Η Tarrot των Πειρατών-Οι μεγάλες αγάπες διαρκούν αιώνια

taro-mythoi-alitheies

Η Tarrot των Πειρατών-Οι μεγάλες αγάπες διαρκούν αιώνια

Η ερωτική Tarrot των Πειρατών, είναι από τις παλιές τράπουλας της Ισπανίας που είχαν μαζί τους όλοι οι τότε θαλασσοπόροι, προκειμένου να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει όσο θα λείπουν στο σπιτικό τους αλλά και στα αγαπημένα τους άτομα, και φυσικά για το τι τους μέλει στην πορεία τους. Στη χρονική της εξέλιξη η τράπουλα εμφανίστηκε σε όλη την Ευρώπη, στα μεγάλα σαλόνια και τον αριστοκρατικό κύκλο, και ειδικά στις γυναικείες συγκεντρώσεις… και γύρω από αισθηματικού περιεχομένου ζητήματα.

Ερωτική Πρόβλεψη για 1 εβδομάδα:

 

Κριός: Διασκεδάστε αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας. Δεν ξέρετε ποτέ πότε και πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράματα… προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πολλές οι εξελίξεις που θα τρέξουν, και στα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να χωρίσουν και να προχωρήσουν ξεχωριστά την ζωή τους.
Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη και Παρασκευή

zodia-taro-45

Ταύρος: Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. Είστε συνεχώς υποχωρητικοί, και σίγουρα αυτό δεν σας δίνει και την καλύτερη ψυχολογία. Και φυσικά πάντα η άλλη πλευρά να αναμένει από εσάς την πρώτη επικοινωνιακή κίνηση, για επαναφορά των σχέσεων. Μόνοι που έχουν αποφασίσει για επιστροφή στο παρελθόν, ίσως και να βρουν θετική ανταπόκριση.
Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη και Πέμπτη

Δίδυμοι: Τελικά έχετε φορτωθεί τα πάντα στην πλάτη σας. Το ταίρι σας το έχετε κακομάθει, και συνεχώς αναμένει από εσάς την πρωτοβουλία για οποιαδήποτε εξέλιξη στο μεταξύ σας. Αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξει, καθώς ο κάθε σύντροφος έχει το ισότιμο 50% του δεσμού. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε νέες προτάσεις.
Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή και Κυριακή

Καρκίνος: Τα συναισθήματα σας είναι καταπιεσμένα, και αυτό που σκέφτεστε μόνο είναι να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας τις επόμενες προθέσεις σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνετε τις προσπάθειες σας για να μην διαλυθεί αυτή η σχέση. Το πιο πιθανό είναι αυτό που έχετε χτίσει στην καρδιά του ανθρώπου σας, να πολλαπλασιαστεί.
Ευνοϊκή ημέρα: Δευτέρα και Πέμπτη

Λέων: Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει πια χώρος για να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας. Συνήθως έχετε αντίθετη άποψη ή δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί με τα λεγόμενα σας. Είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα, που μπορείτε πια να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη και Τετάρτη

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Πολλά τα μεγάλα λόγια που σας έχουν πει, και μέχρι τώρα δεν έχετε δει τίποτα σε πρακτικό επίπεδο. Σίγουρα πρέπει να βάλετε τα όρια χρόνου σας, και να δείτε αν τελικά μπορείτε – με την ερωτική επιλογή στο πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου – να φανταστείτε το μέλλον σας… υπό ασφάλεια και μονιμότητα
Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη και Κυριακή

Ζυγός: Σας έχει μπει μέσα στο μυαλό, ίσως και από ένστικτο, ότι ο σύντροφος σας δεν σας λεει την πλήρη αλήθεια. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε εντάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν, παρά μόνο να κάνετε κάποιες ευθείες ερωτήσεις, και αισθανθείτε μέσα από αυτές …την αλήθεια ή το ψέμα. Οι αποφάσεις δικές σας.
Ευνοϊκή ημέρα: Σάββατο και Κυριακή

Σκορπιός: Δεν μπορείτε εσείς έτσι απλά να ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων… που σας επιβάλλουν. Έχετε άποψη, και σίγουρα δεν χρειάζεστε σεμινάρια από τον καθένα. Άρα με αυτή την λογική, απομακρύνετε άμεσα από την προσωπική σας ζωή τα άτομα που απλά εκφράζουν την υποκειμενική τους άποψη, δημιουργώντας προβλήματα.
Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη και Παρασκευή

Τοξότης: Δεν χρειάζεται τελικά να πιέσετε κανέναν, αν αυτός δεν θέλει να παραμένει σε οποιαδήποτε σχέση μαζί σας. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, και το έχετε εκφράσει πολλάκις. Συγνώμες και παρακάλια, ίσως να έχουν και το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν ειδήσεις από τρίτα άτομα για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.
Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη και Κυριακή

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεγμένες και με ωριμότητα, ιδίως αν το άτομο που σας έλκει ερωτικά είναι νεοεισερχόμενο στην ζωή σας. Οι σχέσεις που τους δόθηκαν ευκαιρίες για επανασύνδεση αλλά δεν τα κατάφεραν, πιθανόν να έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη και Παρασκευή

Υδροχόος: Έχετε σχηματίσει την εικόνα, και έχετε και αντικειμενική άποψη για τον άνθρωπο σας, που τις τελευταίες εβδομάδες σας δείχνει χαρακτηριστικά που δεν σας αρέσουν. Αν κάνετε λίγη υπομονή, όλα θα επανέλθουν στο αρχικό τους επίπεδο. Ίσως μια κακή ψυχολογία στιγμής, που ευτυχώς είναι παροδική.
Ευνοϊκή ημέρα: Δευτέρα και Πέμπτη

Ιχθείς: Με το να δείχνετε συνέχεια και σε υπερβολικό βαθμό την αγάπη σας, πιθανόν και να πιέζετε τον άνθρωπο σας. Αφήστε τον να κάνει και αυτός κάτι πρακτικό για εσάς. Οι νέοι έρωτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το βαρύ παρελθόν τους, όμως αυτό με την καλή συνεννόηση θα ξεπεραστεί μόνιμα.
Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη και Παρασκευή