Κέλτινοι Ρούνοι. Τελευταίο 3μηνο έτους.

Κέλτινοι Ρούνοι. Τελευταίο 3μηνο έτους.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους, είναι γεμάτο με ευχάριστες ανατροπές, που θα κάνουν όλα τα ζώδια, σε όποια φάση και να βρίσκονται, να σκεφτούν το άμεσο μέλλον τους, και τι προλαβαίνουν να ισορροπήσουν – διορθώσουν, σε ερωτικά και εργασιακά ζητήματα.

Πιο αναλυτικά:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο : ΟΥΡΟΥΖ
Θα πρέπει λίγο να μαζέψετε αυτήν την εποχή τον ασταμάτητο ερωτικό σας παρορμητισμό, καθώς ο άνθρωπος σας, έχει αρχίσει και ζηλεύει πάρα πολύ. Ίσως και να σας έρθουν κάποια παράπονα. Πλησιάζουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο : ΟΘΑΛΑ
Μάλλον έχετε κατεβάσει τους ρυθμούς σας, επειδή τίποτα – κανείς δεν σας εμπνέει. Αυτό είναι λάθος, αλλά και το σύμπαν που σας ευνοεί αυτό το διάστημα, έχει άλλους σκοπούς για εσάς. Ο καρμικός έρωτας πλησιάζει.

Γεννημένοι τον Μάρτιο : ΑΛΓΚΙΖ
Ψάχνετε για να βρείτε τις χαμένες ευκαιρίες και να μπορέσετε να ξαναχτίζετε την σχέση σας, με το άτομο που αγαπάτε. Από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά, θα έχετε τις θετικές του πλέον αντιδράσεις και προτάσεις.

Γεννημένοι τον Απρίλιο : ΚΕΝΑΖ
Αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο για την σχέση σας, και γύρω από τα πράματα που έχει συζητήσει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας. Θα εκτιμηθεί.

Γεννημένοι τον Μάιο : ΙΣΑ
Εσείς έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας σε όλα. Οι έρωτες που ζητάτε θα σας έρθουν, και ένας σωστός σύντροφος θα ζεστάνει την καρδιά σας. Από τα τέλη του Οκτωβρίου, θα βρεθείτε και ανάμεσα σε πολλές εργασιακές ευκαιρίες.

Γεννημένοι τον Ιούνιο : ΡΑΙΝΤΟ
Μην αφήνεστε στην δίνη της συνήθειας και του βολέματος. Δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, από αυτό που ζείτε στην αισθηματική σας ζωή, και θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να το βελτιώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Ιούλιο : ΠΕΡΘΡΟ
Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό, και στην καρδιά σας, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα συνδυάσετε σωστά και να βρείτε, την χρυσή τομή μέσα στην σχέση – γάμο σας. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Γεννημένοι τον Αύγουστο : ΝΤΑΓΚΑΖ
Ο άνθρωπος σας, έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία, η οποία πριν να φύγει αυτό το έτος, θα σας τις ανακοινώσει. Μην σπεύσετε να προσυπογράψετε, αλλά καλύτερα προσθέστε και τις δικές σας θέσεις.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο : ΜΑΝΑΖ
Από τις αρχές του νέου μήνα του Οκτωβρίου, πολλές από τις σταματημένες καταστάσεις, στην αισθηματική σας ζωή θα σας πλησιάσουν και αυτήν την φορά …θα σας προσφέρουν όλα αυτά που σας στέρησαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γεννημένοι τον Οκτώβριο : ΗΓΟΥΑΖ
Η τύχη σας χαμογελά πλατιά και παρατεταμένα. Αυτό θα το εισπράξετε μέσα από την πρακτική αγάπη, που θα σας προσφέρει ο άνθρωπος σας, αλλά και τα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν αρκετά προβλήματα.

Γεννημένοι τον Νοέμβριο : ΤΙΓΟΥΑΖ
Πολλά και σημαντικά τα γεγονότα θα βγουν στην πορεία σας και θα σας κάνουν να είστε πλέον πολύ πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε, τάζετε αλλά και τυχόν εύκολα πιστεύετε. Όλα είναι ρευστά.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο : ΜΠΕΡΚΑΝΑ
Αν εσείς και ο άνθρωπος σας, έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από επίσημες δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια, να είστε βέβαιοι ότι το σύμπαν θα σας υποστηρίξει και στα πρακτικά – οικονομικά κομμάτια της ζωής σας.

zwdia-zodia-astrologia-65