Η τράπουλα VICTORY, δίνει τις ερωτικές της προβλέψεις

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Η τράπουλα VICTORY, δίνει τις ερωτικές της προβλέψεις

Μια Βρετανική τράπουλα κλασσικού τύπου, που δίνει άμεσες και έγκυρες απαντήσεις, σε υποθέσεις σχέσεων – γάμων, για το μέλλον και σε όλους τους τομείς.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Ο ΑΕΤΟΣ
Είσαστε αφημένοι σε μια κατάσταση, που θα πρέπει πια να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε ποιος και γιατί πρέπει να είναι μαζί σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα στο παρελθόν σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι και αδικημένοι από κάποιον πρώην ταίρι, αλλά αυτό είναι και κάτι προσωρινό. Μέσα στις επόμενες 5-8 ημέρες, θα έχετε επισκέψεις, που θα σας αναστατώσουν με πολλούς τρόπους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ
Η δυναμική και η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, έχουν κάνει αυτόν που υπάρχει καιρό, στο πλευρό σας, να σκέφτεται τους τρόπους, που η σχέση σας, να κάνει ένα επόμενο πιο δεσμευτικό βήμα.

Καρκίνος: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
Είναι θέμα λίγου χρόνου, το άτομο που αγαπάτε, αλλά υπάρχουν εμπόδια και άσχημες καταστάσεις, να έρθει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα άμεσα πλάνα τους για εσάς τους δύο.

Λέων: ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΡΟ
Μπορεί να έχετε επωμισθεί πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πια εύκολα, θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και μια γρήγορη επανασύνδεση.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η παρούσα ζωή σας, δεν σας επιτρέπει να ζήσετε τον έρωτα, με το άτομο που επιθυμείτε. Ίσως να χρειαστεί να περάσετε σε πιο πρακτικές δράσεις και αποφάσεις.

Ζυγός: ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι, ή έστω παραμελημένοι από τον άνθρωπο τους, θα βρεθούν μπροστά σε έναν νέο και συγκλονιστικό έρωτα, που θα γίνει άμεσα μεγάλη και σταθερή αγάπη.

Σκορπιός: ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ
Μην πετάτε τα χρόνια σας δίπλα σε άτομα, που δεν σας προσφέρουν τελικά τίποτα. Νικήστε την ανασφάλεια και ασχοληθείτε με τον καλό σας εαυτό.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης: ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΗΜΟΣ
Κάποιο λάθος κάνετε και είστε ακόμη μόνοι. Ίσως και να τρέφετε μέσα στην καρδιά σας, ελπίδες για μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία …ότι θα ξαναγυρίσει.

Αιγόκερως: ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ
Μέχρι πότε να χαλάτε την διάθεση σας, και θα βάζετε νερό στο κρασί σας, για το χατίρι του άλλου?! Αντιθέτως, όλη αυτή η προσφορά σας, θα σας κάνει να δείχνετε δεδομένοι.

Υδροχόος: ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Έχετε καταφέρει και έχετε βρει πια τον άνθρωπο της καρδιάς σας. Αυτό το Καλοκαίρι λοιπόν, θα έρθουν και οι προτάσεις από την άλλη πλευρά για πιο επίσημες δεσμεύσεις.

Ιχθείς: ΤΑ 3 ΜΥΣΤΗΡΙΑ
Τα λόγια που ακούτε, δεν σας πείθουν καθόλου! Αφήστε τους άλλους για να σας εκφράσουν την αλήθεια τους. Οι τελικές σας αποφάσεις… θα είναι και οι πιο σωστές.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75