Η τράπουλα HAL, μιλάει για τους δεσμευμένους

taro-wroskopikos-tropos

Η τράπουλα HAL, μιλάει για τους δεσμευμένους

Η πιο γνωστή μαντική τράπουλα HAL, μιλάει για αυτά που έγιναν, αποκαλύπτει το παρόν και τις κρυφές πτυχές του …αλλά και προβλέπει αυτά που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικές προβλέψεις:

 

Κριός: ΠΛΑΝΗΤΗΣ – Ο ΗΛΙΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε ότι στο τώρα υπάρχει μια απέραντη μοναξιά – ερημιά, μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αλλά αυτό θα αλλάξει και με δράσεις που θα σας φανερωθούν, και θα σας εκπλήξουν από τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει την εφαρμογή του και σε περιπτώσεις …που υπάρχει άσχημος – παλιός χωρισμός.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αφήστε τα πράματα μέσα στον δεσμό σας να τρέξουν και να σας αποδείξουν αλήθειες και διαφορετικά πια συναισθήματα. Εσείς έχετε κάνει τις δηλώσεις σας, άρα το μόνο που μπορείτε πια να περιμένετε, είναι τις πράξεις. Νέοι έρωτες, θα εισβάλουν δυναμικά και στις ζωές των μόνων.

Δίδυμοι: ΠΛΑΝΗΤΗΣ – ΔΙΑΣ
Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, και χάνετε το υπέροχο αυτό Καλοκαίρι. Δεν είναι όλη σας η ζωή λοιπόν, κρεμασμένη από μια σχέση –συναίσθημα. Όλες οι επόμενες ημέρες, θα σας δώσουν αφορμές και την δυναμική για να περάσετε σε ξεκαθαρίσματα.

zwdia-768

Καρκίνος: ΖΩΔΙΟ – ΛΕΟΝΤΑΣ
Κάποιος είναι πολύ γοητευμένος από την προσωπικότητα σας και επιθυμεί, να περάσει και σε πιο ιδιαίτερα μονοπάτια. Αυτό είναι και κάτι, που σίγουρα θα σας βοηθήσει, να διώξετε πια από το μυαλό σας όλα αυτά τα άσχημα που έχουν συντελεστεί.

Λέων: ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ
Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα θα τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Αυτό περιλαμβάνει και την μόνιμη πλέον επιστροφή κάποιου που απλά απομακρύνθηκε, και τώρα έρχεται με γενναίες προτάσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Σας έχουν υποσχεθεί πολλά κατά καιρούς. Αυτό που απλά περιμένετε είναι αυτοί που σας τα είπαν, να κάνουν και τις ανάλογες πράξεις. Μέχρι τότε εσείς από την πλευρά σας, συνεχίστε όλα αυτά που έχουν να κάνουν με τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας.

Ζυγός: ΓΑΜΟΣ
Θα βρεθείτε σε μεγάλα διλήμματα, καθώς εσείς που έχετε στρώσει την ζωή σας, θα έχετε πλησιάσματα από το παρελθόν, με προτάσεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Άρα, ακούστε – ζυγίστε και μετά αξιολογήστε αυτά που σας προσφέρουν.

Σκορπιός: ΚΟΠΕΛΑ ΞΑΝΘΙΑ
Οι επιτυχίες είναι κοντά σας. Αυτό είναι και κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει υπερβολικά, και τώρα θα δικαιωθείτε. Ξεκινώντας από άφθονο χρήμα, που θα πέσει στους δρόμους σας, μέχρι και επιστροφές παλιών εραστών, που θα κάνουν την προσωπική τους προσπάθεια να σας δελεάσουν και πάλι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Οι σκέψεις οι κρυφές σας, εμπεριέχουν ένα έρωτα, που πολύ καιρό τώρα τον καταπιέζετε. Αυτό είναι και κάτι, που δεν θα πρέπει να το κάνετε στην ψυχή και στην καθημερινότητα σας, για πολύ ακόμη. Οι ευκαιρίες για συζήτηση λοιπόν, θα δοθούν και ίσως και τα αποτελέσματα να σας ικανοποιήσουν.

Αιγόκερως: ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Μπορείτε να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή και θα δείτε, ότι όλα θα αλλάξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Αυτό έχει να κάνει με την αγάπη που έχετε δείξει και συνεχίζεται να δείχνετε στον άνθρωπο της καρδιάς σας. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, χρήμα και ουσιαστικές επαγγελματικές προτάσεις θα σας πλησιάσουν.

Υδροχόος: ΑΝΤΡΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ
Η μοναξιά σας, έχει πάρει τεράστιες μεγάλες διαστάσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε πασχίσει για να συμβεί, έτσι ώστε να βρείτε τις δικές σας εσώτερες ισορροπίες. Αυτό είναι και κάτι που όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ανατραπεί ευχάριστα.

Ιχθείς: ΠΛΑΝΗΤΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Πολλά τα λόγια και οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί σε εσάς, από τον σύντροφο σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, που και το σύμπαν ευνοεί, το ζώδιο σας, εσείς θα γίνετε μάρτυρες, από πράξεις και δείγματα αγάπης, που σίγουρα θα σας πάνε σε διαδικασίες δέσμευσης.

zwdia-zodia-astrologia-65