Η τράπουλα των Μαύρων – Τα ετερώνυμα έλκονται

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Η τράπουλα των Μαύρων – Τα ετερώνυμα έλκονται

 

Η πιο σπάνια τράπουλα των Αφρικανικών φυλών, μέσα από τα χέρια του Μάντη, δίνει σαφείς απαντήσεις στον Ενδιαφερόμενο. Οι 28 χειροποίητες ξύλινες Κάρτες απαντούν μόνο σε 4 ερωτήματα, για το παρελθόν, για το παρόν, για το άμεσο μέλλον, αλλά και για το αν το επιθυμητό – ποθούμενο… μπορεί να συμβεί. Η εν λόγω τράπουλα διαιρεί τις ημερομηνίες γεννήσεως, όχι όπως τα κλασσικά ζώδια, αλλά σύμφωνα με τις φάσεις της Σελήνης και του αστεροειδούς Σέρα.

Προβλέψεις ακριβείας για όλους:

 

Γεννημένοι μεταξύ 1/01 έως 18/01 – Το Φτερό του Παγωνιού
1. Η δική σας εκδοχή είναι η αληθινή. Αυτά που θα σας παρουσιαστούν, θα είναι υπερβολές και ψέματα. Κρίνετε με βάση τις 5 αισθήσεις σας.
2. Το παρελθόν θα κάνει τον κόπο να σας πλησιάσει. Η αλλαγή θα είναι από την εξωτερική εμφάνιση του, μέχρι και τα μύχια της ψυχής του.

Γεννημένοι μεταξύ 19/01 έως 20/02 – Το Ψάρι στην Λίμνη
1. Αν τελικά δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την αισθηματική σας ήττα, τον παράλογο χωρισμό και ψάχνετε για δικαιολογίες… τίποτα δεν θα αλλάξει.
2. Οι δυσκολίες της εποχής, δεν θα συνεχιστούν. Θα λυθούν και θα προσπεραστούν. Η Αγάπη θα κερδίσει και θα πολλαπλασιαστεί.

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι μεταξύ 21/02 έως 10/03 – Η Καλύβα του Ζεύγους
1. Η διατήρηση της ψυχραιμίας και της ευγενικής σιωπής είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας φέρουν, και πάλι στην αγκαλιά του ανθρώπου σας.
2. Οι μοναχικοί, ας περιμένουν μέχρι να ξεκινήσει το Φθινόπωρο. Είναι η εποχή που παλιές ιστορίες, που ακόμη δεν έχουν λήξει θα επανέλθουν δριμύτερες.

Γεννημένοι μεταξύ 11/03 έως 14/04 – Η Φωτιά
1. Είναι μια περίοδος που δεν θα πρέπει να κάνετε πολλές κινήσεις – επαφές με άτομα που ζητάνε τον χρόνο τους, για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
2. Θα σας δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ανακούφισης, μέσα από αληθινές πράξεις που θα κάνει ο άνθρωπο σας, για να σας πείσει για την αλήθεια των συναισθημάτων του.

Γεννημένοι μεταξύ 15/04 έως 17/05 – Τα 11 Άστρα
1. Μην προτρέχετε σε αισθηματικές υποθέσεις που ακόμη δεν είναι έτοιμες να ανοίξουν τους δρόμους. Ίσως κάποιος ακόμη να μην είναι έτοιμος.
2. Αυτοί που έχουν βρει τους τρόπους για να κρατάνε το ερωτικό ενδιαφέρον του ανθρώπου τους αμείωτο, θα δουν κάτι ανάλογο από την πλευρά του.

Η τράπουλα των Μαύρων – Τα ετερώνυμα έλκονται

Γεννημένοι μεταξύ 18/05 έως 11/06 – Το στεγνό Ποτάμι
1. Οι συνθήκες οι τωρινές που δεν σας επιτρέπουν να πάτε την σχέση σας σε ένα πιο επίσημο – σοβαρό επίπεδο, θα γίνουν πιο γόνιμες μετά την πανσέληνο.
2. Αξιοποιήστε τα καλύτερα οικονομικά δεδομένα που θα σας τύχουν, και βάλτε την ζωή σας σε μια σειρά. Αναμένονται θετικές εξελίξεις.

Γεννημένοι μεταξύ 12/06 έως 17/07 – Τα γόνιμα Χωράφια
1. Κάποιοι τρίτοι με τη θετική τους συμβολή θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν στο να έρθετε πιο κοντά με το απομακρυσμένο ταίρι σας.
2. Μπορεί στο τώρα να μην έχετε καμία επαφή με το άτομο που αγαπάτε, αλλά στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα είδηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Γεννημένοι μεταξύ 18/07 έως 19/08 – Το Πεπρωμένο
1. Η επαφή σας με καινούργιο κόσμο, πιθανόν να κάνει τον άνθρωπο σας να ζηλέψει. Αποφύγετε το, δεν θα έχει θετική κατάληξη.
2. Προβληματισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε αγαπημένα ζευγάρια, ένεκα παλαιότερων συναισθηματικών καταστάσεων, που θα ξεπροβάλουν στο τώρα.

Γεννημένοι μεταξύ 20/08 έως 19/09 – Ο Φύλαρχος
1. Δεν υπάρχει τίποτα πια που να σταματάει πια την πορεία σας και να σας απομακρύνει από τους στόχους μιας δέσμευσης (συγκατοίκηση- γάμος).
2. Πείτε ξεκάθαρα εκεί που θέλετε, αυτές τις αλήθειες που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, και θα δείτε τις αλλαγές άμεσα.

Γεννημένοι μεταξύ 20/09 έως 21/10 – Τα Μωρά
1. Οι δεδομένες συμπεριφορές που εκπέμπετε στον άνθρωπο σας, δεν θα σας οδηγήσουν στο ποθούμενο. Υπάρχει η ανάγκη για διαφορετικότητα.
2. Πολλές οι όμορφες στιγμές που θα δείτε να εξελίσσονται μέσα στο γάμο – σχέση σας, και να σας οδηγούν σε πιο βαθιά συναισθήματα.

Η τράπουλα των Μαύρων – Τα ετερώνυμα έλκονται

Γεννημένοι μεταξύ 22/10 έως 14/11 – Ο ασταμάτητος Νερόμυλος
1. Ο ρόλος σας δεν είναι σίγουρα να κρατάτε τη ράβδο συνέχεια σηκωμένη και να κάνετε παράπονα και υποδείξεις στον άνθρωπο σας. Θα φύγει.
2. Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να μένει το ζευγάρι μόνο του, για να ανανεώνεται. Το συνέχεια μαζί φέρνει ανία και όχι μόνο.

Γεννημένοι μεταξύ 15/11 έως 31/12 – Η Γυναίκα του Φύλαρχου
1. Για να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, θα πρέπει πρώτα εσείς να είστε καλά με τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας.
2. Μια ανάσα παραπάνω θα πάρετε τις επόμενες ημέρες, μέσα από καλά νέα που αφορούν νομικά – οικονομικά θέματα, και σε ένα επόμενο βήμα τα συναισθηματικά σας.

Η τράπουλα των Μαύρων – Τα ετερώνυμα έλκονται