Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το 2017

deste

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το 2017

Λίγες ημέρες μόνο απέμειναν μέχρι το νέος έτος, να εισέλθει να δώσει όλα τα δώρα του και σε κάθε τομέα. Η τράπουλα της Κατίνας, ανοίγει όλα τα χαρτιά της και δίνει όλες τις απαντήσεις για αισθηματικά και οικονομικά. Πολλές οι εκπλήξεις για τους χωρισμένους, στο πρώτο δίμηνο του έτους, αλλά και άφθονο χρήμα μέσα από παλαιότερες επαγγελματικές δράσεις.

Ερωτικές προβλέψεις για το νέο έτος:

 

Κριός: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς
– Θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να ρίξετε άμεσα και μια ματιά, μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
– Το ενδιαφέρον μια παλιάς σας ιστορίας, θα ξανατραβήξετε μέσα από μια τυχαία συνάντηση, που ίσως και να εξελιχθεί και πάλι σε αισθηματική σχέση.
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος

zodia-taro-45

Ταύρος: Assyranta – Η Σουλτάνα του Εβένου
– Μπορείτε να πείτε ότι το μυαλό σας, είναι πια άδειο από τα παλιά και τώρα μπορείτε να ανοίξετε την αγκαλιά σας; για να υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα.
– Αυτοί που έχουν βάλει μέσα στα πλάνα του νέου έτους, να παντρευτούν, ή να συγκατοικήσουν, θα το καταφέρουν μέσα στους πρώτους μήνες.
Θετικός μήνας: Μάρτιος

Δίδυμοι: Gamhat – Ο Πασάς του Διαμαντιού
– Έχετε σημαντικές συναντήσεις, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η αρχή του καινούργιου έτους, θα σας φέρει δίπλα σε κόσμο που θα σας γοητεύσει.
– Αν δεν θέλετε και το νέο έτος, να σας βρει μέσα σε μοναξιά και θλίψη, ξεκινήστε από σήμερα να κοινωνικοποιήστε και να ψάχνετε για κάποιον που θα σας ταιριάξει.
Θετικός μήνας: Ιανουάριος

Καρκίνος: Ζara – Το λευκό άλογο του Διαμαντιού
– Μην κρατάτε άλλο τις εκκρεμότητες μέσα στην ψυχή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε πια, να κάνετε και πράματα για τον καλό σας εαυτό.
– Έχετε ήδη μπει στο μυαλό κάποιου καινούργιου προσώπου. Αυτό κάπου στην αλλαγή της χρονιάς, θα σας αποκαλυφθεί. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται.
Θετικός μήνας: Μάρτιος

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Αλεπού
– Τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, τα ξέρετε καλύτερα από τον κάθε έναν. Αυτό σημαίνει,, ότι θα πρέπει από τώρα να ξεκινήσετε τις πρακτικές αλλαγές.
– Μην επιτρέψετε πια και σε κανέναν να σας πληγώνει και να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Ετοιμαστείτε, για ευχάριστες καταστάσεις προσεχώς.
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος

Παρθένος: Τα Άστρα
– Σε αυτήν την φάση της ζωής σας, όλα πρέπει να πάρουν την τελική τους ευθεία. Είτε αυτό λέγεται προσωπική ζωή ή επαγγελματική καριέρα.
– Οι σχέσεις που άντεξαν τους κλυδωνισμούς του προηγούμενου έτους, μέσα στο πρώτο 2μηνο του 2017, θα έχουν πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις.
Θετικός μήνας: Ιανουάριος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Bedes – Το Τζαν του Σμαραγδιού
– Μην φοβάστε την μοναξιά. Αυτό είναι κάτι που από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους θα αλλάξει. Σίγουρα ένας νέος και δυναμικός έρωτας.
– Όλα μπορούν να συμβούν και ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το άτομο που σας αγαπάει, μέχρι την πρώτη πανσέληνο του έτους θα σας εμφανιστεί.
Θετικός μήνας: Μάρτιος

Σκορπιός: Ερωτικό Γράμμα
– Οι μέρες που έρχονται είναι εκπληκτικές, και θα σας δώσουν τις αφορμές για καθοριστικές αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.
– Οι εραστές που έχουν αποστασιοποιηθεί αυτό το χρονικό διάστημα, από την κοινή τους πορεία, θα καταφέρουν μέσα από συζητήσεις να έρθουν και πάλι κοντά.
Θετικός μήνας: Ιανουάριος

Τοξότης: Το Σμαράγδι των Νερών
– Να φύγει, επιθυμείτε αυτό το έτος και να έρθει το νέο. Γεμάτο δώρα και χαρές. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα έχετε και μια καινούργια αγάπη.
– Τα διαζύγια και οι οικονομικές τους εκκρεμότητες, μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους, θα λυθούν πια εύκολα και τα πρώην ταίρια θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.
Θετικός μήνας: Μάρτιος

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το 2017

Αιγόκερως: Η Μεγάλη Πόρτα
– Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι, αλλά αυτό μέσα στις γιορτές και στις αρχές του νέου χρόνου, θα έχετε την τύχη να πέσετε επιτέλους πάνω στο έτερον καρμικό σας ήμισυ.
– Θα πρέπει να λάβετε στα υπ’ όψιν σας ότι ένας ακόμη χρόνος πέρασε και εσείς ακόμη ελπίζετε και περιμένετε, κάποια παλιά σας ιστορία να επανέλθει.
Θετικός μήνας: Ιανουάριος

Υδροχόος: Ο Ήλιος
– Εσείς και οι ανασφάλειες σας, θα ξεπεραστούν και όλα θα πάνε προς την κατεύθυνση πρώτον της λήθης και σε δεύτερο τόνο, στο να αναζωογονήσετε την έσω πλευρά σας.
– Τα συναισθήματα που έχουν παγώσει και πια έχουν φθαρεί, ίσως και να χρειαστεί να κάνουν ένα restart. Όλα είναι πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα.
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος

Ιχθείς: Adhamdeva – Η Σουλτάνα του Διαμαντιού
– Ο προορισμός σας είναι κάτι που ήδη έχει χαραχτεί μέσα στο μυαλό σας. Αυτό σημαίνει και πολλές αναλυτικές εξηγήσεις ,με τον άνθρωπο σας για το 2017.
– Όσοι έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να βρουν νωρίς μέσα στον καινούργιο έτος, έναν καινούργιο και σημαντικό σύντροφο.
Θετικός μήνας: Μάρτιος