Η Tarrot του ΝΑΙ και ΟΧΙ. Απαντήσεις για όλους

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Η Tarrot του ΝΑΙ και ΟΧΙ. Απαντήσεις για όλους

Η κλασσική Αρκάνα με τα 78 φύλλα, μπορεί να προσφέρει στον Ενδιαφερόμενο και τις απόλυτες απαντήσεις του ΝΑΙ, ΟΧΙ και ΊΣΩΣ. Τρεις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, δίνουν τρεις ερμηνείες, για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον.

Προβλέψεις για μια εβδομάδα:

 

Κριός: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
– Όσο εσείς θα κοιτάτε το παρελθόν σας, η ζωή θα σας προσπερνάει. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο, τότε άμεσα κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση και περιμένετε τις αντιδράσεις.
– Το τέλος του έτους, σας βρίσκει εσάς τους δεσμευμένους, σε βαθύτερες σκέψεις γύρω από επόμενα βήματα στην σχέση σας. Ρωτήστε και το ταίρι σας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
– Το επίπεδο των συναισθημάτων μέσα στην σχέση σας, δεν είναι αυτό που αποζητάτε. Αυτό είναι και κάτι που βαραίνει και εσάς σαν ευθύνη.
– Η πειθαρχία που ζητάτε στον άνθρωπο σας, αν τελικά δεν προκύπτει αυτοβούλως, τότε δεν έχει νόημα μια κοινή πορεία.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Το Άρμα – Νο 07
– Έχετε περικυκλωθεί από άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με την δική σας στάση και φιλοσοφία ζωής. Αυτό είναι και κάτι που σας καθυστερεί, από την πορεία σας
– Υπάρχει μέσα στον καινούργιο μήνα, μια προσωπικότητα κύρους που θα σας δελεάσει με τις αισθηματικές προσφορές, που θα σας κάνει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Οι Εραστές – Νο 06
– Διαθέστε χρόνο για να κάνετε πράματα που σας ευχαριστούν. Αυτό είναι και κάτι που θα αλλάξει προς το καλύτερο, τις ισορροπίες μέσα σε ζευγάρια.
– Μπορεί να ζείτε τον πολύ μεγάλο έρωτα, με έναν καινούργιο άνθρωπο, αλλά μην κάνετε το λάθος, να απορροφηθείτε μόνο από αυτό.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Ο Γητευτής – Νο 01
– Νιώθετε σας ακροβάτες, ανάμεσα σε 2 διαφορετικά πρόσωπα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Άμεσα θα πρέπει να μπείτε σε μια λογική του να αποφασίσετε.
– Σχέσεις και συναισθήματα που έχουν μείνει μισά, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα καταφέρουν να πάρουν την απόφαση πια, για ομαλή πορεία.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος: Ο Τρελός – Νο 22
– Οι μέρες μπορεί να είναι άδειες από έρωτα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει άμεσα! Υπάρχουν σκέψεις από κάποιον που θα σας τις φανερώσει.
– Τα οικονομικά σας, είναι ανθηρά και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Η Tarrot του ΝΑΙ και ΟΧΙ. Απαντήσεις για όλους

Ζυγός: Ο Κόσμος – Νο 21
– Η τάση του σύμπαντος είναι να σας υποστηρίξει σε κάθε τομέα. Στα αισθηματικά που υπάρχει μια στασιμότητα, θα δείτε αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν.
– Μπορεί στο τώρα να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, αλλά νέος έρωτας θα σας πλαισιώσει με αληθινά συναισθήματα και ασφάλεια.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Η Σελήνη – Νο 18
– Οι οικογένεια και οι γνωστοί σας, έχουν πολλά παράπονα από εσάς και τις περίεργες συμπεριφορές σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, και κάντε τις διορθώσεις σας.
– Έντονα συναισθήματα, θα νιώσετε από έναν παλιό σας γνώριμο, που θα σας ξαναπλησιάσει και θα ζητήσει εκ νέου ευκαιρίες αγάπης.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Τοξότης: Το Αστέρι – Νο 17
– Μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε σε κάτι από τα παλιά, αλλά η εμπειρία σας, σας κάνει να το σκεφτείτε ακόμη μια φορά. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
– Μην αδιαφορείτε για τις ανακοινώσεις που σας κάνει το ταίρι σας. Κάτι προσπαθεί να σας πει για την σχέση σας, που δεν εξελίσσεται ομαλά.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
– Το συντροφικό σας ταίρι θα σας στηρίξει σε όλες τις επόμενες επιλογές σας. Το μόνο που αποζητά, είναι την αισθηματικό σας αποκλειστικότητα.
– Κυνηγήστε την ευτυχία σας, με τον τρόπο που εσείς ξέρετε καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κοιτάξετε και πάλι στο παρελθόν σας.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Η Εγκράτεια – Νο 14
– Ξέρετε πολύ καλά πια τι είναι αυτό που σας φταίει μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά το άτομο σας ενδιαφέρει, σίγουρα θα βρείτε και τις λύσεις.
– Οργανώνεστε για τις γιορτινές ημέρες. Εκπλήξεις σας περιμένουν σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Νέα…και από μια παλιά σας αγάπη.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Ο Ήλιος – Νο 19
– Θέματα διαζυγίων – περιουσιακών, θα σας απασχολήσουν μέσα στον καινούργιο μήνα. Ενεργοποιηθείτε και μην αφήνετε πια άλλες εκκρεμότητες.
– Δεν χρειάζεται σε εσάς μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αντιληφθείτε, αν το καινούργιο άτομο στην ζωή σας, σας ταιριάζει ή όχι.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Η Tarrot του ΝΑΙ και ΟΧΙ. Απαντήσεις για όλους