Η τράπουλα MERLOT μιλάει για την τύχη των σχέσεων

Η τράπουλα MERLOT μιλάει για την τύχη των σχέσεων

Η μαντική τράπουλα MERLOT, με τις 56 Κάρτες της, ανακοινώνει τις μελλούμενες καταστάσεις, φανερώνει τα κρυφά γεγονότα και τοποθετεί χρονικά τις πράξεις των τρίτων!

Για όλους:

 

Κριός: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ
Μπορεί αυτήν την εποχή, να έχετε μείνει μόνοι και ιδιαίτερα σκεπτικοί, αλλά αυτό είναι και κάτι, που σαν αυτοκριτική μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Μέσα στο επόμενο διάστημα, σας πλησιάζουν αλλαγές και προτάσεις, που θα σας τραβήξουν την αισθηματική προσοχή.

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο ΠΑΠΥΡΟΣ
Υπάρχουν στο άμεσο μέλλον αποκαλύψεις και νέα – πληροφορίες, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και πάρτε υπό ωριμότητα και σιγή. Εσείς που είστε σε μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, ετοιμαστείτε για καινούργιες επαφές, που θα σας αναστατώσουν.

Δίδυμοι: ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΠΑΝΙΟ
Εσείς θα πρέπει στην κυριολεξία, να κάνετε μια πιο ανοιχτή συζήτηση με τον εαυτό σας και να βρείτε ποιο είναι εκείνο το γεγονός, που τελικά δεν σας επιτρέπει να δείτε πιο σοβαρά, τις προτάσεις που σας έρχονται από νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

tarw-zwdia

Καρκίνος: ΓΟΝΙΜΗ ΓΑΙΑ
Είσαστε σε μια αναμονή, που μέσα σε αυτήν σας έχει βάλει ο σύντροφος σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα το βοηθά να δράσει πιο γρήγορα και να λύσει τις καταστάσεις του παρελθόντος, που τον κρατούν μακριά από τα κοινά σας όνειρα. Εσείς αποφασίζετε.

Λέων: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ
Μπορεί να τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, να μην είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχετε μέσα σο μυαλό σας. Οι μέρες θα σας δώσουν αποκαλύψεις που θα πρέπει να ζυγίσετε σωστά, αυτήν την φορά. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και προτάξτε την λογική.

Παρθένος: ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Σίγουρα μια εποχή με πολλές δυσκολίες, που σας καλεί να πάρετε τις αποφάσεις σας γύρω από τον άνθρωπο σας. Αυτό για να γίνει, θα πρέπει πρώτα να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας, από άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος. Ενεργείστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων τελικά.

Ζυγός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μπορεί να είστε μόνοι, πικραμένοι και αδικημένοι από όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, από τον άνθρωπο σας. Αυτό δεν μπορεί όμως να γίνει ανασταλτικός παράγοντας για την προσωπική σας ζωή, και όλα τα άλλα που επιθυμείτε να κάνετε.

Σκορπιός: ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ
Πολλές και σοβαρές θα είναι οι προτάσεις, που θα σας έρθουν από έναν γνωστό – συνεργάτη σας, και θα αφορούν επιτέλους την αρχή μιας συναισθηματικής κατάστασης στο μεταξύ σας. Αυτό είναι και κάτι που το περιμένατε. Σκεφτείτε και κάνετε και τις δικές σας προτάσεις.

Τοξότης: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Αλλάζουν άρδην και μόνιμα οι καταστάσεις στην ζωή σας, που μέχρι τώρα, σας έκαναν και ήσασταν μελαγχολικοί. Χρήμα και οικονομική ασφάλεια είναι το πρώτο και σε επόμενο στάδιο, το ιδιαίτερο άτομο που αγαπιέστε, θα σας έρθει με καινούργιες συνθήκες και όρους, για να είστε μαζί.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΠΟΤΑΜΙ
Μπορεί να έχετε περάσει πολλά αυτό το διάστημα, αλλά σαν γενική κατάσταση αυτό λήγει τις επόμενες ημέρες. Ο άνθρωπος σας, θα σας μιλήσει για διακοπές, αλλά και κοινά σχέδια από το Φθινόπωρο. Εσείς ασχοληθείτε μέχρι τότε και με τα ανοδικά εργασιακά σας.

Υδροχόος: ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Δεν είσαστε και στην καλύτερη διάθεση και αυτό έχει την αρχή του, στον ερωτικό σας δεσμό, που ακόμη δεν σας αποδίδει αυτά που σας αξίζουν. Πάντως να είστε σε μια ετοιμότητα, έτσι ώστε να προσθέσετε και τις δικές σας σκέψεις και πρακτικές προτάσεις.

Ιχθείς: ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Σιγά σιγά έρχονται οι αποκαλύψεις. Τόσο καιρό ψάχνετε να βρείτε αποδείξεις και πληροφορίες. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ζυγίσετε το και χωρίς βαριές ανακοινώσεις, κάντε αυτό που είναι ότι καλύτερο για εσάς και την ζωή σας. Μην κολλάτε σε εμμονές, ημιτελή πάθη και αρρωστημένες καταστάσεις και άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις