τις δικές σας απαντήσεις.

Υδροχόος: ΤΟ ΠΑΘΟΣ
Είσαστε ένα ιδιαίτερα ερωτευμένο ζευγάρι… και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, όλο αυτό θα έχει και τις πρακτικές – υλικές υποδομές για να γίνει μια μόνιμη σχέση. Οι δυσκολίες του παρελθόντος, σας έχουν δέσει περισσότερο από ποτέ.

Ιχθείς: Ο ΡΗΓΑΣ
Είσαστε αυτοί που τελικά έχετε τον πρώτο… και τον τελευταίο λόγο, μέσα σον δεσμό σας. Η δυναμική του χαρακτήρα σας, αρέσει στον άνθρωπο σας, που μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι, θα σας κάνει επίσημες προτάσεις. Για λόγους επικοινωνιακούς – διπλωματικούς… απαντήστε με μια μικρή καθυστέρηση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις