Η Tarrot του Μυστικού Κήπου

reWalls.com-42419

Η Tarrot του Μυστικού Κήπου

Η κλασσική Tarrot του Μυστικού Κήπου… φερμένη από τις βασιλικές Βερσαλλίες, είναι η μοναδική τράπουλα που αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τα εν δυνάμει γεγονότα και με χρονική τοποθέτηση. μέσα σε υποθέσεις ερωτικών αισθημάτων και διαπροσωπικών σχέσεων γενικότερα.

Ζητήστε από τον προσωπικό σας Μελλοντολόγο, να σας ανοίξει την σχετική μαντική τράπουλα( 35 + 3 Κάρτες ), ειδικά σε ώρες που έχει δύσει ο Ήλιος.

 

Αναλυτικές προβλέψεις 5-9 ημερών:

zodia-taro-45

Κριός: Το Άρμα του Βασιλιά – Νο 23
1) Ο χρόνος σας πια είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Αυτό σημαίνει ότι, οι γνωριμίες και τα φλερτ που δεν σας αγγίζουν, θα πρέπει να τερματιστούν.
2) Οι σχέσεις που έχουν αποδείξει την δυναμική της αγάπης τους, είναι θέμα εβδομάδων, για να περάσουν σε συζητήσεις για επόμενα βήματα.

Ταύρος: Η Γαλήνια Θάλασσα – Νο 34
1) Θα καταφέρετε να φέρετε και πάλι την ηρεμία και την ισορροπία, μέσα στην σχέση σας, αν αποφασίσετε τελικά να απομακρύνετε τα τρίτα πρόσωπα.
2) Χρήμα και ερωτική τύχη, περιμένουν του ελεύθερους, που μέσα από τον εργασιακό του χώρο, θα ανακαλύψουν έναν νέο έρωτα…σφοδρό.

Δίδυμοι: Υλικά Αγαθά και Ευημερία – Νο 17
1) Έχετε ευτυχώς βγει από έναν φαύλο κύκλο ερωτικών συσχετισμών και καθυστερήσεων. Αυτό που επιβάλλεται, πια είναι να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε θέλω σας.
2) Εσείς που έχετε ακόμη μπλεξίματα με παράλληλες πορείες, προσέχετε καθώς οι αποκαλύψεις και οι δύσκολες καταστάσεις είναι κοντά.

Καρκίνος: Το Ερωτευμένο Ζευγάρι – 20
1) Εσείς ξέρετε τι θέλετε και τι ψάχνετε μέσα από μια σχέση. Αυτό είναι και κάτι που θα το βρείτε άμεσα μέσα από μια καινούργια γνωριμία.
2) Οι δεσμοί που έχουν παγώσει, λόγων εντάσεων και ψυχικών απομακρύνσεων, θα απολογιστούν και θα επανενωθούν.

Λέων: Η Κλειστή Πόρτα – Νο 25
1) Έχετε την βαθύτερη ανάγκη να κάνετε, ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσωπική σας σχέση, που το τελευταίο διάστημα παραπατάει
2) Πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν σε χωρισμένα ζευγάρια, για να λύσουν τις διαφορές τους και να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η Βασίλισσα του Παλατιού – Νο 29
1) Σαφώς και ακόμη δεν έχουν σβηστεί από την μνήμη σας, όλα αυτά τα παράδοξα και τα δύσκολα που έχουν συμβεί στο μεταξύ σας.
2) Νέες προτάσεις έχουν να σας παρουσιαστούν, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σκεφτείτε τι θα απαντήσετε και σε ποιους.

Ζυγός: Οι Ανοιχτοί Δρόμοι – Νο 26
1) Υπάρχει μια έντονη νευρικότητα μέσα στα ζευγάρια. Αυτό αν συνεχιστεί θα καταλήξει σε διάσπαση των αισθημάτων. Κατεβάστε λοιπόν τους τόνους.
2) Η διάθεση σας να κάνετε το επόμενο καθοριστικό βήμα, με τον άνθρωπο σας, θα υποστηριχτεί και μέσα από κάποιες καλές οικονομικές ειδήσεις.

Σκορπιός: Ο Θρόνος της Αγάπης – Νο 05
1) Η μοναξιά εσάς δεν σας τρομάζει. Έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε λάθος σχέσεις, και στο τώρα απολαμβάνετε την ηρεμία σας.
2) Οι εραστές που έχουν στο μεταξύ τους χιλιομετρικές αποστάσεις, ίσως και να αποφασίσουν να κάνουν ένα διάλειμμα στην σχέση τους.

Τοξότης: Οι Φίλοι – Νο 31
1) Οι απόψεις των τρίτων, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να ενοχλούν την σχέση σας. Ξεχωρίστε τα ποιοτικά άτομα από τους κύκλους σας.
2) Πολλές οι εξελίξεις, που θα υπάρξουν στους μακροχρόνια δεσμευμένους. Προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες και άλλα καλά είναι στα προσεχώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ο Τρίτος Εραστής – Νο 37
1) Υπάρχει μια μόνιμη αναστάτωση μέσα στον δεσμό σας, η οποία όμως προέρχεται από τον άνθρωπο σας. Ίσως να υπάρξουν αποκαλύψεις στα προσεχώς.
2) Κάντε κάτι καλύτερο για την οικονομική σας ζωή, που και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο και παρουσία.

Υδροχόος: Ο Βασιλιάς πάνω στο Άλογο – Νο 32
1) Αδειάστε την καρδιά σας από τα παλιά. Η ζωή τρέχει, και εσείς έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας αγαπά.
2) Οι δεσμοί που έχουν αποδείξει την αγάπη των συντρόφων, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα περάσουν σε ένα άλλο πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Ιχθείς: Το επόμενο Μωρό – Νο 22
1) Η φυσική έλξη που νιώθετε για ένα άτομο, ίσως και να σας οδηγήσει και σε λάθος δράσεις. Ειδικά αν αυτό το άτομο είναι μέσα σε σοβαρή δέσμευση.
2) Είσαστε εσείς οι ελεύθεροι, σε ένα σταυροδρόμι, που θα πρέπει είτε να πάτε πίσω στο παρελθόν, είτε να κλείστε αυτό το κεφάλαιο οριστικά.