Καλοκαίρι, ποια ζωδια κινδυνεύουν με χωρισμό

se-flertarei-telika

Καλοκαίρι και ποια ζώδια κινδυνεύουν με χωρισμό

Το Καλοκαίρι εισέρχεται με δυναμικές αστρολογικές όψεις των Ερμή και Αφροδίτης, που θα ταράξουν όλες τις αισθηματικές σχέσεις. Δεν έχει σημασία η διάρκεια και το είδος της σχέσης, όλα και όλοι θα τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Είσαστε στις ομάδες υψηλού κινδύνου, για να χωρίσετε και το ξέρετε. Κάθε τι που κινείται για εσάς είναι ένας ακόμη πειρασμός, που πρέπει να τον κατακτήσετε. Τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος και δίπλα στον Κρόνο, μόνο σε προβλήματα μπορείτε να καταλήξετε.
Προσοχή στις: 09 και 12 Ιουνίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Έχετε το όνομα και την φήμη του πιο σοβαρού και ισορροπημένου ζωδίου, του κύκλου. Με τον Ερμή να σας εγκαταλείπει, πιθανό να παρεκκλίνετε, από τις βάσεις σας, και να ρίξετε και κάποιες γενικές και αόριστες ματιές, στο τι άλλο μπορεί να κυκλοφορεί γύρω σας. Περιοριστείτε όμως μόνο σε αυτό.
Προσοχή στις: 04 και 18 Ιουνίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Εσείς, κάνετε ότι θέλετε μέχρι και τις 21/06. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα και οι κοσμικές ροές, είναι με το μέρος σας. Αν είστε ελεύθεροι τότε σίγουρα θα βρείτε τον καρμικό σας έρωτα, αν είστε σε δέσμευση, τότε όλα θα στρωθούν σύμφωνα με τις επιταγές – επιθυμίες σας.
Προσοχή στις: Ιουνίου

Καρκίνος: Δεν έχετε όρεξη για παιχνίδια και ιδίως με όλα αυτά που σας έτυχαν τις τελευταίες εβδομάδες. Από την νέα σελήνη του Ιουνίου, πολλά θα τροποποιηθούν προς το δικό σας αισθηματικό όφελος. Άτομα που μέχρι τώρα, σας προσπερνούσαν, θα σας πλησιάσουν με δελεαστικές προτάσεις.
Προσοχή στις: 05 και 12 Ιουνίου

Λέων: Έχετε πολλές κατακτήσεις… και θα έχετε και άλλες. Το σύμπαν έχει σκοπό αυτό το Καλοκαίρι, να σας βρει το κατάλληλο ταίρι που θα δεσμεύσει την καρδιά σας. Δεχτείτε και τις τυχόν προτάσεις, που θα σας γίνουν και από το παρελθόν, που μόνο στο τώρα θα αναγνωρίσει την αξία και βαρύτητα σας.
Προσοχή στις: 03 και 14 Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Όσο ο Δίας είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, δεν έχετε να ανησυχείτε για τις αισθηματικές σας επενδύσεις. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι τελικά να αισθανθείτε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, και ιδίως στα τέλη του Ιουνίου. Αυτοί που κατά παρέκκλιση, έχουν και κάτι παράλληλο, θα πρέπει να προσέχουν εις διπλούν.
Προσοχή στις:11 και 17 Ιουνίου

Ζυγός: Οι σκέψεις που κάνετε για να έρθετε κοντά σε νέες γνωριμίες, ίσως και να βάλει σε ρίσκο την κανονική σας σχέση. Σίγουρα σε ένα αέρινο ζώδιο σαν και εσάς, όλα είναι εύκολα και γρήγορα. Ευνοήστε με πολλές κατακτήσεις και άμεσες ερωτικές εξελίξεις που θα προκαλέσουν!
Προσοχή στις: 07 και 10 Ιουνίου

taro-oroskopio-54

Σκορπιός: Πολύς κόσμος και κινητικότητα θα υπάρξει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, που θα προκαλέσει αναταραχές στα περισσότερα ζευγάρια, που όμως δεν έχουν στιβαρές βάσεις. Σίγουρα, αυτοί που δεν είναι πλήρεις και ευτυχισμένοι θα αποχωρήσουν από προβληματικές σχέσεις, ακόμη και χωρίς να έχουν βρει κάτι καινούργιο.
Προσοχή στις: 05 και 19 Ιουνίου

Τοξότης: Εσείς πια έχετε βάλει μυαλό και με τόσα που σας έχουν προκύψει με τον Κρόνο στο σπίτι σας, όλα μπορείτε πια να τα διαχειριστείτε με σύνεση και μέτρο. Αν σας τύχουν πειρασμοί στα μονοπάτια σας, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν – παρόν.
Προσοχή στις: 08 και 14 Ιουνίου

Αιγόκερως: Ασκείτε την διπλωματική οδό και αυτό σας κάνει αρεστούς από όλους. Ωστόσο σε περιπτώσεις συναισθημάτων, καλό είναι να είστε πιο συγκεκριμένοι στις επιδιώξεις σας. Αν έχετε βρει κάποια καινούργια προσωπικότητα που σας δελεάζει, φροντίστε να είστε ελεύθεροι.
Προσοχή στις: 04 και 10 Ιουνίου

Υδροχόος: Είστε στην ίδια κατηγορία με τους Ζυγούς. Είστε αέρινοι και απρόβλεπτοι και έχετε την ροπή προς τις νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Έχετε και την κάλυψη του κυβερνήτη σας, για όλες τις πρώτες εβδομάδες του Καλοκαιριού, άρα σίγουρα κάτι νέο θα σας γοητεύσει.
Προσοχή στις: 06 και 17 Ιουνίου

Ιχθείς: Ζητάτε από το σύμπαν να σας παρουσιάσει επιτέλους το κατάλληλο άτομο που μπορεί να συμπορευτεί μαζί σας. Αν είστε ελεύθεροι αυτό θα γίνει στην εποχή του Καρκίνου. Αν είστε σε σχέση, καλύτερα τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες σας και μετά ψάξτε.
Προσοχή στις:01 και 19 Ιουνίου